Nieuw

GroenLinks is nu Grootkapitaal-Links

Door: Jorn jonker

Linkse lobby om topsalaris

DEN HAAG – GroenLinks-prominent Paul Rosenmöller heeft gelobbyd voor topsalarissen bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Die zouden volgens hem aanzienlijk hoger moeten zijn dan de huidige salarisregels eigenlijk toestaan.

De lobby is opmerkelijk. Zijn eigen partij en Rosenmöller zelf hebben altijd vooraan gestaan bij het veroordelen van topinkomens in de (semi-)publieke sector.

Nu blijkt de GroenLinks-tsaar, die in de partij nog veel invloed heeft, achter de schermen de noodzaak van hoge salarissen te verdedigen. Een ministersalaris is volgens hem niet genoeg voor AFM-bestuurders, meer zou ’marktconform’ zijn.

Lees verder (betaalmuur):

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2021305/groen-links-is-nu-grootkapitaal-links

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on GroenLinks is nu Grootkapitaal-Links

 1. Deze multi miljonair is de schaamte allang voorbij, was al toen hij Rotterdam Spangen verliet om in het decadente Huizen te gaan wonen i.v.m. de toekomst van zijn kinderen (schoolopleiding etc.) Smerige huichelachtige communist vind ik. Dit zelfde gedrag vertoonden ook de communisten in de Sovjetunie , die hooggeplaatsten in de hiërarchie van de communistische partij zijn nu bijna allemaal zeer vermogend tot miljardair en alles daar tussen, hebben zich allemaal rijk gestolen, smerig rood tuig.

  Like

 2. Was nog iemand die op E.J. Bron iets heel opmerkzaam zei hoezo marktconform!?
  Het is GVD een overheidsinstelling!

  Like

 3. De AFM dan weliswaar.

  Like

 4. Karel // mei 11, 2018 om 20:47 //

  Niet pas nu, GroenLinks is altijd al een partij van het grootkapitaal geweest. Ze kozen een volbloed kapitalist (Roosenmuller) als lijsttrekker. En zijn opvolgers (Halsema en daarna Sap en van Ojik) zaten en zitten nog steeds goed in de slappe was. Geldt eigenlijk voor iedere linkse politicus: Van Dam, Kok, Bos ja zelfs Marijnissen zijn halve en hele miljonairs.

  Like

 5. Ik snap nu waarom die omhoog gevallen havenarbeider toentertijd het huis is uit gegooid. Had toen waarschijnlijk ook al last van hoogmoedswaanzin.

  Like

 6. Is die Rosenmmöller niet getrouwd met een meisje uit de Dreesmann clan....? // mei 12, 2018 om 13:59 //

  Is die Rosenmulle

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s