Nieuw

Finland: Finnen voor 80% slachtoffer van het seksueel geweld van asielzoekers

Foto: Finse politieauto. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Dickelbers.

Met betrekking tot seksuele misdaden onder asielzoekers was verkrachting het meest voorkomende type. Bijna de helft van de gevallen betrof meisjes onder de 18 jaar.

Deze week heeft de Finse Politieacademie een onderzoek gepubliceerd op basis van gegevens uit 2016, waarin men 1565 misdaad aanmeldingen nader heeft bekeken waar de verdachte of het slachtoffer asielzoekers waren – rapporteert de site Ålands Nyheter.

De meest voorkomende vormen van criminaliteit onder asielzoekers waren mishandeling en bedreiging, gevolgd door vermogenscriminaliteit en seksueel geweld.

In acht van de tien gevallen van seksueel geweld was deze tegen Finse vrouwen gericht en bijna de helft van de gevallen was tegen meisjes onder de 18 jaar. In 2016 zijn in totaal 131 Finse staatsburgers slachtoffer geworden van seksueel geweld van mannelijk asielzoekers. Negen van de tien waren vrouwen of meisjes.

Het onderzoek geeft voorbeelden van vrouwelijke asielzoekers die onderworpen zijn geweest aan verkrachting en seksueel wangedrag door mannelijke bewoners in dezelfde detentiecentra.

Onder de seksuele misdrijven van asielzoekers is verkrachting de meest voorkomende soort, oftewel 32 procent, waarvan 16 procent groepsverkrachtingen waren.

Elf procent had betrekking op zedendelicten tegen kinderen.

Drie van de vijf seksuele aanvallen vonden plaats op openbare plaatsen.

In tweederde van de gevallen werd een Irakees verdacht. Over het algemeen kwamen ze allemaal uit Irak, Afghanistan, Marokko, Iran, Bangladesh, Kameroen, Somalië of Syrië.

In totaal werden 1.052 asielzoekers in 2016 veroordeeld voor misdaden en bijna alle mannen waren afkomstig uit 29 verschillende landen. De meest voorkomende waren Irakezen – Irakezen waren ook slachtoffers in ongeveer de helft van de gevallen, terwijl de Finnen een kwart uitmaakten.

Tot 80 procent van de asielzoekers zijn mannen, van wie sommigen hun woede over hun levensomstandigheden in Finland op de accommodatie en haar personeel afreageren.

De Politieacademie constateert dat asielzoekers hun religieuze en culturele conflicten naar Finland meebrengen.

Bij het vergelijken van het aandeel verdachten met het totale aandeel van asielzoekers op basis van het land van herkomst van de verdachte, staan de Algerijnen met een sterke oververtegenwoordiging bovenaan – elke vijfde Algerijn was in 2016 verdacht van een misdaad. Andere crimineel-actieve groepen zijn Wit-Russen en Marokkanen.

Het onderzoek is de eerste in zijn soort en men recommandeert om deze voortaan jaarlijks te verrichten.

Bron:

https://samnytt.se/finland-finskor-offer-for-80-av-asylinvandrares-sexbrott/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Finland: Finnen voor 80% slachtoffer van het seksueel geweld van asielzoekers

 1. Nergens en nooit lees je iets over het funeste verbod op zelfbevrediging in de islam, maar volgens mij maakt datt van die toch al over-geile testosteronidioten met hun volkomen vertekende ideetjes en fantasietjes over vrouwen complete snelkookpannen.

  Like

 2. stof, hoe kom je daar nou weer bij.
  Er staat zo vaak bij een artikel vermeld dat er 1 ze eigen staat af te trekken.
  En dan het liefst waar kleine kinderen bij staan.
  Of ga je zo dadelijk ook nog beweren dat ze niet mogen zuipen, terwijl ze vrijwel altijd lazarus in het rond lopen.

  Je moet niet alles geloven wat ze tegen jou zeggen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s