Nieuw

President al-Assad to Greek Kathimerini newspaper: Syria is fighting terrorists, who are the army of the Turkish, US, and Saudi regimes

Assad, screenshot YT

Damascus, SANA – President Bashar al-Assad said that France, Britain, and the US, along with Saudi Arabia, Qatar, and Turkey are responsible for the war in Syria due to their support of the terrorism, describing the Western allegations about the use of chemical weapons by the Syrian Arab Army as a farce and a very primitive play whose only goal is to attack the Syrian Army after the defeat of terrorists.

In an interview given to the Greek Kathimerini newspaper, President al-Assad said that Syria is fighting terrorists, who are the army of the Turkish, US, and Saudi regimes, stressing that any aggressor and any army, whether Turkish, French, or whoever, they are all enemies as long as they came to Syria illegally.

SANA, Syrian News Agency >>

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8488 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s