Nieuw

Protest Pegida: speenvarken roosteren bij moskee tijdens ramadan

De anti-islambeweging Pegida gaat tijdens de ramadan en het avondgebed barbecues houden bij moskeeën in vijf plaatsen. Als eerste zal op 4 juni bij wijze van demonstratie een speenvarken op het vuur worden gelegd bij de Ulu Moskee in Utrecht.

De dagen erop wil Pegida vergelijkbare demonstraties houden bij moskeeën in Arnhem, Gouda, Rotterdam en Den Haag. “Wanneer Anti-Zwarte Pieten prominent mogen demonstreren tijdens de intocht, in Dokkum, moet een prominente plek voor de moskee tijdens de ramadan ook mogelijk zijn”, zegt Pegida op Facebook.

RTL >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Protest Pegida: speenvarken roosteren bij moskee tijdens ramadan

 1. Tjah heeft Joost gelijk in toon dan je goede wil en nodig die moslims ook uit op je iftar er is genoeg voor iedereen 🙂

  Like

 2. Weerzin onder andere Nederlanders… Hij moest is weten wat werkelijk een gevoel van weerzin onder de Nederlanders opwekt.
  Ze moeten dat speenvarken de moskee injagen. Met zijn weerzin.

  Liked by 2 people

 3. is geen varkensvlees is lamscotelet

  Liked by 1 persoon

 4. En als het speenvarken nu besneden is….is het dan WEL halal ???

  Like

 5. templars2017 // mei 9, 2018 om 19:59 //

  Het roosteren op de barbecue is één ding, misschien dat de moskeelovers er op gaan reageren,als je resultaat wil stel dan het zodanig op dat de rook en de geur van mals varkensvlees in de moskazerne binnen vloeit ,wees rijkelijk met rook en geur.
  Hun preken en homofobe bewegingen zullen wel verstoord zijn , wel genoeg vleesmessen van kaliber voorzien , voor als de echte varkens gaan buitenkomen……

  Like

 6. Dat de vettige varkensvleesrook lekker neerslaat als een soort fall-out boven op jeweetwel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s