Nieuw

Wanneer ik eens voor een dagje de baas zou zijn

Stel:Ik ben de directeur van een middelbare school, en ik laat de deuren van mijn school open waardoor mijn leerlingen lastiggevallen worden. De leerlingen worden beroofd van hun mobile telefoons en aangerand en verkracht. Misschien komt dat omdat ik als verantwoordelijk directeur de deuren van mijn school openlaat maar dat terzijde. Nu ik dit weet dat dat in mijn school gebeurt doe ik niets want eigenlijk interesseert het me maar bitter weinig. Met als gevolg dat de mishandeling en verkrachtingen van de leerlingen doorgaat… Wat zou er dan gebeuren? Zou ik aangeklaagd worden? Zou ik uit mijn functie gezet worden? Zou ik in de gevangenis belanden?

Door Elise Nijmegen

Laten we het wat groter maken, we hebben in ons land een Minister-President die toekijkt hoe elke dag in ons land kinderen, ouderen en vrouwen mishandeld, aangerand, verkracht en beroofd worden. Die wel de mogelijkheid heeft om de grenzen dicht te gooien en de veiligheid van de Nederlanders te waarborgen maar die het schijnbaar bitter weinig interesseert dat de Nederlandse bevolking zich niet veilig voelt door de toename van veel verwarde islamieten in ons land. Elke dag worden we op brute wijze geconfronteerd met de middeleeuwse cultuurverrijking die de islam met zich meebrengt.
Zoals een schooldirecteur medeplichtig is aan het leed dat door zijn nalatigheid gebeurt, zo is mijns inziens “onze” Minister-President en de rest van het eurofiele politieke kartel direct of indirect schuldig aan het ontstane leed van de slachtoffers die kennis hebben gemaakt met de cultuurverrijkers…

Het is de verantwoording van Den Haag om de Nederlandse bevolking veilig te houden en dat gebeurt nu niet. Er zou een verbod op de islam moeten komen in Nederland aangezien dat toch in ons land en in andere landen de grootste oorzaak schijnt te zijn van het gevoel van onveiligheid bij de meeste mensen. De feiten spreken voor zich!

Tijd voor Rutte om op te stappen, de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van deze politicus liggen ver onder het nulpunt en het is tijd om ons land weer op te bouwen na het jarenlange afbraakbeleid van Rutte en consorten. Nexit is noodzaak voor een veilige en vrije toekomst voor onze kinderen. Zoek contact met andere bezorgde Nederlanders, groepeer, organiseer en werk samen met anderen. Voor 1 doel, ons Nederland!!

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Wanneer ik eens voor een dagje de baas zou zijn

 1. De ongekozen leden van de Brusselse EU heeft het omvolkings-beleid voor de lidstaten, waaronder Nederland, reeds vele jaren geleden vastgesteld. Aan de stem van het overgrote deel van het volk wordt geen gehoor gegeven omdat deze niet overeenstemt met het gevoerde beleid.

  Mijn pessimisme zegt dat wij met z’n allen al sinds langere tijd het point-of-no-return gepasseerd zijn omdat het grootste deel van ons volk in onwetendheid is gelaten door onze narrenkabinet en hun ter beschikking staande, omgekochte media.

  De tentakels van het Brusselse misdadigersgilde zijn dermate diep in allerlei systemen van overheid en maatschappij doorgedrongen, dat slechts een catastrofale gebeurtenis van wereldomvang, zoals een kolossale natuurramp of wereldoorlog, in staat zal zijn om de bevolking binnen de Europese lidstaten wakker te schudden.

  Wij hoeven slechts te kijken naar het onderwijssysteem; hoe kinderen op zeer jonge leeftijd al verplicht moeten leren omgaan met de barbaarse cultuur”verrijking” op de scholen. In mijn eigen omgeving word ik vaak bij voorbaat op een zijspoor gezet zodra ik deze dingen ter sprake breng.
  Zelf ben ik reuze benieuwd naar reacties van lezers, die tegenover gestelde ervaringen beleven dan die ik hier schetste . . . . .

