Nieuw

Vorige week werd bij de geheime Verklaring van Marrakesh Nederland weggegeven aan Afrika

Geheim, want omdat u het niet mocht weten.

Stiekem, zo stiekem als de VVD.

Achterbaks, zo achterbaks als Mark Harbers die de handtekening zette.

Louise Arbour, the UN Special Representative for International Migration, sprak ook in Marrakesh:

Slinks, sluw, huichelachtig, verraderlijk, leugenachtig, onbetrouwbaar, vals, genieperig, heimelijk, arglistig, gluiperig, oneerlijk, perfide, gluips, geniepig, zoals al dit tuig is.

De reden zal zijn dat ze weten dat het volk het niet wil, waarmee ze zichzelf dus volkomen diskwalificeren als volksvertegenwoordigers. Het zijn de vertegenwoordigers van de werkelijke machthebbers die willen dat wij allemaal slaven worden onder één wereldregering, een wereld zonder een blanke christelijke beschaving.

PROCES VAN RABAT

MARRAKECH 18:16 02/05/2018 (BELGA)

Een zestigtal landen en internationale organisaties zijn woensdag naar de Marokkaanse stad Marrakesh afgezakt voor de vijfde Euro-Afrikaanse ministeriële conferentie over Migratie, georganiseerd in het kader van het “Proces van Rabat”. België geeft tijdens die conferentie het voorzitterschap door aan Burkina Faso. Bij de ondertekening van de Verklaring van Marrakesh en het actieplan 2018-2020 zorgde Hongarije voor ophef door kritiek te leveren op migratie en afstand te nemen van de tekst, hoewel het land uitdrukkelijk in de inleiding vermeld wordt.

Reynders wees er ook op dat het Proces van Rabat van bij het begin gestoeld is op een gedeelde overtuiging van de positieve gevolgen van migratie op de ontwikkeling in zoverre het migratiebeleid goed beheerd wordt.

Zijn Hongaarse collega Péter Szijjàrtò beklemtoonde in zijn toespraak dat de verklaring migratie omschrijft als een noodzakelijk positief en voordelig fenomeen dat bijdraagt tot de globale ontwikkeling. “We menen dat dit een onevenwichtige benadering is die wij afkeuren”, zei hij. “Ons standpunt is dat we ons moeten concentreren op de middelen om illegale migratie te stoppen in plaats van aan te moedigen”, aldus de Hongaarse minister die het ook had over “een bedreiging van ons cultureel erfgoed” zonder de minste steun in de zaal te krijgen.

De tekst is de vrucht van lange onderhandelen waarbij ook de burgermaatschappij en internationale organisaties zoals de IOM, de VN-organisatie voor migratie, en de speciale gezant van de VN-secretaris-generaal, Louise Arbour, betrokken waren.
Het actieplan voorziet concrete engagementen “om de positieve impact van de legale migratie op de ontwikkeling te versterken” …

Belga >>

Geen enkele Nederlandse krant meldt het, want die zitten ook allemaal in de zak van de globalisten, alleen het roze salafistenblog noemt het.

Het plan is niet nieuw.

De volledige tekst van de Resolutie van Straatsburg staat hier.

De Barcelona Verklaring van 1995 staat hier.

In Marrakesh was de vijfde Euro-Afrikaanse ministeriële conferentie over Migratie, vorig jaar november was de vijfde EU-Afrika Top in Abidjan waar besloten werd miljarden in de bodemloze Afrikaanse put te plempen en waar Merkel en Macron hun geheime migratiedeal voorbereidden. In diezelfde maand schreeuwde de dronken zot Jean-Claude Juncker dat zonder miljoenen Afrikaanse immigranten Europa verloren is. Ook in diezelfde maand beslisten de EU-landen dat ze de komende twee jaar 50.000 vluchtelingen willen opnemen. De maand daarop meldde Merkel dat er kanalen moeten worden gecreëerd waardoor Afrikanen legaal naar Europa kunnen komen om de illegale bevolkingsmigratie te verlichten. Een paar dagen na Merkel riep EU-apparatsjik Frans Timmermans dat hij structurele Afrikaanse immigratie wil. In de maand daarna, januari 2018 (de EU kán wel doortastend zijn), stuurde de ‘EU militairen naar Afrika niet om migratie te stoppen, maar juist te organiseren’. En in maart van dit jaar deed uitverkoper Mark Harbers alsof hij zelf een plan bedacht had:  Harbers wil EU verleiden met ambitieus migratieplan: afpersingseuro’s in Afrika storten, migratie bevorderen en helemaal niemand terugsturen.

