Nieuw

Moslimpartij wil België binnen 20 jaar omkatten tot islamitisch kalifaat

Voor hoever dit nieuws is, of beter gezegd iets nieuws is, weet ik niet aangezien we dit ook in Nederland zien. Het islamitische volk wenst te leven naar eigen wetteloosheid en sharia regels en gebruiken. Wat de wetten van een land zijn dat maakt ze geen ene mallemoer uit, ze wensen te doen en laten wat ze goeddunkt. Dit met een dikke vinger in de richting van de autochtone bevolking in om het even welk land dan ook.

Fraaie vooruitzichten voor de Belgen, aangezien, volgens de in 2012 uit de grond gestampte islam partij, België binnen 20 jaar een ‘islamitische democratie’ gaat worden en het sharia-rechtssysteem zal toepassen.

Dit slechte nieuws voor onze zuiderburen kwam ik tegen in een Duits artikel en wat mij zeer bevreemde was het feit dat men het over een islamitische democratie heeft. Kan dit? Is het überhaupt mogelijk dat een democratie islamitisch is? Of is dit de dichterlijke vrijheid van Kornelia Kirchweger, de schrijver, van onderstaande artikel?

Redouane Ahrouch, een van de oprichters van de partij, zei dat hij zich ervan bewust is dat dit een lang gevecht zou worden. Zoals de media berichten, stuurde hij ook een brief naar koning Albert II waarin hij hem uitnodigde om zich tot de islam te bekeren. Het prestigieuze “Pew Research Institute” schat dat tegen 2050 bijna 20% van de Belgische bevolking moslim zal zijn.

De islam partij staat voor “integriteit, solidariteit, vrijheid, authenticiteit en moraliteit” en omschrijft zichzelf als een “politieke beweging”. Ze wil het toenemende aantal moslims in het land vertegenwoordigen. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar oktober zal zij in Brussel vertegenwoordigd zijn op 14 van de 19 mogelijke lijsten en in 28 van de in totaal 589 landelijke kandidatenlijsten van gemeenten.

Brussel: Een derde van de bevolking is moslim
40% van de bijna 900.000 Belgische moslims woont in Brussel. Daar vertegenwoordigen ze een derde van de bevolking. Hiervan is bijna één derde Turks, twee derde Marokkaan en anderen komen uit Albanië, Pakistan, Egypte en andere Maghreb-landen. Districten met een extreem hoog percentage migranten zijn bijvoorbeeld Anderlecht of Molenbeek, waar 50-60% van de kiezers de moslim ideologie aanhangt.

Overigens groeide in Molenbeek de huurmoordenaar die verantwoordelijk was voor de aanslagen op het Bataclan-stadion in Parijs op. Hier heeft de islam partij al 2 gemeenteraadsleden. Pikant detail is dat de wijk al zestig jaar ‘bestuurd’ wordt door socialisten. De nieuwe politieke concurrentie wordt niet serieus genomen. Burgemeester Francoise Schepmans denkt hoe dan ook politieke krachten zoals islam te isoleren, evenals het Vlaams Belang (Vlaams-nationalistische partij) en het rechtse Nationale Front.

Halal vlees op het schoolmenu
Volgens de vermaarde islamoloog Michael Privot wachten veel gefrustreerde moslims op een populistische partij zoals islam. Hun programma spreekt hen aan vanuit de ziel: casino’s, gokhallen, gokkantoren en loterijen moeten bijvoorbeeld worden verboden. Naast het autoriseren van het dragen van de islamitische hoofddoek op school en een akkoord over islamitische religieuze feestdagen, wordt van alle scholen in België ook verwacht dat ze halal vlees aanbieden op hun schoolmenu’s.

De denk sekte van onze zuiderburen, gewoon doodeng het fanatisme om onze westerse samenleving, normen en waarden te verkrachten en om zeep te helpen.

België staat erbij en kijkt erna, iets wat wij ook in Nederland en de rest van Europa uitstekend blijken te kunnen. Het onderschatten van de opofferingsgezindheid bij moslims om hun heilige doel, het afbreken van elke andere geloofsvorm, tot stand te brengen is het grootste gevaar van onze tijd.

Wij staan erbij en kijken erna, oh nee we kijken er niet alleen naar we helpen ze ook nog een handje door onze bewuste onwetendheid.

Met groet Bolo

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

11 Comments on Moslimpartij wil België binnen 20 jaar omkatten tot islamitisch kalifaat

 1. jackvanderveen // mei 11, 2018 om 20:49 //

  En die stomme islamitische jonge en oude baarfabrieken kiezen sowieso voor een naam op de verkiezingslijst die hen bekend voorkomt. Ongeacht de consequenties.

