Nieuw

Syrië en Israël schieten op elkaar

Israël slaat terug:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

21 Comments on Syrië en Israël schieten op elkaar

 1. Like

 2. skeeter // mei 10, 2018 om 02:15 //

  maar Trump is gek dat ie over raketten zeurt

  Like

 3. Islamitische Staat Pakistan heeft 600 kernbommen.

  Hoor ik nooit iemand over.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // mei 10, 2018 om 02:32 //

  Nou dat ben ik niet met je eens Fub, daar is meer dan genoeg over te doen geweest alleen Pakistan stelde de wereld voor een voldongen feit. Het enige dat overbleef was accepteren of aanvallen. Vrijwillig opgeven doen ze natuurlijk nooit en de grote mogendheden loerden naar elkaar. Wie zou het lef hebben iets op touw te zetten in de achtertuin van China ?
  Niemand dus.
  Maar het is niet zo dat dit nooit (hoog) op de internationale agenda stond.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // mei 10, 2018 om 02:35 //

  De raketten worden weer afgevuurd vanuit bewoond gebied, en maar janken straks als er bij een tegenaanval ‘burgers’ omkomen.

  Like

 6. skeeter // mei 10, 2018 om 03:51 //

  Ze fokken daar toch als konijnen Tijl dus wat maakt een paar dooien uit.

  Like

 7. @Tijl Uylenspiegel // mei 10, 2018 om 02:32

  Ja die Paki’s hebben al jaren keiharde sancties te verduren van de USA:

  Like

 8. Gut er wordt geschoten, doet Israël anders nooit. Zou lachen om deze klucht als er niet een hoop onschuldigen de dupe van worden. Als Israël echt lef heeft gooien ze Iran uit Syrië en dat zal niet gebeuren. Het is in ieder geval een mooie reden om de magazijnen met oud wapentuig leeg te maken en weer wat orders te plaatsen bij vriendjes. De burger betaalt toch wel.

  Liked by 1 persoon

 9. rotsus1958 // mei 10, 2018 om 11:42 //

  @Teun,

  Israël gooit Iran uit Syrië……………….eh…..als IsraHel Iran uit Israël zou gooien kon ik me vinden in uw opmerking echter nu raakt deze kant nog wal.

  Stel we werden aangevallen door Duitsland en Engeland kwam ons helpen. En dat de Fransen dan de Engelsen uit ONS land kwamen platbombarderen waarbij dan ook nog eens Neanderlanders getroffen werden…..ja, klinkt idd erg logisch….toch!!??

  Het wordt de hoogste tijd dat er in het m.o. schoon schip gemaakt gaat worden en de naar mijn idee beste oplossing is…….tja, moet ik nog duidelijker worden echter, wij hier in de EU mogen binnenkort ook niet meer klagen met rond 2025 een kleine 200 MILJOEN zwart Afrikanen enz ERBIJ….toch….maar we slapen rustig verder want Israël, Syrië, Iran…..enz enz, en allemaal in het kader van “geef ze brood en spelen”…..oh ja, en natuurlijk Netflix!!

  Slaap zacht allemaal, we worden vanzelf wakker gemaakt door Your worst Nightmare!!! met machetes (hopelijk blijft het daar alleen maar bij)

  Gladiator

  Like

 10. Och dat arme vredelievende Iran. Je zou bijna denken dat het opheffen van Israël de oplossing voor wereldvrede is. Ik vind het opheffen van Israël niet eens zo een slecht idee op één voorwaarde; Israëliërs/joden zijn welkom in Europa en alle moslims verlaten Europa!!!! Dat is de beste ruil, hebben ze het hele MO voor zichzelf en kunnen ze eindelijk hun islamitische heilstaten beginnen, het westen moet daar dan ook volledig wegtrekken en laat het ze lekker zelf uitzoeken. Het is dan heel triest voor de daar aanwezige minderheden maar het is wel fatsoenlijk volgens de anti-israël lobby, noem het collateral damage voor het hoger doel de arme moslims hun kalifaten te gunnen (sjiieten en soennieten hebben hun eigen kalifaten, die zullen elkaar ongetwijfeld fel bestrijden maar dat is zo schattig).

  Nou, ik hoop dat Israël opgeheven gaat worden onder mijn gestelde voorwaarde en dan laten we het islamitische bijennest genaamd het midden oosten voor wat het is, doei doei..

  Like

 11. Dick, die achterlijke pijpenkrulletjes wil je echt niet in je straat hebben wonen.
  Die zijn net zo erg als mossels.