En uiteindelijk zijn het allemaal voortborduursels op al veel oudere plannen:

De genocide die de EU op de Europese bevolking pleegt, is gepland

We worden uitgeroeid als we niet heel snel in verzet komen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

54 Comments on Vorige week werd bij de geheime Verklaring van Marrakesh Nederland weggegeven aan Afrika

 1. Instant update:

  Like

 2. Ja, vraag de indianen in Amerika maar eens wat ze zijn opgeschoten met MULTI cultuur…..

  Liked by 2 people

 3. jungleelephant // mei 10, 2018 om 00:28 //

  Heel dat zooitje dat over onze hoofden tegen ons beslist,moet met spoed worden opgeruimd!En hoe,interesseert me geen moer,als ze het maar niet meer kunnen na vertellen!Ik ben het zat!

  Liked by 1 persoon

 4. Merel // mei 10, 2018 om 00:57 //

  Ja dat kunnen ze, een pen vasthouden en tekenen voor onze ellende.
  Waar staan de huizen dan waar ze allemaal gaan wonen? O het zijn allemaal bouwvakkers deze keer, nou wat een geruststelling, kan ik weer rustig slapen en u Mark Harbers?

  Liked by 1 persoon

 5. rotsus1958 // mei 10, 2018 om 01:19 //

  Ik wacht op respons……………………….voor de zoveelste keer. Heb hier al in een eerder topic over gesproken.
  En ja, ik ben het ook zat maar heb nagedacht en heb een plan…..uitvoerbaar, werking bewezen, met redelijk weinig mensen uitvoerbaar en nagenoeg NIET TE INFILTREREN!!!!

  Voor de allerlaatste keer roep ik dus op om de koppen bij elkaar te steken en …………………………………mijn plan AAN TE HOREN.

  Pffffffffffffffffffffffffffffffffff………………………….nog vragen?? (hoop toch dit keer van wel!!)

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 6. Esperanza // mei 10, 2018 om 01:22 //

  ‘We worden uitgeroeid als we niet heel snel in verzet komen.’

  Dus is de uitkomst wel duidelijk.

  ‘The little Jew who wrote the Bible ‘ nog maar ff aan het woord laten.

  Liked by 1 persoon

 7. Esperanza // mei 10, 2018 om 01:31 //

  Klinkt ook lekker in het Spaans

  Like

 8. Esperanza // mei 10, 2018 om 01:40 //

  Liked by 1 persoon

 9. Oeh, die moest ik even retweeten. Op Faith Freedom staat ook ergens een fijn stukje van hem.

  Like

 10. Esperanza // mei 10, 2018 om 01:53 //

  Off topic maar interessant, die therapie-sessie met Brusselmans.

  Like

 11. Merel // mei 10, 2018 om 02:19 //

  Staatssecretaris is een ander woord voor geindoctrineerde zombie
  Ze zouden eens wat meer hongaarse goulash moeten eten i.p.v. die halal troep. Je bent wat je eet, weet u nog wel?

  Like

 12. Esperanza // mei 10, 2018 om 02:37 //

  Kalamata onderaan Peloponnesos lag ‘k jaren geleden tijden botenjacht te schudden in hotelbedje vanwege lichte aardbeving.

  Like

 13. Esperanza // mei 10, 2018 om 02:47 //

  ‘The image of several armed Greek police officers, who were unable to stop a single man with their guns have thrown a bad light on the Greek public opinion of the police.’ …

  Like

 14. Esperanza // mei 10, 2018 om 03:10 //

  Buschauffeur staat terecht voor slagen en verwondingen, maar advocaat wil hem vrij omdat slachtoffer “illegaal in ons land was”

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180509_03505827

  Like

 15. Esperanza // mei 10, 2018 om 02:37
  Kalamata onderaan Peloponnesos lag ‘k jaren geleden tijden botenjacht te schudden in hotelbedje vanwege lichte aardbeving.

