Nieuw

Steelt de Nederlandse marine nu ook al Nederlandse politiewagens ?

Toen negerbendes met machetes en pistolen plunderend rond trokken over St. Maarten om het eiland na orkaan Irma definitief in de as te leggen en onverkoopbaar te maken voor ons, besloot ons watjeskabinet ze daar voor te belonen met 18 ‘gloedjenieuwe’ politiewagens.

Foto: Nederlandse politie auto. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Dickelbers.

Die negers zijn minder lui dan we denken en hebben in slechts 8 maanden tijd er al 5 volledig gedemonteerd. Tien stuks tuffen er nog wat rondjes om de geplunderde goederen te verherverdelen onder de bevolking.

Vijf auto’s zijn in acht maanden tijd dusdanig kapotgegaan, dat ze niet meer rijden en hun onderdelen worden gebruikt om tien resterende auto’s draaiende te houden. Hoe dat kon gebeuren is niet duidelijk.

Maar van de 18 stuks die ingescheept werden op de Karel Doorman zijn er maar 15 aangekomen.

Met de verklaring van De Weever hangt er een minstens zo groot vraagteken boven het lot van drie andere politiewagens. In september vertrok marineschip Zr. Ms. Karel Doorman namelijk met 18 politieauto’s aan boord in de richting van de verwoeste eilanden in het Caribisch gebied. Daarvan zijn er volgens de De Weever slechts 15 aangekomen. Telegraaf >>

Nou kun je 3 politiewagens niet ruilen tegen 800 kilo coke, maar wat heeft de marine er dan wel mee gedaan ?

In een andere briljante move van de marine hadden we die Karel Doorman trouwens bijna verkocht nog voor hij af was. Canada was een van de potentiële kopers. Bij  Defense Watch wordt uitgelegd waarom Canada de Karel Doorman nooit gekocht zou hebben, Canada zou dan namelijk vreselijk in zijn hemd komen te staan:

But another Defence Watch reader pointed out to me that such a purchase will never happen. The reason? Because the Dutch ship, brand new, costs $480 million. Purchasing that vessel would prompt questions about why Canada will be paying more than $2 billion for only two such similar ships, while the Dutch got one such vessel for $480 million.

De klucht met de Karel Doorman is maar een van de vele blunders van de Nederlandse legerleiding: De verliesgevende ‘handels’wijze van het ministerie van defensie – geen cent meer naar het leger !

Dat los je niet op door 3 politiewagentjes ondershands te verpatsen. Wat is er dan wel mee gebeurd ?

Wat er met de tonnen aan hulpgoederen gebeurd is weten we ook niet.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Steelt de Nederlandse marine nu ook al Nederlandse politiewagens ?

 1. Feniks // mei 9, 2018 om 20:07 //

  Noem je zoiets corruptie?

  Like

 2. jackvanderveen // mei 9, 2018 om 20:14 //

  Wij zoeken de zeepiraten in de buurt van Somalië, maar ze bevinden zich dus ook onder ons.
  Zwart of wit, wij hebben piraten met pit (en politie-auto’s). Wat een over de oren corrupt zooitje.

  Liked by 1 persoon

 3. 1e Wet van Breinbrouwsels:
  Elke geldstroom vanuit wat voor een overheid dan ook wordt, onderweg naar haar bestemming, voor minstens de helft afgeroomd.

  Liked by 3 people

 4. Duchesne // mei 9, 2018 om 21:34 //

  Hans Klok ! die zit bij de marine dus…of het waren de Russen, die zijn altijd goed voor de schuldvraag…

  Al met al is dit best lachen, drie politie auto’s weg bij een marine transport tussen vaderland en kolonie. Wat is ermee gebeurd? Ff in de log’s kijken…..

  …o ja, helemaal vergeten, we hadden bij de evenaar te passeren enkel nog MDA en wat koelvloeistof geruild met een passerende Rus want de Jenever was compleet op en een nachtelijke oefening met het Marlin WS 30mm snelvuurkanon en geen floating targets meer…..en zeg nou zelluf, hoe vaak kun je een copcar uit het water knallen…geintje, kwajongens…

  Geweldig nieuws, drie tatuut auto’s weg en ondertussen miljaren weggesluisd door de politiek. Als in verhouding de politici ook zo in het nieuws kwamen met alle verkwisting, corruptie en het witte boorden jatwerk dan was de krant iedere dag dik, heel dik.

  En als het gejat is door de bemanning hoop ik dat ze veel lol hebben gehad en zich nu een breuk lachen. Blijkbaar is humor toch nog aanwezig ion een land van verraders en collaborateurs.

  Verras me Marine, laat een Fregat verdwijnen met het kabinet aan boord….en dan goed laten verdwijnen. Wij burgers stellen geen vragen, wij zullen juichen.

  Liked by 4 people

 5. Je moet ook nooit je auto uitlenen aan een Antilliaan, dat weet toch iedereen.

  Like

 6. Fransdo // mei 9, 2018 om 22:37 //

  Waar ik me het meeste aan erger is dat wij die waanzin allemaal weer moeten gaan betalen. De lage BTW net verhoogd met 3%. Een ding moet je deze overheid wel nageven. Ze spelen ruim tevoren in op hun toekomstige wanbeleid.

  Like

 7. Elk jaar gaan we er zogenaamd op vooruit als die overbetaalde plofkop de troonrede weer leest. Terwijl dan ook al duidelijk is welke gaten er weer gestopt moeten worden. Verrijking van hun vriendjes onder andere dat niet door mij gekozen huis. Misschien zijn ze af gezet bij Argentinië want dat schijnt ook failliet te zijn. En dat in voorspraak van die geldverslindende aanhanger van hem.

  Like

 8. Fransdo // mei 10, 2018 om 10:22 //

  Ja Stef en die EU is ook zo goed voor ons. Daar hebben wij echt baat bij!

  Het enige verschil tussen de Maffia en onze bestuurders is dat de Maffia een burgerinitiatief is. Daarom worden ze ook zo hard bestreden. De overheid duldt geen concurrentie.

  Like

 9. Lang geleden, Amsterdamse gemeenteraad, dacht ik. Ging over de kosten voor nieuwe rotondes. Iemand opperde dat het 3 miljoen zou kosten. Een ander vroeg of ze rekening hadden gehouden met de 1e Wet van Breinbrouwsels. Dus maakten ze er 6 miljoen van.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s