Nieuw

Iedereen even slecht

Pixabay

Het belonen van goede cijfers en goede prestaties op school is een belediging voor minder intelligente studenten. Vrouwen in de marine kunnen geen pull-ups zoals mannen doen, dus die mogen ze overslaan op het moment van toelating.

Maar dit verhaal brengt alles naar een nieuw niveau.

Een meisje slaagde niet in de toelatingsproef tot de cheerleadergroep van de school. Normaal zou iemand dan meer trainen en het volgend jaar opnieuw proberen, of gewoon accepteren dat gymnastiek en zwaaien met gymballen niet iets voor hem is.

Soms is het leven niet eerlijk en de realiteit hard – maar dat was vroeger. Nu is het 2018 en een moeder beklaagt zich bij het schoolbestuur. Nu moet het cheerleaderteam iedereen accepteren die mee wil doen.

De cheerleadermeisjes zijn duchtige gymnasten die hard werken om een hoog niveau te bereiken. Nu moeten ze zich aanpassen aan ongetrainde freeloaders die niet in staat zijn om het geavanceerde programma uit te voeren.

Links met zijn “inclusie” vermoordt langzaam ijver en ambitie. Het idee om hard te werken om een succes te bereiken kunnen we voortaan vergeten. Iedereen moet zich aanpassen aan de miskleun onderaan de ladder. Want dat is wel zo eerlijk.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7201 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Iedereen even slecht

 1. Oh kewl dat worden weer en hoop blooper videos op FailArmy https://www.youtube.com/watch?v=OHs-OcIglJM kan er niks aan doen maar ik lach me altijd helemaal de krampen.

  Like

 2. Je ziet al aan die kop dat het een onuitstaanbaar tyfus wijf is.
  Intuïtie noemen ze dat, zo iets weet je gewoon.

  Like

 3. Feniks // mei 10, 2018 om 23:23 //

  You are simply not qualified.

  Like

 4. Wacht ffe dat is dus puur bs en ligt aan hetvrecruterings bureau ik ken dames die werken menig man aan alle kanten eruit. https://www.youtube.com/watch?v=Kglk2v4gNI4&amp;

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s