  Like

 12. Bert, dat is toevallig want ik woon in een buurt met heel veel joden, ook pijpenkrullen, en heb helemaal geen last van die mensen (ik woon echt in een buurt met veel joden, dat verzin ik niet). En btw, veel pijpenkrullen zijn geen voorstander van Israël omdat volgens hun geloof Israël pas gesticht had mogen worden nadat de messias terug op aarde zou zijn, in Iran heb je dan ook een grote anti-Israël/zionistische pijpenkrullen gemeenschap. Ik heb geen problemen met joden, hoewel ik ook heel goed op de hoogte ben van joden als Barbara Lerner-Spectre maar joden zijn niet zo homogeen als velen denken, ook joden zijn slachtoffer van joden als Barbara.

  Liked by 1 persoon

 13. @rotsus1958

  Ik zeg alleen dat het een klucht is. Wat is het nut van de bombardementen? Doe dan wat en trap Iran eruit want dat is toch het probleem? Zo niet heb je een andere agenda. Bijvoorbeeld wat oud wapentuig gebruiken zodat er nieuw gekocht kan worden. een pathetisch joods Staatje is het op deze manier net als Trumpie met zijn kruisraketjes, grote mond, schieten en dan weer terug in het hokje. De Russen lach zich een bult om zoveel zieligheid. En ze weten dat de wereld het ook zo ziet.

  Liked by 2 people

 14. Was dit nou die valse vlag en gaan ze nu tegen de Yanken gillen van Sla ‘m Pa!

  Like

 15. Zozo, er heerst hier nogal wat anti israël en Trump sentimenten inclusief de complottheorieën, dan weet ik genoeg. Jammer maar helaas, doei doei linkse crypto makkers..

  Zo zie je maar weer, ik ben weg hier maar was er bijna ingetrapt.

  Like

 16. Dick ren maar zo hard je kan. Uiteindelijk gaat het om geld en macht en daaraan zijn fatsoen en idealen ondergeschikt. In elk land van de wereld werkt dat zo de rest is kanonnenvoer. Leg dat niet uit als anti Israël of Trump haat. Ren maar gauw weg jochie als je het niet meer snapt.

  Like

 17. Teun. Wat is jouw oplossing dan, bij welke wereldmacht gaat het niet om de centen en de macht? Er zal altijd een macht zijn die de wereld regeert en daarom moet je jezelf de vraag stellen onder welke macht je wilt leven; de westerse, de oosterse, de islamitische? Dat zijn de huidige wereldmachten, ik zou ook liever een wereldmacht zien waar alle mensen in harmonie en vrede leven en hand in hand zingend over de weide huppelen maar die is er niet. Daarom wil ik onder de westerse wereldmacht leven en dan het liefst een westen met mensen zoals Trump die doen wat ze beloven. Hebben we eindelijk een president die geen onderdeel is van het kartel en dan is het nog niet goed, en anders bedenken we wel een theorietje waarmee hij alsnog aan het kartel te koppelen is, m.a.w. het is niet goed of het deugt niet. Als je op die toer gaat dan houdt alles op en dan kan je jezelf net zo goed meteen opknopen.

  Je leeft niet in een ballenbak of op het speelplein van de kleuterschool. Je moet keuzes durven maken want anders wordt het vlees noch vis en daar ga je geen strijd mee winnen. Dit is misschien wel het allergrootste probleem waar we in het westen mee te maken hebben, we zijn onze eigen grootste vijand geworden, we willen een omelet bakken maar durven het ei niet te breken want stel je voor….

  Daarom ren ik inderdaad weg van de valse moralisten en die vind je onderhand helaas op iedere site, god mag weten waarom maar ze zijn er, ik reageer dan ook niet meer op die sites en daar is deze nu een van. Ben sinds kort op deze site terechtgekomen en in eerste instantie dacht ik zozo dat is een verademing maar dat bleek te vroeg gejuicht. Dat de intentie van de site oké is dat geloof ik wel maar dat gewauwel ik kan er niet meer tegen:

  “Wat is het nut van de bombardementen? ”

  Om een volgende aanval te voorkomen misschien?!

  Het ligt ook voor een groot deel aan mezelf, ik trek het niet meer, het vreet aan me, ik zou anders willen maar het is nou eenmaal zo. Het is al jaren hetzelfde en daardoor ben ik blijkbaar m’n geduld verloren, helemaal nu zelfs Trump niet aan de eisen van de moralisten voldoet. Wat wil je dan??

  Nogmaals, de intentie van de site zal oké zijn en de beheerder kan niet zomaar mensen weigeren vanwege hun mening maar ik kan wel de site verlaten en dat doe ik. Kan je laf noemen maar het is overal hetzelfde en zinloos om nog discussies aan te gaan, daar geloof ik niet meer in. Misschien is het daarom beter dat we onder een andere wereldmacht komen te leven zodat mensen aan den lijve gaan ondervinden hoe heerlijk het was om in de westerse wereld te leven. Dan is het te laat, jammer dan.

