Nieuw

Zweden Democraten halen de Socialisten bijna in – krijgt 23,1 procent en wordt de op één na grootste partij

Screenshot Facebook

De Zweden Democraten stijgt het meest en wordt de op een na grootste partij in de laatste peiling van Sentio/Nyhet Idag. Tegelijkertijd verlaten de Liberalen en Christen Democraten de Rijksdag (onder de 4%).

De Zweden Democraten is de partij die het meest toeneemt, met nog maar vier maanden voor de verkiezingen.

In Sentio’s laatste peiling neemt het aantal toe van 21,4 naar 23,1 procent en is het ook de op een na grootste partij.

Onder de Sociaal Democraten, die daalt van 25,9 procent in april tot 25,3 procent in mei.

– De strijd om de eerste plaats in de Zweedse politiek staat nog steeds open, zegt de Zweden Democraat Mattias Karlsson tegen Nyheter Idag.

De krant is van mening dat de verkiezingen een strijd kan worden waarbij de Zweden Democraten en de Sociaal Democraten vechten om de eerste plaats.

Onder de Rijksdag-deelnamegrens liggen de Christen Democraten met een zeer lage 2,1 procent (- 0,3) en de Liberalen, van 4,4 procent naar 3,7 procent. De Milieupartij eindigt met 4,4% net boven de grens.

De Centrumpartij, die onlangs besloot om 9.000 illegale Afghaanse mannen om humane reden toe te staan ​​om in het land te blijven, daalde van 7,6 naar 6,4 procent.

De meting werd tussen 4 en 7 mei uitgevoerd met in totaal 1010 geïnterviewden.

Bron:

http://www.friatider.se/sd-snart-ikapp-s-f-r-231-procent-och-blir-n-st-st-rsta-parti

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6035 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Zweden Democraten halen de Socialisten bijna in – krijgt 23,1 procent en wordt de op één na grootste partij

  1. paulzwueste // mei 10, 2018 om 21:17 //

    Hoe is het in godsnaam mogelijk dat in ’n land dat zo zucht onder de terreur van immigranten en die vervloekte islam de Zweden Democraten nu nog altijd moeten vechten om de eerste plaats en de Sociaal Democraten nog altijd de grootste partij zijn…!!!

    Die ingekankerde gedweeheid en duidelijke hersenverweking van die Zweden om maar socialistisch te kunnen zijn is werkelijk schokkend, en toont duidelijk aan dat driekwart van het volk nog altijd gehersenspoeld is.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s