Nieuw

28 Israëlische vliegtuigen hebben in nachtelijke aanvallen ongeveer 60 raketten afgevuurd op Syrië

Zo’n 28 Israëlische vliegtuigen vuurden volgens het Russische ministerie van Defensie in een massale nachtelijke aanval ongeveer 60 lucht-grond-doel raketten af in Syrië. Syrische luchtverdedigingssystemen slaagden erin meer dan de helft van de raketten te onderscheppen.

Een totaal van 70 projectielen, met inbegrip van 60 lucht-grond-doel raketten en meer dan 10 surface-to-surface raketten, raakte Iraanse militaire doelstellingen en de Syrische systemen van de luchtverdediging dichtbij Damascus en in het zuiden van het land op donderdag ochtend, zei het Russische leger in een verklaring.

Tel-Aviv beweert dat de aanval werd uitgevoerd als vergelding tegen 20 raketten die op Israëlische doelwitten in de Golanhoogte werden gelanceerd door de Quds-troepenmacht van de Iraanse Revolutionaire Garde Corp.

RT >>

International Spokesman & Head of Social Media of the IDF. , het officiële IDF twitter-account, dus zal wel kloppen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s