Nieuw

Zomaar even een kort WTF berichtje

Omdat u het het niet snel in de media zult tegenkomen maar even een kort stukje zodat ook u op de hoogte blijft.

Jongeren PvdA, SP, GroenLinks marcheren voor Palestijnen

Aldus de kop boven het artikel in Elsevier. Wat wil het geval, op zaterdag 12 mei lopen de linkse jongeren samen met de organisaties Youth for Palestine (Jeugd voor Palestina) en Studenten voor Rechtvaardigheid in Palestina de ‘Jongerenmars voor Terugkeer’ door het centrum van Rotterdam. Onder de organisatoren zijn Nida Young Adults, DWARS Rotterdam-Rijnmond (GroenLinks), Jonge Socialisten Rijnmond (PvdA) en ROOD Rotterdam (SP). De stoet begint bij het oorlogsmonument Ongebroken verzet op het Kruisplein, omdat dat volgens de organisatie een symbool is van ‘het ongebroken verzet dat de Palestijnse vluchtelingen voeren’.

Vervolgens trekt de mars naar het Grote Kerkplein, waar de zogenoemde Nakba-herdenking wordt gehouden. Daar willen de demonstranten stilstaan bij de Nakba (Arabisch voor catastrofe), de uittocht van honderdduizenden Arabieren en Palestijnen uit Israël, tijdens en na de Arabisch-Israëlische oorlog in 1948.

Nee hoor ze zijn geen antisemiet, ze verpakken het als ‘anti-Zionisme’ wat zoveel betekent als “we hebben geen hekel aan Joden, maar ze mogen in géén geval een eigen staat hebben”.

Nou succes hoor boys and girls ooit komt er misschien een dag dat je hier met diepe schaamte op terugkijkt.

boredom-1977519_640Tijl Uylenspiegel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

11 Comments on Zomaar even een kort WTF berichtje

 1. scherpschutter1943 // mei 9, 2018 om 15:40 //

  smerig volk deze linkse landverraders. De tijd van afrekening komt nog wel

  Like

 2. ‘Jongerenmars voor Terugkeer’

  Dat klinkt als een heel goed plan, maar ik vrees dat ze er niet hetzelfde mee bedoelen als ik.

  Like

 3. Danny // mei 9, 2018 om 16:03 //

  Voor mij zijn het smerige antisemieten en landverraders.

  Like

 4. Ze kunnen naar de maan lopen.

  Like

 5. Zouden ze daar ook verwarde mannen kunnen tegenkomen?

  Like

 6. Ik had het wel ergens gelezen maar weet niet meer waar, volgens mij bij at5. Las vanochtend ook dat vanmiddag om 17:00 voor het amerikaanse consulaat gedemonstreerd zou worden vanwege de Iran-deal maar heb daar niets meer over vernomen. Te weinig animo?

  Like

 7. Republikein // mei 9, 2018 om 19:59 //

  Niet ingedaald, gaat ook niet gebeuren.

  Like

 8. Duchesne // mei 9, 2018 om 21:39 //

  Notietie; vele van de meelopers zijn lid van alle genoemde partijen die meelopen, en van genoemde partijen krijgt ongeveer de helft subsidies. Dus fraude loopt een mars, betaald per kilometer aan overheids sponsor geld.

  Als al die lieden die het zo op hebben met Palestina nu eens daar heen vertrekken en gaan helpen de boel op te bouwen in plaats van hier wat rond te sjouwen en te lopen roepen. Maar nee, dat is net een rol prikkeldraad te ver.

  Jammer dat er geen filmpje is bij het artikel van die begrafenis in Palestina van die zelfmoord terrorist met die bomgordel die ze vergeten waren…..ik ben helaas niet technisch maar ik hou van lachen..

  Like

 9. Duchesne , waar staat dat filmpje, dan plakt iemand ‘m er wel even bij.

  Like

 10. Duchesne // mei 9, 2018 om 22:30 //

  Ik heb geen idee Bert, maar het is een topper net als die van Daesh in de auto in de aanval, waarbij ze onderling staan te ruzxiene en huun chauffeur zelf afschieten……..ik zou zweren dat het een mister bean aflevering was, maar daar gaat het vaak wel goed…

  Internet en computers begrijpen mij niet.

  Like

 11. Bij het indienen voor een vergunning voor deze mars is er natuurlijk met open armen door de burgemeester en de politiechef ontvangen en verleend.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s