  ——–

  Zal dan geweest zijn jaartje voor ik langs kwam, want het was er toen heel makkelijk om leegstaande woningen te vinden. Weliswaar afgekeurd en een Grieks bordje met onbewoonbaar verklaard er op. Maar welke buitenlandse sinasappelplukker kan er Grieks, bovendien hadden we overnachtingsruimte nodig, ghe 😉

  Like

 16. Er waren 3 daders voor de latere geboorte van de zieligheidsindustrie aan te wijzen waardoor zo’n arme vent van het praastpoppetjeskartel af en toe een handtekening moet plaatsden om verse en ruimere fondsen in te kunnen zetten.

  Dat was 1. Dat negermeisje van de Memisa met die vlieg op de neus die je tijdens de pause in de bioscoop vol op het witte doek zat te ergeren. 2. Dat olie voor moslims gedoe en 3. De oprichting van de Afrikaanse Ontwikkelings Bank https://www.rvo.nl/onderwerpen/internationaal-ondernemen/netwerken-en-contacten/welke-organisaties/african-development-bank waarmee 24 landen, waaronder Nederland, een stuk of 50 Afrikaanse landen gingen vetmesten.

  Gelukkig geldt ook hier de 1e Wet van Breinbrouwsels die ons leert dat elke geldstroom vanuit een overheid, op de weg naar haar bestemming, voor minstens de helft wordt afgeroomd*.
  *afgeroomd = gejat middels stromannen, warlords, stichtingen, trusts, belastingparadijzen en bankgeheimen.

  Liked by 2 people

 17. Duchesne // mei 10, 2018 om 10:33 //

  Mij is opnieuw met stomheid geslagen, de eeuw van de complete waanzin !

  We gaan in beraad, het kan zo niet langer. Je kunt niet eens meer op tijd emigreren, klootzakken.

  Liked by 3 people

 18. rotsus1958 // mei 10, 2018 om 11:12 //

  @Duchesne,

  Ik ben nog met grotere stomheid geslagen want ik krijg geen enkele respons op mijn zoveelste oproep.
  Het enige wat ik hier zie is het neerplempen van een aantal muziekvideootjes, politie-autootjes en wat links naar nog ergere gebeurtenissen.

  Tja, zo kun je natuurlijk ook giga problemen oplossen.

  Wat een verschrikkelijke domme klaagmuur deze site. Maar het is natuurlijk makkelijker om ’s avonds op de bank met een zak chips op je ballentent en een fles bier naast je naar Netflix te staren en af en toe hier op de klaagmuur iets neer te plempen.

  Geweldig toch……………

  Ik vind dit eigenlijk ongelooflijk maar het is niet anders.
  Bij een eerder topic kreeg ik tenminste nog enig commentaar zo van “mijn leven is te vol” waaruit is op te maken, geen tijd enz echter dit MONSTER komt….en met zeer rasse schreden en zeer zeker na dit verdrag ondertekend door “onze volksvertegenwoordigers”.
  Nogmaals, Victor Orban is mijn enige HELD.
  Hier is verder geen held te vinden.

  Succes verder met Netflix!!!!

  Gladiator

  Like

 19. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  Marrakesh Political Declaration
  WE, Ministers of Foreign Affairs, of the Interior, of Integration, in charge of Migration
  and high representatives of the following countries:, AUSTRIA, BELGIUM, BENIN, BULGARIA, BURKINA FASO, CABO VERDE, CAMEROON, CENTRAL AFRICAN REPUBLIC, CHAD, CONGO, CÔTE D’IVOIRE, CROATIA, CYPRUS, CZECH REPUBLIC, DEMOCRATIC REPUBLIC OF THE CONGO, DENMARK, EQUATORIAL
  GUINEA, ESTONIA, FINLAND, FRANCE, GABON, GAMBIA, GERMANY, GHANA, GREECE, GUINEA,
  GUINEA

  BISSAU, IRELAND, ITALY, LATVIA,LIBERIA,
  LITHUANIA, LUXEMBOURG, MALI, MALTA,
  MAURITANIA, MOROCCO, NETHERLANDS, NIGER, NIGERIA, NORWAY, POLAND, PORTUGAL,
  ROMANIA, SÃO TOMÉ AND PRÍNCIPE, SEN
  EGAL, SIERRA LEONE, SLOVAKIA, SLOVENIA, SPAIN, SWEDEN, SWITZERLAND, TOGO, TUNISIA and UNITED KINGDOM;
  High Representative of the Union for Foreign Affairs and Security Policy and European Commissioner for Migration, Home Affairs and
  Citizenship ; and high representatives of the Economic Community of West African States Commission ; and Algeria and Libya as observer countries; MEETING the 2nd May 2018 in Marrakesh, at the invitation of the Kingdom of Morocco. https://www.gov.mt/en/Government/Press%20Releases/Documents/pr180978a.pdf

  Like

 20. Lord of Hosts // mei 10, 2018 om 12:23 //

  @rotsus1958

  Ach mijn beste Gladiator, denkt u werkelijk dat het volk dit wereldwijde probleem op kan lossen? Wat een bloedblad zou dat worden.

