Nieuw

Choquerend rapport over Grote Moskee Brussel

grote moskee Brussel, streetview

We hebben te maken met gevallen van aanzet tot haat, antisemetisme, xenofobie, homohaat, geweld. We komen op criminieel terrein’.

Dat zegt Richard Miller (MR), die in de opvolgingscommissie zit over de aanslagen van 22 maart, nadat hij het rapport van het antiterreurorgaan OCAD over de imamopleidingen aan de Grote Moskee in Brussel heeft bekeken.

Het rapport maakt melding van een aantal salafo-wahabistische handboeken voor de imamopleiding die tussen 1980 en 2000 zijn geschreven. Daarin is sprake van een oorlog tegen iedereen die de sharia – de islamitische wet – niet gehoorzaamt.

De Tijd >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s