Nieuw

Voormalige vluchtelingenwerker: “Vluchtelingen” eisten merkgoederen 

Pixabay

De gepensioneerde leraar Franz Schmalwieser wilde iets goed doen tijdens de vluchtelingencrisis in 2015. Zijn harde werk, gratis en op vrijwillige basis, resulteerde volgens hemzelf in een soort van eigen “heldsyndroom”, totdat hij op een dag ontdekte dat hij alleen door asielzoekers geëxploiteerd werd die het subsidiesysteem misbruikten en onwillig waren om zelf bij te dragen aan de maatschappij.

Vluchtelingactivist Franz Schmalwieser spreekt zich er nu tegen uit. Hij, zoals vele anderen in Oostenrijk, hielpen “vluchtelingen” zo goed als ze konden met alles. School, dak boven hoofd, doktersbezoeken etc.

Schmalwieser raakte echter uiteindelijk geïrriteerd door de voortdurende eisen van de asielzoekers voor merkproducten en zelfs huizen.

Franz en zijn groep verzamelden 30 damesfietsen, maar ze waren waardeloos voor de asielzoekers, ze wilden mountainbikes.

Als ze giften of kleding kregen, zeiden de “vluchtelingen”, Franz dat is niets, laten we gaan winkelen.

Ze wisten precies op welke financiële bijdragen ze recht hadden.

Nu zegt Franz dat het grootste probleem van integratie het islamisme is en dat we consistent moeten zijn. Blijft iemand weg van Duitse taallessen, trek zijn subsidies in. Laat niemand het systeem misbruiken.

Bron:

https://www.wochenblick.at/ex-helfer-fluechtlinge-forderten-markenware-und-haeuser/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Voormalige vluchtelingenwerker: “Vluchtelingen” eisten merkgoederen 

  1. Zoals steeds….TE LAAT.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s