Nieuw

George Soros heeft een app gefinancierd die illegale immigranten helpt te ontsnappen aan het gerecht

United We Dream noemt een subversieve “mensenrechtenorganisatie” zichzelf die een telefonische app heeft gelanceerd waarmee illegale immigranten kunnen voorkomen dat ze worden gearresteerd en gedeporteerd. Het werkelijke doel van de app is om de landen die vluchtelingen opvangen te ondermijnen met maximale ongewenste immigratie.

De joodse multimiljardair en financier George Soros, die in zijn zucht naar maatschappelijk destructie zogenaamde vluchtelingen uit de derde wereld naar de voormalige blanke landen leidt, heeft geld gedoneerd aan de productie van een app. De app is een aanvulling op de websites en folders die Soros heeft gepubliceerd die als gids dienen voor Afrikanen en Arabieren om hun geluk in Europa te zoeken.

De app wordt gelanceerd door een zogenaamde mensenrechtenorganisatie genaamd United We Dream. Met de app kunnen ‘vluchtelingen’ ontsnappen aan de wettelijke procedures voor het hanteren van de asielzoekers, en zodoende voorkomen dat ze worden gearresteerd en gedeporteerd.

De United We Dream beweging wordt via overheidssubsidies gefinancierd met geld van Amerikaanse belastingbetalers.

– Deze app is een pure brutaliteit. Het stuurt waarschuwingen naar vrienden, familie en hun advocaten, zegt Chris Farrell op Judicial Watch in een interview met Fox Business.

De app kan worden ingesteld om automatisch waarschuwingen naar georganiseerde activisten te verzenden als iemand geconfronteerd wordt met een ongewenste overheidsfunctionaris.

George Soros en zijn familie zijn enkele van de globalisten die het hardst vechten voor een demografische vernietiging van de voormalige blanke wereld.

Bron:

https://www.foxbusiness.com/politics/george-soros-funded-app-helps-illegal-immigrants-avoid-arrest

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7239 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on George Soros heeft een app gefinancierd die illegale immigranten helpt te ontsnappen aan het gerecht

  1. Merel // mei 10, 2018 om 23:31 //

    Zoon van de duivel

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s