  Zelfs de groeiende populariteit van de rechtse partijen in Europa zal geen verandering brengen in het immigratiebeleid en de integratie van onwelwillende culturen omdat de aard van de politieke systemen verbied dat de juiste partijen (bijv LPF, de moord op Pim Fortuyn was een politieke moord en waarschuwing, en de PVV) eigenlijk niet aan de macht kunnen komen. Het is niet het volk dat de overheid kiest, maar de geopolitieke/economische/militaire macht.
  Nederland is al sinds de gouden eeuw niet meer soeverein. Sindsdien hebben we onder het juk van de Spanjaarden, Fransen, Britten geleefd en nu leven we in de geo-politieke/economische/militaire wurggreep van de VS.

  Bekijk eens hoe Washington de Oost-Europese landen in hun greep hebben gekregen.
  NGO’s met hun liefdadigheidsinstellingen, trustfondsen, subsidies, stichtingen etc. die bepalen en controleren welke scholing er gegeven wordt, die de media, de politiek volledig wil controleren, en de economie volledig wil overheersen (de nationale bedrijfjes beginnen al te verdwijnen ten gunste van de multinationals) ; wat je al niet kunt kopen voor de waardeloze Amerikaanse dollar…. en de Europese subsidies; zo worden landen en overheden gekocht.

  Afijn, deze gluiperige methoden hebben wij allang doorlopen na WWII middels het Marshall-plan, waar ook geniepige haken en ogen aan vastzaten…. Alleen is er een verschil met de Oost-Europese landen; Wij (het volk) hebben de “Wurgende Strop” zelf betaald met noeste arbeid ( het Marshallplan was een lening) en nu zijn we medeverantwoordelijk, door het betalen van EU-subsidies, voor de allesomvattende wurggreep van de Oost-Europese landen.

  Inderdaad, het is waar, Victor Orban is een held! Maar hij gaat het niet winnen…, alleen Soros eruit trappen is niet genoeg, hij is te laat.

  Nu is trouwens Armenië de klos…
  https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&rurl=translate.google.com&sp=nmt4&tl=nl&u=http://katehon.com/article/whats-washington-really-doing-armenia&xid=17259,15700022,15700124,15700126,15700149,15700168,15700173,15700186,15700189,15700201&usg=ALkJrhhhPlG5YfaRdo_YCkJ_fM9jj8boUA

  Like

 21. Lord of Hosts // mei 10, 2018 om 12:29 //

  Oei, mijn reactie op Gladiator is in de spambox beland…

  Like

 22. Esperanza // mei 10, 2018 om 13:36 //

  Gladiator, wat weerhoudt je om een tipje van de sluier van je fantasie op te lichten?

  Like

 23. Esperanza // mei 10, 2018 om 13:38 //

  ‘een plan…..uitvoerbaar, werking bewezen, met redelijk weinig mensen uitvoerbaar en nagenoeg NIET TE INFILTREREN!!!!’

  Vooral die caplocks maken ’t geloofwaardig. 😉

  Like

 24. Esperanza // mei 10, 2018 om 13:42 //

  Like

 25. rotsus1958 // mei 10, 2018 om 14:12 //

  @esperanza,

  Helaas licht ik geen tipje van de sluier op.

  En qua geloofwaardigheid, de muziekvideo’s welke u en anderen naar verwijzen die zetten pas echt zoden aan de dijk.

  Ik wens u het allerbeste toe!

  M.vr.gr.

  Gladiator

  Like

 26. Esperanza // mei 10, 2018 om 14:36 //

  Gladiator, helaas het is te laat, we zijn verloren, dan ga ik liever met een lekker muziekje ten onder.

