Nieuw

Motief-info belaagd restaurant HaCarmel weggemoffeld?

Joods restaurant Hacarmel, streetview

De man die in december ruiten ingooide bij een Joods restaurant in Amsterdam werd aanvankelijk slechts vervolgd voor diefstal en vernieling. Nu blijkt dat er bij de gemeente wel degelijk signalen waren dat de man radicaliseerde. Opnieuw een voorbeeld van een overheid die een terreurmotief wegmoffelt om onrust te smoren?

De gemeente was een paar weken voor het incident gewaarschuwd dat de man radicaliseerde. Hij werd niet aangepakt als extremistische moslim, maar belandde in de categorie hulpverlening bij psychische problemen.

De discussie over ’voorbarig sussende communicatie’ laaide maandag op na de steekpartij in Den haag, waar een ’Allahu akbar’ roepende Syriër drie mensen neerstak op straat.

Wantrouwen over dit soort snelle verklaringen werd eerder aangewakkerd na het ongeluk bij Amsterdam Centraal, waarbij een door een te laag bloedsuikergehalte gevelde automobilist inreed op voetgangers.

Telegraaf >>

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8497 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Motief-info belaagd restaurant HaCarmel weggemoffeld?

 1. Like

 2. Karel // mei 9, 2018 om 17:30 //

  Totaallul Van Aartsen voor de zoveelste keer ontmaskerd als compleet incompetent bestuurder (lees De Telegraaf). Hij dankt zijn baantje slechts aan zuipschuit Remkes, VVD-vriendje.

  Like

 3. Amsterdam gewaarschuwd voor belager Joods restaurant
  Radicalisering Van de man die een Joods restaurant aanviel, was al eerder bekend dat hij radicaliseerde. De gemeente schatte het anders in.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2018/05/08/amsterdam-gewaarschuwd-voor-belager-joods-restaurant-a1602345

  Copy-paste media:

  Amsterdam gewaarschuwd voor radicalisering belager Joods restaurant
  De gemeente Amsterdam was gewaarschuwd voor de 29-jarige Syrisch-Palestijnse man die begin december de ruiten van een Joods restaurant aanviel.
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/amsterdam-gewaarschuwd-voor-radicalisering-belager-joods-restaurant~b519c70e/

  Like

 4. Like

 5. Claudia M. // mei 10, 2018 om 10:36 //

  En dan krijg je dit: http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/joods-restaurant-overweegt-sluiting-na-vandalisme-en-geweld-van-moslims/

  Fantastisch land… Ik kan de eigenaar overigens geen ongelijk geven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s