Nieuw

Sharia in Europa

Volgens vele naar de koran levende moslims, en datzelfde plan is door de EU in gang gezet en uitgevoerd, wordt de EU inclusief Nederland islamitisch en zal de sharia de manier zijn waarop alle Europeanen moeten leven.

Door Elise Nijmegen
Sharia Law In Europe

U weet wat de sharia inhoudt nietwaar? De middeleeuwse manier waar vrouwen minderwaardig aan de man zijn, hun recht weer bestaat uit het aanrecht en vrouwen in voorgeschreven kleding moeten lopen, meisjes van rond de 10 met pedofielen van middelbare leeftijd trouwen, homoseksuele mannen en andere anders geaarde mogen er niet zijn en iedereen die niet voor de islam kiest wordt gezien als de vijand met alle gevolgen van dien.

Nederlanders die het doorhebben wat eurofiel Den Haag en de EU, in opdracht van werelds rijkste narcisten doen in samenwerking met de islamitische bevolkingsgroep die nu een vriend in de EU heeft gevonden om hun al 1400 jaar oude bezettingsplan mee te helpen uitvoeren, vertrekken uit Nederland.

Het is diep triest, maar er zijn gelukkig ook steeds meer Nederlanders strijdbaar, met de wil om te vechten voor ons vaderland. Om duidelijk te maken aan iedereen die het wil weten dat dit Nederland is en iedereen die hier wil leven zich aan dient te passen aan onze Nederlandse cultuur, normen en waarden. Dat vrouwen en iedereen eigenlijk, hier wel vrijheid hebben, dat we hier wel de vrijheid van meningsuiting hebben, dat we ons niet laten domineren door een ideologie die niet past in onze westerse samenleving en dat hier 1x per jaar Sinterklaas en Zwarte Piet of visite komen en dat wij Nederlanders nooit deze speciale unieke Nederlandse gebruiken en tradities op zullen gaan geven.

Zoek contact met gelijkgestemden, er zijn contactavonden/ middagen, er zijn demonstraties waar u andere nationalisten en patriotten kunt leren kennen en ik zag dat er zelfs barbecues georganiseerd worden bij diverse moskeeën waar u onder het genot van een gegrild speklapje elkaar kunt leren kennen.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

16 Comments on Sharia in Europa

 1. Ja ho, dat van die barbeknoeis dat is laag bij de grond getreiter las ik:

  Laag-bij-de-gronds Pegida-getreiter

  Hun werkelijke doel? Het zo vaak mogelijk op tafel leggen van zogenaamde islambestrijdingsplannen waarvan zij drommelsgoed beseffen dat uitvoering ervan slechts één bevolkingsgroep er populairder op zal maken: de mohammedaanse.

  Rob Hoogland met zonnesteek:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2020663/laag-bij-de-gronds-pegida-getreiter

  Like

 2. Om te vertrekken hebben wij geen zin ,ook al zijn we geen Nederlanders, we zitten ten zuiden van jullie ,wij blijven hier, het is ons land ,en als iedereen vertrekt dan is dat een stille capitulatie, blijf en strijd voor wat je heel je leven hebt gekend.
  Met de ontwikkelingen in het Midden-Oosten is het niet ondenkbaar dat ze hier ook de kolder krijgen , en dan? als iedereen wegloopt ?
  Iemand moet het doen,niet ? wij blijven ,jullie ook?

  Liked by 5 people

 3. Op zijn tijd doen die celebrity islamcritici ook een goedmensje om er toch nog bij te horen.

  Liked by 1 persoon

 4. scherpschutter1943 // mei 10, 2018 om 22:44 //

  Als we nu eens beginnen om dat getijsem in ons nepparlement de laan uit te sturen bij de volgende verkiezingen. Daarnaast kan er heel veel op plaatselijk niveau georganiseerd worden. Protestmars (met of zonder vergunning. Blokkeren van de ingang van het gemeentehuis. Bordje met “weg met de moslims”. Teveel om op te noemen. 1 ding staat vast. Niets doen lost niets op. Zit er een moslim bij de kassa van uw supermarkt? Ga naar de bedrijfsleider en doe uw beklag. Ga niet bij een kassa staan waar een moslim achter zit. Koop niet bij Turkse winkels, restaurant o.i.d. Hang een bordje bij uw woning met daarop “moslims ongewenst”. Als u voor al deze dingen die ik u noem, te laf bent, stop dan met kankeren op dit forum en ga wat anders doen. U krijgt datgene waar u zich niet tegen verzet.