  Like

 27. Duchesne // mei 10, 2018 om 14:50 //

  Ik heb geen Netflix, mis het ook niet trowuens, enkel free wifi en een hele oude computer waarvan de helft van de filmpjes op deze site niet door worden afgespeeld.
  Ik heb al eerder gezegd dat het gros van de mensen te lam of te laf is om iets te doen, het is zaak de mensen te leren kennen die wel bereid zijn op te komen voor een normale wereld en een leven in vrijheid.
  Dat gezegd hebbende, met totaal niks te verliezen en nog minder bezit, waarom zou ik me druk maken over hoe het gaat en wie er allemaal worden beroofd….ik mag wel mijn nek uitsteken maar hun blijven op hun bezit zitten.

  Vandaar dat emigratie mijn richtpunt is, ergens waar mensen mens zijn en respect voor elkaar geen politieke slogan is. Iets van een klein huisje, wat kippen, een beekje langs de moestuin, een muildier en een goed geweer, voor het geval er zeikerds aan de deur komen. Veel meer wil ik niet eens…nou ja, een paar vrolijke hippie grietjes met nymphomane trekjes…voor gezellige avonden…

  Liked by 4 people

 28. Lord of Hosts // mei 10, 2018 om 15:02 //

  @rotsus1958

  Ach mijn beste Gladiator, denkt u werkelijk dat het volk dit wereldwijde probleem op kan lossen? Wat een bloedblad zou dat worden.

  Zelfs de groeiende populariteit van de rechtse partijen in Europa zal geen verandering brengen in het immigratiebeleid en de integratie van onwelwillende culturen omdat de aard van de politieke systemen verbiedt dat de juiste partijen (bijv LPF, de moord op Pim Fortuyn was een politieke moord en waarschuwing, en de PVV) eigenlijk niet aan de macht kunnen komen. Het is niet het volk dat de overheid kiest, maar de geopolitieke/economische/militaire macht.
  Nederland is al sinds de gouden eeuw niet meer soeverein. Sindsdien hebben we onder het juk van de Spanjaarden, Fransen, Britten geleefd en nu leven we in de geo-politieke/economische/militaire wurggreep van de VS.

  Bekijk eens hoe Washington de Oost-Europese landen in hun greep hebben gekregen. NGO’s met hun liefdadigheidsinstellingen, trustfondsen, subsidies die bepalen en controleren welke scholing er gegeven wordt, die de media, de politiek volledig wil controleren, en de economie volledig wil overheersen (de nationale bedrijfjes beginnen al te verdwijnen ten gunste van de multinationals) ; wat je al niet kunt kopen voor de waardeloze Amerikaanse dollar…. en de Europese subsidies; zo worden landen en overheden gekocht.

  Afijn, deze gluiperige methoden hebben wij allang doorlopen na WWII middels het Marshall-plan, waar ook geniepige haken en ogen aan vastzaten…. Alleen is er een verschil met de Oost-Europese landen; Wij (het volk) hebben de “Wurgende Strop” zelf betaald met noeste arbeid ( het Marshallplan was een lening) en nu zijn we medeverantwoordelijk, door het betalen van EU-subsidies, voor de allesomvattende wurggreep van de Oost-Europese landen.

  Inderdaad, het is waar, Victor Orban is een held! Maar hij gaat het niet winnen…, hij is te laat.

  Nu is trouwens Armenië de klos…

  Liked by 1 persoon

 29. Dan is zo’n actie van Pegida nog zinvoller.
  Je vestigt de aandacht op een probleem en iedereen kan meedoen.
  Hier een beetje de aandacht vragen om dat je iets van plan bent ondergronds is alleen de aandacht op jezelf bevestigen.
  Iets wat je nou juist moet zien te vermijden.

  Liked by 1 persoon

 30. en mijn reactie is ook weer en keer verdwenen.
  Zou er iemand even willen kijken.

  Like

 31. Foutje, soms zit er een vreemde vertraging in hier.

  Like

 32. Lief van de Joost:

  Like

 33. Lord of Hosts // mei 10, 2018 om 12:29
  Oei, mijn reactie op Gladiator is in de spambox beland…
  ————-

  Je bent er uit. De spambox moet jou hebben de laatste tijd, ik weet ook niet waarom.

