Nieuw

Gezondheidsambtenaren bereiden zich nu voor op de ‘ergste’ ebola-uitbraak: waarschuwing komt dagen nadat de eerste dood werd bevestigd in de Democratische Republiek Congo

Pixabay

Gezondheidsambtenaren bereiden zich nu voor op de ‘ergste’ Ebola-uitbraak. Peter Salama, hoofd van de noodhulp bij de World Health Organziation (WHO), zei: ‘We maken ons grote zorgen en we plannen alle scenario’s, inclusief het worstcase-scenario.’

Dit komt dagen na de eerste bevestigde dood in de Democratische Republiek Congo (DRC), terwijl er nog zeker 11 anderen besmet zijn.

Zeventien recente dodelijke slachtoffers worden geacht verband te houden met de Ebola-uitbraak, terwijl 32 mensen vermoedelijk besmet zijn met het virus in het noordwestelijke deel van Bikoro.

De uitbraak, die dinsdag door de gezondheidsminister van de DRC werd bevestigd, is de negende epidemie van het land sinds het virus in 1976 werd geïdentificeerd.

Lees verder >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9558 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Gezondheidsambtenaren bereiden zich nu voor op de ‘ergste’ ebola-uitbraak: waarschuwing komt dagen nadat de eerste dood werd bevestigd in de Democratische Republiek Congo

 1. Von Puffelen // mei 11, 2018 om 17:58 //

  De zoveelste hoax.

  Like

 2. Ja maar als jouw hond of kat de grens over gaat moet hij eerst weken in qurantaine maar voor zo’n ebola negert zijn de grenzen gewoon open.

  Like

 3. jackvanderveen // mei 11, 2018 om 20:44 //

  Geheel Congo goed afrasteren dan is er niks aan het handje toch?
  Beter nog Afrika omgevingen met 10meter hoog hek 380volt, 1.000 watt.

  Like

 4. templars2017 // mei 11, 2018 om 22:04 //

  @jackvanderveen
  1000 watt, als er daar één aankomt dan is ie verdampt ,mee oppassen ,straks krijg je de milieudienst over de vloer wegens ontoelaatbare luchtvervuiling………

  Like

 5. Jullie bedoelen Ampère.
  Je zet niet ergens zoveel watt op.
  Watt is het vermogen wat iets verbruikt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s