Nieuw

Imam predikt in Denemarken: Je mag alle misdaden begaan – moord, verkrachting van kinderen, verkoop van drugs – zolang je vijf dagelijkse gebeden bidt

Screenshot YouTube.

Mohamed Hoblos is een salafistische moslim, geboren in Australië, maar met Libanese wortels. In een video legt hij aan gevangen moslims uit dat ze elke misdaad – moord, verkrachting van kinderen, verkoop van drugs – kunnen begaan door alleen maar hun vijf dagelijkse gebeden te bidden.

– Wie elke dag drugs verkoopt, bedriegt, alcohol drinkt, vermoordt en kinderen verkracht, maar bidt, is in de ogen van Allah nog beter dan degene die niet een van deze zonden begaat, maar het gebed schuwt! Wie, om welke reden dan ook, een enkel gebed in zijn leven mist, is erger dan een moordenaar, erger dan een verkrachter, erger dan een terrorist en erger dan een pedofiel in de ogen van Allah.

Gisteren was zijn film “Last Chance” te zien in de Cinemaxx Cinema in Fisketorvet in Kopenhagen. De film gaat over jonge criminele jongens en hoe ze betere mensen worden als ze de islamitische religie beoefenen.

Volgens een bericht in Jyllands-Posten was het publiek onderverdeeld volgens islamitische regels: de mannen vooraan en de vrouwen erachter.

Mohamed Hoblos heeft een grote aanhang op sociale media – ongeveer 54.000 volgers, alleen al op Twitter en Facebook.

Hoblos maakt ook video’s op zijn eigen Youtube-kanaal waar hij advies geeft over hoe moslims moeten gedragen in verschillende situaties, variërend van het vieren van oudejaarsavond tot het omgaan met depressie en familierelaties.

In een van de video’s roept hij jonge moslims op om weg te blijven van plaatsen waar mensen oud en nieuw vieren, omdat die dag in de islam geen betekenis heeft:

– Blijf uit de buurt van arrangementen die Allah ongehoorzaam zijn, waar de seksen worden gemengd en waar er alcohol is,

zegt hij als hij moslims aanspoort om in plaats daarvan thuis te blijven en na te denken over het jaar.

Conservatief parlementslid Naser Khader, een voormalig moslim, staat kritisch tegenover het publiceren van Hoblos’ invloedrijke materiaal in Denemarken. Tegen Jyllands-Posten zegt hij:

– Ik begrijp niet waarom Mohamed Hoblos niet op de lijst van ‘haatpredikers’ staat. Hij heeft gezegd dat het erger is om een gebed te missen dan om een kinderverkrachter te zijn. Ik zou de minister voor Vreemdelingenzaken en Integratie [Inger Støjberg] willen verzoeken ervoor te zorgen dat hij op de lijst komt te staan en niet naar Denemarken kan terugkeren.

Naser Khader is van mening dat de boodschap van de film zorgwekkend is.

– Ik hou niet van het oplossen van misdaad met religie, omdat het soms eindigt met beide delen, en het kan een zeer gevaarlijke cocktail zijn.

Kenneth Kristensen van de Deense Volkspartij wendde zich ook tot Inger Støjberg en vroeg haar uit te leggen hoe een Deense bioscoop de deuren zou kunnen openen voor een man als Mohamed Hoblos. Maar Cinemaxx, die een zaal aan de organisator Viomis Aid verhuurd, schreef in een bericht op Facebook dat zij de film hadden bekeken en dat het niet ,,aanvallend, onwettig of anders compromitterend” was.

De krant Svegot probeerde een commentaar te krijgen van de bioscoop Röda Kvarn (Rode Molen) in Helsingborg, die bij  Volks Huis hoort, iets wat onmogelijk bleek te zijn. Daarom hadden we tickets voor de show geboekt en waren we van plan de film vanavond bij te wonen.

Maar een paar uur geleden kwam er een e-mail met de mededeling dat Röda Kvarn beide presentaties had afgelast. Het geld werd terugbetaald en in plaats daarvan zou de film om 9 uur gratis worden vertoond in de moskee van Helsingborg. We waren daar hoogstwaarschijnlijk niet welkom en zouden waarschijnlijk in gevaar zijn geweest als we daar waren gekomen.