  Like

 34. We moeten dit en we moeten dat. Of eigenlijk: ze moesten dit en ze moesten dat. Overal lees ik de hartekreten van mensen die eindelijk eens de klewang uit ’t vet willen halen en die vuile schooiers in Den Haag plus die van het eigen gemeentehuisdoor een slachthuis willen jagen. Of eigenlijk; door anderen willen laten jagen.

  Jammer, mense, verspilling van energie waar je geen ruk mee opschiet. Nog nooit is er in de moderne geschiedenis een opstand, een burgeroorlog of welke knarsetandende beweging van welk volk dan ook geweest. Never, en waarschijnlijk zelfs in de heel, heel erg oude geschiedenis ook niet.

  Wat we hebben gezien waren de roofpartijen van de concurrerende graaiers die meestal buitenlands tuig en beroepssoldaten inhuurden om hun neven en nichten of andere te rijk geworden graaiers te beroven. En dat noemde men bijvboorbeeld dfe Franse Revolutie of een Russische. Denk maar niet dat Jean en Marie op een dag uit de hooimijt opstonden en tegen elkaar zeiden dat ze er nu genoeg van hadden en even naar de Bastille zouden gaan.

  En die heldensagen en-legenden uit de Nederlanden waren niks anders. Roofpartijen door de concurrent, meer was er nooit. En de slavernij is ook nooit afgeschaft. Beter kun je het voorbeeld van de Russen volgen en er altijd voor zorgen dat je een paar roebel in je paspoort of rijbewijs hebt voor geval je wordt aangehouden of iets van de overheid nodig hebt. Zwarte handel was de kern van de Russische economie. Toen de Economie van de Staat wegens totaal leeggeroofd in elkaar stortte was dat tevens het einde van de staat in de vorm van Graaien met behulp vban de communistjes. Ze zijn hier in de EU en de VBS weer opnieuw gestart.

  Liked by 3 people

 35. Horatius // mei 10, 2018 om 18:39 //

  Men kan wel plannen maken om miljoenen Afrikanen hierheen te halen maar daar zit wel een kostenplaatje aan verbonden. Want het merendeel van deze migranten zal niet inzetbaar zijn op de arbeidsmarkt.

  Het zou het definitieve einde betekenen van de huidige verzorgingsstaat met de bekende gevolgen. Waaronder een breed maatschappelijk verzet tegen lagere uitkeringen en een uitzichtloos bestaan. Inclusief massale stakingen, nog meer criminaliteit en radicalisering.

  Migratie bewust bevorderen zal ingehaald worden door de harde realiteit en die is niet financieel op te brengen. Nu al bijna niet en zeker niet bij de komst van de hoofdmoot van de Afrikaanse bevolking die voor het merendeel bestaat uit analfabeten en individuen die eenvoudigweg de zelfdiscipline missen om 5 dagen per week ca. 8 uren te gaan werken.

  Met dit verdrag (of intentieverklaring) wil men blijkbaar van de vluchtelingenbootjes af en alles via een strakke organisatie, te beginnen in Afrika zelf in goede en vooral humane banen leiden.
  Een kansloze missie want de illegale stromen economische vluchtelingen blijven toch wel komen daar zorgt o.a. Erdogan wel voor als wraak voor de weigering Turkije lid te laten worden van de EU.

  Plannen van eenlingen om al of niet in het geheim invloed uit te oefenen om een koerswijziging in Brussel te bewerkstelligen trekken alleen maar de aandacht van de AIVD. Want via de normale kanalen o.a. de stembus, een bindend referendum en het massaal weigeren om nog belasting te betalen zijn we al bij voorbaat kansloos. Dat is in de praktijk al afdoende bewezen.
  Blijft over een al of niet gewapend verzet en dan staat men al met één been in een gesloten afdeling van een psychiatrische inrichting.

  Het wachten is op de ineenstorting van de verzorgingsstaat en die zit er aan te komen bij de daadwerkelijke invulling van de verklaring van Marrakesh.
  ‘Een noodzakelijk en positief fenomeen’ is een wanhopige poging te verbloemen dat men in het verleden een totaal onderschatte resolutie heeft ondertekend met gevolgen die niet meer te keren zijn.

  Mocht er toch nog een burgeroorlog uitbreken binnen een tijdsbestek van 10 á 15 jaren dan zijn de hoofdschuldigen bijtijds vertrokken met onbekende bestemming.
  Wat dan overblijft zijn de linkse topambtenaren op de diverse ministeries die al decennialang aan de touwtjes trekken ongeacht de signatuur van een kabinet.

