Nieuw

Why China is a bigger problem for U.S. than Russia

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9579 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Why China is a bigger problem for U.S. than Russia

 1. Americans are Dying for China in Afghanistan

  While US policy-makers are trying desperately to stabilize Afghanistan, a shift is being orchestrated by China.

  The Chinese evidently see their role in Afghanistan as the “good cop” versus the U.S. role as “bad cop.” Like Pakistan, China seems to view the Taliban as the political opposition, not as a terrorist organization, and has offered itself as an intermediary to negotiate the departure of the U.S. and, thereby, be in a position to reap the economic and geopolitical benefits of Afghanistan as a client state of the China-Pakistan alliance.

  Control of Afghanistan will allow China to complete transportation corridors, power grids and oil and gas pipelines throughout Central and South Asia. China can then begin to exploit Afghanistan’s estimated $3 trillion in untapped mineral resources, in addition to Balochistan’s $1 trillion in gold, copper, oil, precious stones, coal, chromite and natural gas.

  https://www.gatestoneinstitute.org/12256/afghanistan-china-us

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s