  Like

 2. Horatius // mei 10, 2018 om 13:25 //

  Inderdaad zijn we hier in West-Europa de grens allang ruim gepasseerd dat corrigerende maatregelen een aantal problemen nog beheersbaar kunnen maken.
  De etnische samenstelling van de bevolking is nu al zo ingrijpend veranderd dat zelfs een onmiddellijke stop op de immigratie geen noemenswaardig effect zal hebben op onze toekomst.

  In het begin sluipenderwijs via de gezinshereniging van de voormalige gastarbeiders en daarna door de bewust aangewakkerde vluchtelingenstromen is het omvolkingsproces in feite nu al voltooid. En we stonden erbij en keken ernaar want immers alles werd en wordt geregeld door de bureaucraten en technocraten in Brussel en Straatsburg.

  De inmiddels beruchte uitnodiging van Merkel: ‘Wir Schaffen Das’ was in feite alleen maar een oprisping van een allang in gang gezet beleid wat tot doel heeft de Islam een dominante factor te laten worden in geheel Europa.
  Eenmaal in gang gezet waren het alleen de voormalige Oostbloklanden die de moed hadden hun grenzen bijtijds te sluiten toen de invasie haar hoogtepunt bereikte in 2015.

  Dagelijks bereiken ons berichten die er op wijzen dat er sprake is van een frontale botsing tussen de cultuur en religie van de bezettingstroepen en onze westerse normen en waarden.
  Wat echter opvalt is de zeer lankmoedige houding van de autochtone bevolking t.a.v. de grootschalige criminele activiteiten gepleegd door militante moslims en Afrikanen die dus gewoon hun gang kunnen gaan al of niet gesteund door de linkse politieke elite.

  De verantwoordelijke Overheden schieten regelmatig in een kramp als ze worden geconfronteerd met de ergste uitwassen van die botsing van totaal verschillende culturen.
  Men heeft het dan automatisch over ‘verwarde mannen’ die volkomen de weg kwijt zijn. In werkelijkheid weten ze donders goed de weg in onze verzorgingsstaat. Al die vrijheden, uitkeringen, tolerantie & verdraagzaamheid zien als morele zwakheid en vervolgens in opdracht van de Koran hun religieuze plicht vervullen.

  Wetende dat een daadwerkelijke uitzetting naar de landen van herkomst niet zal geschieden vanwege talloze Verdragen en Mensenrechten die helaas blijkbaar maar één kant opwerken en dat is zeker niet onze kant.

  Als individu protesteren tegen deze gang van zaken levert helaas een maatschappelijk isolement op en kan zelfs je baan in gevaar brengen. Dus houdt men in het algemeen zijn mond, zelfs op verjaardagen om de sfeer niet te verpesten.
  Een gang naar de stembus voor een stil protest levert ook niets op vanwege het cordon sanitaire rondom de diverse populistische partijen in West-Europa.

  Blijft over het wachten op een klein of grootschalig incident wat de aanleiding kan zijn voor een breed maatschappelijk verzet tegen de gedwongen omvolking die onze samenleving op alle mogelijke manieren aantast.

  Niemand kan in de toekomst kijken en het definitieve omslagpunt kan nog jaren gaan duren maar dat er eens een confrontatie zal plaatsvinden is onvermijdelijk.
  In vroegere tijden waren er actiegroepen die voor een omslagpunt konden zorgen. Nu vindt onze jeugd dat er andere prioriteiten zijn en vaak zijn ze opgegroeid in een omgeving die zo divers is dat zij niet beter weten of de wereld is van iedereen, dus ook van Achmed en Fatima en de uiterst viriele medicijnmannen uit Donker-Afrika.

  Aanranding en verkrachting in de openbare ruimte is blijkbaar een geaccepteerd onderdeel geworden van die diverse samenleving.

  De geschiedenis zal ons leren of we met zijn allen al bij voorbaat het hoofd op het hakblok hebben gelegd of dat het wachten was op een geschikt moment om de barricaden op te gaan in het niet geringe belang van ons nageslacht.

  In de politiek is de juiste timing een belangrijke factor om succes te kunnen boeken, bij een revolutie is het wachten op de spreekwoordelijke vlam in de pan die voor een totale omwenteling kan zorgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s