  Maar de echte schuldigen zijn we uiteindelijk zelf. Omdat we reeds in de jaren 80 van de vorige eeuw al hadden kunnen weten dat we een weg waren ingeslagen die zou uitlopen op Islamisering en andere nadelen van een toen al volledig uit de hand gelopen multiculturele samenleving.

  Toen hadden we al actiegroepen moeten oprichten, toen de zaken nog tot beheersbare proporties terug te brengen waren.

  Een waarheid als een koe: ieder volk krijgt de regering die het verdient.

  Like

 36. Like

 37. Esperanza // mei 10, 2018 om 20:00 //

  Like

 38. Merel // mei 11, 2018 om 00:56 //

  Heel praktische vraag, waar gaan ze allemaal wonen die afrikanen? Lijkt me gewoon een vraag die we kunnen voorleggen aan het kabinet. Iets voor het vragenuurtje? Dan hebben ze het waarschijnlijk weer heel druk met hun mobiel, die loosers

  Like

 39. Merel // mei 11, 2018 om 01:08 //

  We zijn hier trouwens zo dun bevolkt dat we in geen 20 jaar geen file meer hebben gezien, dus ja dat is inderdaad zorgwekkend, en al die afrikanen moeten hun huizen ook nog extra warm stoken, HOE? Is nu al een probleem aan het worden terwijl het in afrika gewoon warm IS
  Wie snapt hier nog iets van? Een paar scherpe vragen en ze liggen met de pootjes omhoog die politici van lik m n vestje

  Like

 40. Merel // mei 11, 2018 om 01:17 //

  Weet er nog een, hoe meer mensen hoe meer co 2 , mag niet van Brussel he of Parijs of allebei
  Dan gaan ze die arme koeien weer de schuld geven, die moeten dan maar weer dood, zelfs zwangere koeien gaan dan naar de slacht, ben er klaar mee met die “regering”

  Like

 41. Merel // mei 11, 2018 om 01:35 //

  Ik kan het niet aan om het helemaal te lezen , als dierenliefhebber, maar dat doden van zwangere koeien is een lijdensweg, dus het is wel de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet, als we islamieten op de vingers tikken moeten we ook kijken hoe ze hier met vee omgaan, een ding weet ik wel, de boeren zijn hier niet blij mee

  Like

 42. Duchense // mei 11, 2018 om 13:57 //

  Dat dit “nieuws’, want het is oud nieuws, dat sit pas nu bekend word doordat de media hebben gezwegen laat ons zien hoe afhankelijk we zijn van de gecontroleerde media voor informatie….en hoe dus zelfs een grote internationale conferentie compleet stil kan worden gehouden…en opzettelijk stil word gehouden….

  We zijn aan het einde van democratie en vrijheid gekomen, het nut van verkiezingen is nu ook echt over. Net als uw rechten, voorzover u ze ook had.

  De doos van Pandora.

  Het toelaten met extra inspanning door de EU van honderd miljoen Afrikanen in de aankomende twintig jaar is een regelrechte oorlogsverklaring aan de Europeese burger. Met menselijkheid heeft het niets te maken, slachtpartijen worden mede door de EU opgestart dan wel gesteund.

  Stel u eens voor hoe uw straat eruirt ziet over twintig jaar, over tien jaar en zelfs al volgend jaar. Want de eerste golf zal door dit soort verdragen al op reis zijn gegaan….We zullen onze straten zien vol lopen met zoekenden, die ook een deel van de welvaart willen zonder daarvoor de inspanning te doen. Waarom zouden ze, alles is vrijwel straffeloos te nemen en in de komende Babelonische spraakverwarring die we nu ook krijgen zal straffen en opsporen na de daad vrijwel onmogelijk worden. Als er al een vorm van moeite voor word gedaan….

  Geweld zal de norm worden, zowel door immigranten als door overheid, in een poging de controle over een deel van de geldstroom te behouden. De hoofdreden om geld te digitaliseren….