  Like

 2. Esperanza // mei 12, 2018 om 00:21 //

  Bolo, hoe denk je dat ’t er in Nederland over 20 jaar uit zal zien?

  Like

 3. zou niet veel anders zijn dan nu in die wijken in Belgie maar ook nu al in Utrecht, Arnhem, Amsterdam< Culenborg, Nijmegen, Veenendaal moet ik doorgaan?

  Like

 4. Johan // mei 12, 2018 om 03:21 //

  Belgische moslimpartij wil een kalifaat in België over 20 jaar ?
  Met de gigantische instroom van negers uit Afrika, waarvan het grootste gedeelte ook nog eens moslim is, gaat dat waarschijnlijk wel lukken.
  Europa heeft over 30 jaar nog ongeveer 450 miljoen ‘autochtonen’. De instroom vanuit Afrika voor de komende 30 jaar wordt geschat op 140 tot 200 miljoen negers. Dus ruwweg een verhouding van 1 op 2 ofwel 1 op 3 autochtonen.
  Laten we nu eens kijken naar België :
  Als 35% toto 50 % van België islamitisch is geworden, dan breekt daar de pleuris uit en wordt het kalifaat geïnstalleerd.
  Reken zelf maar na, hoe het er in Nederland gaat uitzien met die getallen. Ik durf niet meer, want ik kan het niet meer aanzien.
  We zijn in Nederland geneigd om te denken dat 17 miljoen inwoners het plafond is. Dat is een naïeve gedachte.
  Er zit een ongekende invasie vanuit Afrika aan te komen, die zijn weerga niet heeft in de geschiedenis.

  Like

 5. Johan // mei 12, 2018 om 03:58 //

  Een kleine toelichting op het gebruik van het woord “neger” :
  Wanneer we de demografische explosie en ontwikkeling van Afrika willen bespreken, is het nodig om een begrippenkader ter beschikking te hebben. Vandaar deze korte toelichting.

  In Noord-Afrika wonen doorgaans, wat wij noemen, Arabieren : Het zijn Berbers, Marokkanen , Libiërs, Tunesiërs, Egyptenaren,enzovoorts. Ze zijn licht tot lichtdonker getint.
  Ten zuiden van de Sahara woont een ander ras : de echt donker gepigmenteerden. Om hen eenvoudig te benoemen, is het het gemakkelijkste, om hen gewoon ‘negers’ te noemen.
  Dat begrijpt iedereen en iedereen weet dan ook meteen over wie je het hebt. Zij zijn de hoofdmoot van de bevolking van Afrika.
  Daarnaast hebben we nog zuidelijker, in diverse landen zoals Namibië, Zimbabwe en Zuid-Afrika blanken wonen.
  Zij zijn de afstammelingen van de pioniers, die enkele eeuwen geleden begonnen deze gebieden te ontwikkelen, toen er verder nog niemand woonde.
  Dit is een heel grove rassen-indeling van de bevolking van Afrika.

  Like

 6. Dit artikel moet in meerdere tallen worden vertaald en verspreid worden,overal!…..https://zlj13051967.wordpress.com/2018/05/12/de-feiten-over-de-islam-en-de-islamisering-van-europa/

  Like

 7. Von Puffelen // mei 12, 2018 om 10:59 //

  “Volgens de Islam,behoort de hele aarde aan Allah en aan zijn gelovigen, de moslims(„De heerschappij is alleen voor Allah”/Koran:12:40).”
  Toevallig hebben de ontwerpers van deze veroveringssekte eenzelfde wereldpolitiek, niet anders maar exact hetzelfde.
  “In 1302 Pope Boniface issued his infamous Papal Bull Unam Sanctam––the first Express Trust. He claimed control over the whole planet, made him king of the world.”
  https://ourgreaterdestiny.wordpress.com/2016/09/27/remove-the-imposters-history-of-trusts-that-enslave-humans/
  “How the Vatican created Islam”
  http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/04apr/catholicislam.html

  Liked by 1 persoon

 8. Ghiel // mei 12, 2018 om 11:08 //

  Degene die het crapuul binnenhaald heeft die niet in de gaten dat OOK ZIJ onderworpen wordt aan de baardmans. Want de gelukzoekers komen alleen voor rottigheid ,stelen en neuken maar niet om te werken dus hoe moet er dan belasting binnen komen.

  Liked by 1 persoon

 9. Horatius // mei 12, 2018 om 14:50 //

  Hoe kwam Adolf Hitler aan de macht?

  Op democratische wijze, om die democratie vervolgens af te schaffen en te vervangen door een totalitaire ideologie gelijk de Islam.

