Nieuw

Ontvoerd lammetje overleeft ramadan 

Pixabay

De bewoners op een boerderij in het zuiden van Örebro werden ’s nachts wakker omdat er mensen op hun erf liepen. Kort daarna werd een auto door de politie gestopt en in de bagageruimte werd een levend lam gevonden.

Het was om 03.49 uur toen de politie een alarm binnenkreeg. De bewoners op de boerderij Rosängen in het zuiden van Örebro waren wakker geworden door onbevoegde personen die op hun erf liepen.

– Het was mijn schoonzoon die mij vanmorgen om circa 4 uur belde en zei dat er mensen op het erf waren waar we schapen hebben, zegt boer Henrik Nordqvist.

Tegelijkertijd belde Henrik’s dochter de politie en de daders verdwenen kort daarna in een auto voordat Henrik de omheinde weide had bereikt.

– We waren vrij snel ter plaatse en konden in de buurt een auto aanhouden. In de auto zaten vier mannen en het lam werd levend aangetroffen in de bagageruimte en kon worden teruggegeven aan de eigenaar, aldus Jan-Åke Sjöström, wachtmeester van het regionale politiecentrum in Örebro.

– Ik had al eerder gehoord dat dit op andere plekken gebeurt, maar dat het zo dichtbij zou komen, had ik niet gedacht, zegt Henrik Nordqvist.

Geclassificeerd als diefstal

De vier mannen, twee 21-jarigen, een 23-jarige en een 25-jarige werden gearresteerd door de politie.

Boer Henrik Nordqvist is verrast dat de daders hun toevlucht durfden te nemen tot zo’n open omgeving, dicht bij de stad waar veel mensen wonen. Nu zullen ze de schapen verplaatsen.

– Ik begin vandaag door ze naar een andere weide te brengen. En dit verhaal zal zich wel verspreiden en zullen mensen waakzamer zijn.

Is er een manier om jezelf hiertegen te beschermen?

Nee. En dat zou eigenlijk ook niet nodig moeten zijn.

Bron:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/tog-sig-in-hage-och-stal-ett-lamm

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Ontvoerd lammetje overleeft ramadan 

 1. boorzalf // mei 12, 2018 om 00:24 //

  Een paar goede honden doet wonderen. En dit soort lust wel een maan aanbiddertje.

  Like

 2. jackvanderveen // mei 12, 2018 om 10:57 //

  Zolang “Allah’s wet” also leidraad geldt, Allah geeft geen voorschriften en heeft dat nimmer gedaan, behoort dit tot acties waarbij men zich niet schuldig voelt. Jatten van ongelovigen is gewoon toegestaan. Eet smakelijk.

  Like

 3. Zo’n Kangal in je weiland is hellemaal niet verkeerd plak er wat wol op en hij valt totaal niet op lol . https://www.youtube.com/watch?v=SWjXWRzujgk

  Liked by 1 persoon

 4. skeeter // mei 12, 2018 om 18:38 //

  Henrik Nordqvist is behoorlijk naief

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s