  Verder even goeie vrienden.

  Liked by 2 people

 18. Dick,

  Robert Long zong het al “ hebben angst voor morgen, dan moet je vandaag gaan hangen”.

  Wedden dat je dit toch lees? En morgen zit je hier ook nog op de site en overmorgen ook! Uiterst grappig. Voor nu even de zon in met hond en dus zeg ik “ tot morgen Dick”.

  Like

 19. Tuurlijk lees ik de reacties en ik zal deze site ook blijven bezoeken want zoals ik al duidelijk aangaf ben ik van mening dat de intentie van de site oké is, alleen stop ik met reageren en het lezen van de reacties. Voor vandaag reageer ik nog wel eventjes, helemaal omdat ik met een na trapper te maken heb. Ik zou wel een antwoord willen hebben op hoe volgens jou alle problemen de wereld uit geholpen kunnen worden zodat er eindelijk wereldvrede ontstaat, dat is interessanter dan me van angst te beschuldigen, je lijkt Timmerfrans wel.

  Of zeg eerlijk dat je niet onder de westerse macht wil leven. Dan zijn we er ook uit maar ik krijg zo het vermoeden dat wat jij voor ogen hebt niet bestaat. Prima, ik heb ook dromen maar realiseer me tegelijk dat ik buiten m’n dromen ook realistisch moet zijn.

  Like

 20. @Dick

  Je vroeg me ” hoe volgens jou alle problemen de wereld uit geholpen kunnen worden zodat er eindelijk wereldvrede ontstaat”.

  Dat is kinderlijk eenvoudig beste Dick. Als iedereen gewoon eens zou zien dat de keizer geen kleren aanheeft. Dan was het snel afgelopen.

  Maar zolang idereen in de file blijft staan om uitgezogen te worden; lees kwetsbaar gemaakt en blij is dat hij een tientje meer verdiend als de buurman, tja dan zal het blijven zoals het is. Kortom de psychopaten van het pluche verjagen. Maar dat is nog niet zo eenvoudig zoals je gezien hebt. Hahaha, voordat de psychopten aan de beurt zijn hebben de burgers elkaar onderling de hersens al ingeslagen. Zit goed inelkaar he als je er over nadenkt.

  Like

 21. Oké, ik heb een mooie metafoor:

  Als we in NL zouden beslissen niet meer rechts maar links te gaan rijden zoals in het VK dan kan je dat niet stapsgewijs doen, je kan niet eerst de vrachtwagens links laten rijden.

  Datzelfde geldt voor waar jij het over hebt, dan moet de hele wereld inclusief de leiders op één lijn zitten. Jij doet alsof het enkel aan het westen/ons ligt maar dat is natuurlijk regelrechte kolder. Daarom vraag ik het nog een keer, wil jij eigenlijk wel in de westerse wereld leven? Zo niet, onder welke macht dan wel?

  De metafoor die ik gebruik is ook heel mooi toepasbaar voor degenen die roepen dat de wereld van iedereen is en grenzen racistisch zijn. De grenzen weg, prima maar dat moet dan wereldwijd gelijktijdig gebeuren, doe je dat niet dan is dat hetzelfde als eerst de vrachtwagens links te laten rijden. Denk jij nou echt dat bv China, of Iran, etc.. hun grenzen willen opheffen? Echt niet!! Als je als “rijke” westerling naar India gaat op vakantie dan moet je een visum aanvragen waarin ze echt alles van je willen weten inclusief je ouders ook al leven ze niet meer. Hoor niemand zeggen dat India daarom racistisch is maar wanneer Trump z’n grenzen wil beschermen dan is dat plots racistisch. Het is te krom en te achterlijk voor woorden. Dit zijn achterlijkheden uit onze eigen gelederen waar we mee geconfronteerd en bestookt worden maar ze hebben geen flauw idee. De globalisten (= postmodernisten/anti-westers) die de msm in hun zak hebben vinden dat natuurlijk prachtig want die spinnen daar garen bij en zijn misschien wel degenen die het aangewakkerd hebben.

  Kortom; we moeten onszelf niet zo overschatten maar we moeten onszelf wel wat meer krediet geven want het heeft uiteraard een reden waarom de rest van de wereld naar het westen vlucht en niemand uit het westen vlucht. Zo slecht hebben wij het niet gedaan maar desondanks dreigen we dat te verliezen door een voor mij onbegrijpelijke zelfhaat. Kritiek is altijd goed en het kan altijd beter maar je moet ook realistisch durven zijn en erkennen dat we het niet slecht gedaan hebben als samenleving en dat het het waard is voor behoud te strijden zodat we het kunnen doorgeven aan de volgende generaties.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s