Nieuw

Aanklaagster: Syriër in arrest voor verkrachting – vrijgelaten en verkracht opnieuw 

Een 20-jarige Syriër is gearresteerd voor verkrachting in Malmo. Hij was vorig jaar in arrest voor een andere verkrachting, maar werd toen om onduidelijke reden vrijgelaten.

De man, een Syrisch staatsburger, wordt nu verdacht van twee verkrachtingen: de ene vond onlangs plaats tijdens de Valborgsnacht (Halloween), de andere was op 22 juli vorig jaar in een nachtclub. Hij werd toen gearresteerd en was voor een dag in arrest , maar werd vervolgens vrijgelaten, ondanks dat alle verdenkingen tegen hem bleven bestaan, schrijft Sydsvenskan.

Het politieonderzoek is sindsdien gaande en de man is ook verdacht van kinderpornografie. In de tussentijd heeft hij tijdens de Valborgsnacht een verkrachting kunnen plegen in een andere club in Malmö.

– Dat klopt, we hebben twee lopende onderzoeken naar verkrachting in verschillende nachtclubs tegen verschillende vrouwen, bevestigt aanklaagster Linda Hansson tegen Sydsvenskan, maar kan niet de vraag beantwoorden waarom de Syriër na de eerste verkrachting is vrijgelaten.

Bron:

https://www.sydsvenskan.se/2018-05-02/anhallen-for-valdtakt-pa-utestalle-sedan-tidigare-misstankt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s