Nieuw

Just 18 Per Cent of Flemish Belgians Say Islam is Compatible with the West

Fewer than one in five Flemish Belgians consider Islamic values compatible with their own way of life, a survey has found, with many Muslim migrants saying Islam is more important than Belgian law.

Large-scale Muslim immigration into Flanders, the Dutch-speaking northern region of Belgium, means Islam is now the largest minority religion after Catholicism, formingabout 3.9 per cent of the general population and 25 per cent of the population in Brussels, a French-speaking enclave and the capital city of the European Union (EU).

A poll of close to 4,500 Flemish Belgians and Brussels residents with Belgian, Turkish, Moroccan, Polish, Romanian, and Congolese backgrounds found just 18 per cent thought Islamic values “go well” with Western society.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9579 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Just 18 Per Cent of Flemish Belgians Say Islam is Compatible with the West

 1. polderboy // mei 11, 2018 om 11:47 //

  Er zijn ook moslims meegenomen in het onderzoek.
  Rond 60% van de Marokkaanse aanhangers van de sekte uit Mekka vindt dat hun sharia wetten prima zijn om de ongelovige honden in het Westen te onderwerpen en voor 40% van de Turken zijn de sharia wetten hoger dan de wetten van de ongelovige honden die nu gelden.

  De enorme kliek aan politici en bestuursambtenaren zullen steeds heviger blijven wegkijken, en “neutraal” blijven, om in de komende burgeroorlog maar niet mee te hoeven strijden.

  Ze zullen zelfs partij kiezen voor de mekkanen, zoals een groot deel van de intellectuele elite ook tijdens het nazi bewind deed. De vijand dienen doen deze sluwe moraalloze opportunisten natuurlijk alleen zolang het ze beter uitkomt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s