Nieuw

NIAC: Trump’s overmoed leidt tot een oorlog met Iran

Dat zegt Trita Parsi, president van de National Iranian American Council (NIAC). In reactie op berichten dat president Trump heeft verklaard dat hij alle nucleaire sancties in het kader van het Joint Comprehensive Plan of Action (JCPOA), of de nucleaire overeenkomst met Iran, zal intrekken en nieuwe sancties zal opleggen:

“Donald Trump heeft een van de grootste daden van zelf-sabotage in de moderne geschiedenis van Amerika begaan. Hij heeft de Verenigde Staten op weg naar een oorlog met Iran gezet en kan een bredere regionale oorlogs- en kernwapenwedloop op gang kunnen brengen.

Dit is een bewuste keuze voor een crises. Trump heeft een functionerend wapenbeheersingsakkoord afgebroken dat een Iraanse atoombom heeft voorkomen en in een crisis veranderd die tot oorlog kan leiden.

Dit is niet ‘America first’, dit is Trump die Amerika’s belangen op het gebied van buitenlands beleid verhuurt aan de hoogste bieder. De enige partijen die deze stap toejuichen, zijn Benjamin Netanyahu en Mohammed Bin Salman, die er consequent voor hebben gekozen de regionale veiligheid te ondermijnen om hun eigen kortzichtige politieke belangen te bevorderen. Het roekeloze besluit van Trump is een verraad aan de nationale belangen van de Verenigde Staten van Amerika dat ons generaties lang zou kunnen achtervolgen.”

Het hele artikel hier:

https://www.antiwar.com/blog/2018/05/08/niac-trumps-reckless-decision-puts-us-on-path-to-war-with-iran/#more-31063

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s