Nieuw

’Drie mannen hielpen bij verkrachting, nu moet ze dood’

Ophef in Soedan: een 19-jarige vrouw heeft de doodstraf gekregen nadat ze haar man doodstak. Volgens haar advocate deed ze dat echter nadat ze was uitgehuwelijkt, in de val gelokt en verkracht, daarbij in bedwang gehouden door drie mannen.

Noura Hussein (19) was op haar 16e uitgehuwelijkt met haar neef. Ze weigerde, en vluchtte naar een kennis. Daar bleef ze drie jaar. Toch weerstond ze de lokroep van thuis niet; haar vader beloofde het huwelijk te annuleren. Dat bleek een valstrik.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9561 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on ’Drie mannen hielpen bij verkrachting, nu moet ze dood’

 1. Fransdo // mei 11, 2018 om 16:56 //

  Zo zie je maar weer. En wij, althans de Linkse Kerk, wil dit soort waanzin met bootladingen tegelijk naar Europa halen op kosten van de belastingbetaler. Nee, bedankt!!!

  Ben toch benieuwd of het acht uur journaal hier nog aandacht aan zal besteden. Ik bedoel, als er één klein jongetje dood op het strand wordt gevonden doen ze dat ook.

  Like

 2. Yvonne hemeltjen // mei 13, 2018 om 22:02 //

  Let Noura FREEEEEE SHE IS A WOMAN IN PAIN SHE DEFENDED HERSELF FREE NOURA

  Like

 3. Yvonne hemeltjen // mei 13, 2018 om 22:03 //

  Freeeeee noura!!!!@!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s