  Dus met dit klassieke voorbeeld voor ogen zou met name de West-Europese bevolking en hun regeringen bijtijds maatregelen moeten hebben genomen om dit onheilsscenario te voorkomen.
  Men heeft echter de kop in het zand gestoken, de zaak op zijn beloop gelaten en vervolgens de politici die waarschuwden voor dit gevaar gedemoniseerd en nu is vanuit demografisch oogpunt gezien de eventuele strijd al bij voorbaat verloren.

  Want de politieke elite heeft zijn steun al bij het begin van de mosliminvasie gegeven aan de religieuze baardmannen in het kader van de Vrijheid van Godsdienst en Meningsuiting.

  Op zijn minst genomen tamelijk naïef want sinds de oprichting van de staat Israël in 1948 is er geen moment van vrede geweest in het Midden-Oosten, waarbij de Arabieren steeds de agressieve partij vormden. Na de machtsovername in Iran door de Ayatollahs was het hek helemaal van de dam en ontstond er een bloedige strijd tussen de Soennieten en de Sjiieten die tot op de dag van vandaag voortduurt.

  En dit volk en deze religie hebben wij toegang verschaft om z.g. onze economie op poten te zetten, de vergrijzing te bestrijden en wat meer diversiteit te brengen onder de autochtone bevolking.

  Dan hebben wij nog het probleem van de invasie vanuit Afrika. Die ca.150 miljoen Afrikanen komen natuurlijk niet allemaal tegelijk West-Europa binnen, dus normaal gesproken stapsgewijs als men ze hun gang laat gaan.

  Die miljoenen economische vluchtelingen moeten uiteraard wel worden gehuisvest, voorts naadloos ingepast worden in de verzorgingsstaat (medische verzorging en uitkeringen) worden geschoold voor de arbeidsmarkt met inbegrip van een inburgeringscursus en een taalcursus.

  Wat deze grap gaat kosten weet niemand te becijferen omdat dit alle begrippen en begrotingen ver te boven zal gaan.

  Dus zullen er reeds tijdens deze volksverhuizingen een aantal alarmbellen gaan rinkelen die er op neer zullen komen dat al deze charitas in de praktijk financieel niet op te hoesten is.

  Dit neemt echter niet weg dat we intussen al dik in de problemen zullen verkeren door toenemende werkloosheid, verlaging van de uitkeringen en verhoging van de belastingen omdat meer varkens (pardon, kennismigranten) de spoeling nu eenmaal dun maken.

  Een nieuwe financiële crisis, die nu eenmaal met de regelmaat van een klok plaatsvindt zal deze problematiek alleen nog maar vergroten. Dat weet iedere econoom, maar daar hebben ze in Brussel maling aan als ze hun sinistere agenda van omvorming en islamisering maar kunnen continueren.

  De talloze moslimenclaves zullen een zekere vorm van autonomie gaan eisen én krijgen om enige onrust, dus een burgeroorlog te voorkomen. Vele horden zwarte krijgers zullen rovend en verkrachtend door onze steden en dorpen trekken, gesteund door linkse activisten die menen dat er sprake is van discriminatie en racisme en dat dit de redenen zijn dat die Afrikanen nog steeds zonder werk zitten.

  Een Islamitisch Kalifaat der Lage Landen?

  Wat Brussel betreft geen enkel probleem! Maar er zijn o.a. demonstraties in Duitsland en een verrechtsing van het politieke klimaat in Italië die er op wijzen dat het gewone volk het zat is voortdurend te worden geconfronteerd met horden uiterst agressieve asielzoekers die menen ongestraft te kunnen intimideren, te roven, te verkrachten en verder geen klap uit te voeren omdat asiel een recht zou zijn en geen gunst.

  En de autochtoon? Die kan zijn knopen gaan zitten tellen, dus eventueel emigreren naar landen waar nog geen religieuze baardmannen de dienst uitmaken of alvast een onderduikadres gaan regelen.

  Op de Waddeneilanden schijnen nog geen soepjurken en boerka’s gesignaleerd te zijn.

  Wel enkele pinguïns, maar dat was bij nader inzien loos alarm.

  Like

 10. Dat was wel even schrikken vandaag bij het bericht, dat de Gemeente alhier
  te koop staande woningen opkoopt ten gerieve van de moslimmigranten, inmiddels
  statushouders.
  De wachtlijst voor de inheemsen, wordt daardoor nog langer.

  Dank voor het plaatsen Bolo, en Horatius voor zijn reactie.
  Mijn zorgen over de toekomst nemen met de dag toe.

  Like

 11. Een gewaarschuwd mens telt hopelijk voor 2.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s