  Vanochtend is weer een ouder echtpaar in Brabant overvallen, de daders nog onbekend, maar een door Imam’s legetiem verklaard doelwit voor Islamisten, welke in een gesloten gemeenschap hun veilige haven vinden na het plunderen. Het ondergraaft de economie in de toekomst in dusdanige mate dat deze ineen zal storten. Hoeveel oudere echtparen er afgelopen nacht in europa zijn beroofd of vermoord, of beide, nooit zullen we die cijfers horen, net als het aantal neergestoken mensen of verkrachte vrouwen….het gehele plaatje zal namelijk acute volksopstand kunnen veroorzaken. Angst maakt ook dapper, soms…

  Neem in gedachten 100.000.000 Afrikanen die niets bezitten, een totaal onwerkbaar overheids apparaat waar het preventieve veiligheid betreft, en vraag u af hoeveel mensen nog een eigen huis zullen bezitten, een boerderij zullen draaien, over de weg van A naar B zullen gaan met goederen…verkrachting en kannibalisme zullen gewoon worden, slechts woorden. Als u een boodscxhapo hebt voor toekomstige genraties, schrijf ze op in plaatjesvorm en stop het in een loden koker, over 500 jaar is het misschien wel de vondst van de eeuw.

  De enige manier waarop een overheid in de iets verdere toekomst nog inkomsten gaat krijgen zal zijn via geweld, via een vorm van rondreizend plunderen en afpersen, door gebieden van waarde af te sluiten voor burgers, zoals mijnen, delen argrarische grond maar ook toeristenoorden. Energie zal niet meer voor handen zijn voor de burger, net als brandstoffen. Reizen zal bijna onmogleijk worden, zowel qua veiligheid als qua restricties….Gegarandeerde bronnen van inkomsten beheren zal de toekomstige taak van de politie zijn, en niets anders. Hetgeen ze nu ook doen, maar dan zonder het PR werk erbij…(zelfbedrog is ook bedrog)

  Een ander gevolg van massa immigraie is in het begin dat er een bijpassende ordedienst moet komen, een die migranten verstaat en passend weet te corrigeren. Een militare politiemacht bestaande uit Afrikanen en moslims, met grote bevoegheden. En gezien het belang in het begin voor de machthebbers zal er veel, zeer veel worden toegestaan of door de vingers worden gezien.
  Wie weet hoe vooral Afrikaanse VN troepen huishouden onder lokale bevolkingen kan zich een beetje een beeld vormen van hoe het hier gaat worden.

  Het verdrag van Marrakesh is een oorlogsverklaring aan de bevolking van Europa, het is mogelijk het meest achterlijke besluit uit de geschiedenis van de EU.

  Het doodvonnis van de Europeaan. Bedank uw “leiders” en hun vazallen, de doos van Pandora is nu open.

  Liked by 3 people

 43. Esperanza // mei 11, 2018 om 14:06 //

  Doomsday’s train is steaming down the line
  The schedule seems to work out fine

  Like

 44. Esperanza // mei 11, 2018 om 14:17 //

  What did you see my bue eyed son?

  Like

 45. Esperanza // mei 11, 2018 om 14:27 //

  Like

 46. Esperanza // mei 11, 2018 om 14:38 //

  Hierom dus 😉

  Like

 47. Kunnen we genieten van dit soort contribuanten aan de Nederlandse samenleving.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2024076/drie-mannen-hielpen-bij-verkrachting-nu-moet-ze-dood
  Het wordt steeds leuker en spannender.
  Wees voorbereidt.

  Like

 48. Like

 49. J Molenaar // mei 12, 2018 om 09:31 //

  Vele Nederlanders en mede Europeanen voelen zich niet meer thuis in eigen land,achtergesteld,belazerd door politici en wederom wordt er een besluit genomen over hun ruggen.Een klein clubje van “intellectuelen”dat wederom een besluit neemt ten nadele van de eigen bevolking,weer een stapje nader tot de grote escalatie.Zijn de Europese burgers te tam?Nog wel.Hoeveel kunnen zij nog incasseren?Politici die het opnemen voor de eigen bevolking worden afgeschilderd als populisten,racisten en met sluwe trucs geweerd.In de jaren 40 en 50 van de vorige eeuw was socialisme een zege voor de bevolking,heden ten dage een ramp. De Marrakesh Verklaring wordt de nekslag voor Europa!

  Liked by 1 persoon

 50. Like

 51. Esperanza // mei 12, 2018 om 16:12 //

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Kabinet Rutte 3 tekent voor meer migratie via Marokko naar EU/NL - Lang Leve Europa!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s