Ook vandaag is het niet mogelijk geweest om commentaar te krijgen van Volks Huis. Toen we de manager in Helsingborg, Louise Leghammar, opbelden, bevestigde ze dat de voorstelling was geannuleerd, maar weigerde ze vragen te beantwoorden. Ze zei dat CEO Calle Nathanson ons zou terugbellen om onze vragen te beantwoorden en hing toen ze snel de hoorn op.

Nathanson heeft nooit gebeld.

Vervolgens hebben we de perssecretaris Anna Engstrand gezocht. Ze verwees ook naar de CEO en beëindigde na slechts tien seconden snel het telefoongesprek. Calle Nathanson zelf is onmogelijk te bereiken.

Wat er gaande is en waarom Volks Huis het publiek absoluut niet wil vertellen wat er achter hun besluit ligt om haatpredikant Mohamed Hoblos en zijn film te annuleren, is verontrustend.

Bron:

http://www.savemysweden.com/imam-preaching-denmark-crimes-murder-rape-pray-five-daily-prayers/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Imam predikt in Denemarken: Je mag alle misdaden begaan – moord, verkrachting van kinderen, verkoop van drugs – zolang je vijf dagelijkse gebeden bidt

 1. Karel Dokter // mei 11, 2018 om 10:27 //

  Inger Stojberg is van een ander kaliber dan Geert Wilders.
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/5-redenen-waarom-u-minister-inger-st-jberg-moet-leren-kennen~b3376cd0/
  Meer over haar via zoekmachines.

  Like

 2. dr.kwast // mei 11, 2018 om 18:46 //

  islam is het bewijs en bewijst dat er geen god bestaat.

  Like

 3. kwast, daar heb ik geen mossels voor nodig.

  Like

 4. “In the eyes of allah”, die gozer is echt overtuigd van zijn gelijk ,hij stelt het geloof boven alles ook boven de meest afschuwelijke “aardse “dingen.
  En dat wordt als cultuurverrijkend beschouwd? dus als we de bijbel opsmukken en allemaal devoot gaan bidden dat de brokken eraf vliegen zullen we beschouwd worden als devote geloof beleidende mensen en mogen we dus moorden ,verkrachten en zuipen dat het geen naam heeft? we zullen dan beter zijn dan iemand die heel braaf leeft doch nooit bid?
  In hun wereld is alles vergeefbaar ,als je maar vijf maal per dag met je kont in de lucht gaan zitten ruiken aan een stuk tapijt waar niets anders op mag komen dan een paar zwetende voeten?
  Hoe idioot moet je zien om dit totaal vertekend beeld van omgaan met je leven te aanvaarden?
  Het toont aan dat er in hun denken geen plaats is voor ongelovigen ,zij die niet de islam devoot beleiden zijn slechter dan zij die wel devoot de islam beleiden maar tussen de gebeden in moorden ,verkrachten etc….
  Het is een kloof tussen culturen die te diep is om ooit te overbruggen, de zogenoemde gematigde moslims zijn dus inderdaad een soort die niet bestaat.
  gematigd betekend dat ze het beste willen van beide kanten ,ze willen eten van twee walletjes en zijn in feite overspelig op geloofsgebied ,en overspel wordt met de dood door steniging voltrokken…in de islam.
  Het is goed dat dergelijke beelden de massa bereiken ,doch dat gebeurt niet ,als ze een dergelijk feit in het avondnieuws moeten inlassen dan is er geen plaats meer voor iets anders wegen het te groot debat dat er aan vastgekoppeld gaat zijn .
  Deze soort van feiten kunnen de politieke doodsteek zijn ,als ze in het lang en het breed zouden geopenbaard worden ,dus het zal nooit gebeuren wat jammer is.
  Het is voor dergelijke beelden en de bijhorende inhoud dat ze monddood gemaakt worden om nog maar te zwijgen over de onderliggende boodschap.
  “In the eyes of allah” ………….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s