  Liked by 1 persoon

 5. Feniks // mei 10, 2018 om 23:38 //

  Dit is ons land.
  Een ander vaderland hebben we niet.
  Wij nederlanders zullen ons land verdedigen.
  No matter what voor idiote ideeeen over uitroeien van blanken wij mee worden geconfronteerd.
  Dit is ons land.
  Ons vaderland en niet het land van zgn binnenlopers

  Like

 6. Merel // mei 11, 2018 om 00:35 //

  Wij leven blij wij leeeeven blij op Neerlands dierbare grond, kent u het lied? Dat zongen we vroeger op school, lijkt lang geleden en zo oud ben ik nu ook nog niet

  Like

 7. Merel // mei 11, 2018 om 00:37 //

  Moet zijn blij en VRIJ, foutje

  Like

 8. Esperanza // mei 11, 2018 om 14:30 //

  Like

 9. Merel // mei 11, 2018 om 15:41 //

  Dat ze maar een maand lang aan de schijterij gaan

  Like

 10. Fransdo // mei 11, 2018 om 17:30 //

  @Scherpschutter1943.

  Ik ben het absoluut niet met je eens. Wel ben ik met je eens dat we dit nepparlement met die nep-premier zo snel mogelijk de laan uit moeten sturen maar ook dat is tot nu toe niet is gelukt omdat het domste deel van de alleen maar naar het acht uur kijkende bevolking dat zich elite noemde deel van de politiek nog steeds in stand houdt.

  Wel kunnen we protesteren en dat doe ik ook op onder andere dit forum. Maar als ik met bordjes ga lopen of voor mijn raam hang of een varkensbeeld voor mijn raam zet dan provoceer ik en dan leggen binnen de kortste keren mijn ramen er uit.

  Protesteren bij de bedrijfsleider van een Supermarkt is racisme of op zijn minst discriminatie. Bovendien protesteer ik tegen de aanwezigheid van een groep en niet een individuele moslima die er, heel verfrissend, voor heeft gekozen om te werken voor haar geld.

  Ook de burgemeester van Amsterdam laat geen groepen Feyenoordsupporters toe bij de thuiswedstrijden van Ajax tegen Feyenoord en andersom en beide burgemeesters hebben gelijk maar geen van tweeën zal iets hebben tegen een individuele Amsterdammer of Rotterdammer.
  Waar je wel een punt heb is dat ik er voor kan kiezen om niet naar een Supermarkt te gaan waar een overschot aan moslims aanwezig is.

  Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. Ik zie niets in provoceren voor een moskee om daar varkenslapjes te gaan zitten barbequen maar reken maar dat ik elders wel provoceer zoals bijvoorbeeld op Youtube waar ik geregeld moslims vriendelijk doch beslist verzoek om terug te keren naar het land van hun voorouders als ze het toch zo slecht in ons land hebben want dat zeggen ze constant..

  Like

 11. jennefer // mei 11, 2018 om 21:59 //

  Mag God jul beskerm.

  Like

 12. Fransdo // mei 11, 2018 om 23:03 //

  Bedankt Jennefer. En inderdaad, God is de enige die dat misschien nog kan aangezien de Politiek het in dit land hopeloos laat afweten.

  Like

 13. Esperanza // mei 11, 2018 om 23:58 //

  Zal dan wel niet de God van het CDA zijn.

  Like

 14. Ik heb een kort archiefje met toevallig precies dezelfde titel:

  https://fubar.mobi/category/sharia-in-europa/

  Voor als je voorbeelden zocht 😉

  Like

 15. scherpschutter1943 // mei 10, 2018 om 22:44
  Als we nu eens beginnen om dat getijsem in ons nepparlement de laan uit te sturen bij de volgende verkiezingen.
  ———-

  Verkiezingen, dat is mooi.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s