Nieuw

Moslimexecutieve erkent imamopleiding Grote Moskee Brussel – waar leerboeken gebruikt zouden worden die oproepen tot jihad – niet

grote moskee Brussel, streetview

De Moslimexecutieve erkent de imamopleiding aan de Grote Moskee van Brussel niet. De in ons land erkende moskeeën hebben geen imams die deze opleiding gevolgd hebben, zegt de Moslimexecutieve in een reactie op het rapport van het OCAD, het orgaan dat de dreigingsanalyse in ons land coördineert.

In het vertrouwelijke rapport zegt het OCAD dat sommige Saoedische handboeken die in de Grote Moskee in Brussel gebruikt worden bij de opleiding van imams, antisemitisch zijn en oproepen tot de jihad. Zo is er sprake van een oorlog tegen iedereen die de sharia – de islamitische wet – niet gehoorzaamt. Homoseksuelen moeten gestraft worden en joden worden er op een mensonterende manier beschreven.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9586 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Moslimexecutieve erkent imamopleiding Grote Moskee Brussel – waar leerboeken gebruikt zouden worden die oproepen tot jihad – niet

 1. antiislamnu // mei 9, 2018 om 20:47 //

  Islam is kanker

  Like

 2. templars2017 // mei 9, 2018 om 22:59 //

  De reactie strookt volledig met hun visie ,als je bedreigd wordt plooi dan terug en val aan met ontkenning en leugens …zoals de koran het voorschrijft, we zijn veel beter af zonder islam en al de aanhangsels ervan ,vergeet niet, waar islam verschijnt ,een mooi iets verdwijnt……….

  Like

 3. Precies….geloof geen enkele moslim en al zeker niet die in hogere rangen en regionen. Verdraaien van waarheid is tot kunst verheven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s