Nieuw

Migration Madness Syndrome

De Elite van Europa wil dat zijn burgers geloven in open grenzen en dat migratie uit islamitische landen hun behoefte aan een toekomstige beroepsbevolking als gevolg van een krimpende bevolking zal oplossen. I call their bluff. Als ze arbeiders nodig hebben, waarom haal je die dan niet uit de armere delen van de EU; Roemenië, Bulgarije, Griekenland? Dit gaat niet over gastarbeiders. Dit gaat om het binnenhalen van stemvee, zodat ze voor altijd in het ambt kunnen worden gestemd.

Islam zorgt voor een perfecte partner in hun streven om politieke dominantie te bereiken. Beide zweren samen om de maatschappij af te breken en hun utopische ideaal opnieuw op te bouwen. Wat links niet beseft, is wanneer de islam uiteindelijk de macht overneemt, zoals het gewoonlijk doet, zij als laatste zullen lachen, net zoals het was met de Tudeh-partij in Iran. Uiteindelijk heeft de Islam geen loyaliteit aan Kafirs, alleen aan Allah en Mohammed.

Om de huidige islamitische migratie te begrijpen, is het noodzakelijk om het concept van Hijra te begrijpen. De Hijra dateert uit de tijd van Mohammed toen hij Mekka verliet en naar Medina verhuisde waar hij krijgsheer en politicus werd. Mohammed’s migratie, of Hijra, is zo belangrijk voor het succes van de islam dat het de basis is voor de islamitische kalender.

Hijra is een vorm van zachte jihad en is zeer effectief voor de verspreiding van de islam. Al Qaeda rekruteerder Anwar al-Awlaki verklaarde, verwijzend naar de doctrine: “Jihad is vandaag de dag verplicht voor elke capabele moslim…het is uw plicht om manieren te vinden om het te beoefenen en te ondersteunen. Vervolgens somt hij 44 manieren op om de jihad te ondersteunen. Al-Awlaki citeert Mohammed in #36, bereid u voor op Hijrah: “Hijrah houdt niet op zolang er een vijand is om te bevechten”. Khalid sjeik Mohammed, Al-Qaeda 9/11 meesterbrein, zei, “de praktische manier om Amerika te verslaan is via immigratie en het “al dan niet ‘outbreeden’ van niet-moslims”. Deze jihadisten creëren geen nieuwe ideeën. Ze herhalen de 1400-jarige doctrine.

The bottom line: Hijra is een tactiek om de weg vrij te maken voor de sharia.

Uiteindelijk is het gevaar van migratie niet dat er te veel werkloze werknemers zijn die welvaartseuro’s van de staat weghalen, maar het is dat sharia-supremacisten de EU zullen blijven islamiseren. Deze gastarbeiders gaan niet naar huis. Zij hebben de religieuze plicht om te blijven en de leer te vervullen. Hun trouw is aan Allah en Mohammed, niet aan de Kafir landen van het Westen. De geschiedenis heeft aangetoond dat als een natie eenmaal is binnengevallen door de islam, zij 100% islamitisch zal worden, tenzij de islam wordt verdreven.

Wat is de oplossing?
We moeten ons bewust worden van de ware aard van het probleem. De leer van links zegt dat we niet aardig genoeg zijn, dat we meer programma’s nodig hebben, dat we migranten beter moeten integreren – de schuld ligt altijd bij ons. Ik ben het er toevallig mee eens dat de fout bij ons ligt, maar het is te wijten aan onze onwetendheid, niet aan ons gebrek aan deugd.

Als we eenmaal begrijpen dat het probleem de islamitische doctrine is, kunnen we goede plannen maken voor oplossingen, zoals het wijzigen van migratiewetten, burgerwetten, het instellen van nultolerantie voor sharia, enzovoort. Ondertussen moeten kerken en gewone mensen terugduwen. We kunnen niet wachten op de regeringsElite.

De samenleving kan sociale druk als wapen gebruiken. We moeten de sharia uitlachen, schaamte en humor gebruiken. De islam reageert op schaamte en humor als een onkruid op vergif. Als een samenleving Mohammed grappen kan maken, winnen we. Zo eenvoudig is het. Zodra we een burgerij van godslasteraars worden, lost het probleem zichzelf op. Dit is de sleutel: om de islamisering om te keren, moet het massale burgerlijke ongehoorzaamheid tegen censuur en onderdrukking van de vrijheid van denken inhouden, niet slechts een paar dappere zielen.

We mogen nooit opgeven. We moeten uit de kast komen en onze angsten onder ogen zien. We kunnen en moeten zegevieren omdat onze beschaving en vrijheden te kostbaar zijn om te verliezen. Sta op in Europa. Laat Noord-Afrika en Arabië niet uw lot zijn.

Bron:

https://www.politicalislam.com/migration-madness/

Om meer te weten te komen over wat Hijra betekent:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Migration Madness Syndrome

 1. Merel // mei 9, 2018 om 01:49 //

  Ik ben een mooie en lieve europese vrouw en ik sta op voor Europa, zonder islam, die hebben we niet nodig, we zijn trotse mensen met prachtige normen en waarden!

  Liked by 1 persoon

 2. Republikein // mei 9, 2018 om 03:25 //

  Ik ben ook erg lief.

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // mei 9, 2018 om 10:32 //

  En knap niet te vergeten 😀

  Like

 4. Republikein // mei 9, 2018 om 10:46 //

  Nauhw, zeg dat, heb wel de pech dat mijn kinderen op hun bruine moeder lijken.
  Je kannie alles hebbuh.

  Like

 5. Republikein // mei 9, 2018 om 12:19 //

  Tijl, ik heb die lieverd wel eens eerder geplakt, hier.
  Met onderschrift:

  Hallo iedereen,

  dit ben ik dan. Mijn naam is Henry en ik ben 42 jaar Mijn hobbys zijn mijn fret, ik speel graag patience en ook puzzelen doe ik graag Mijn fret heet Anton en is een heel lief beesjte Ze zeggen altijd dat fretdjes stinken maar daar wen je wel snel aan hoor

  nou Toedels

  Like

 6. In Nederland kan je zonder diploma’s niks bereiken en ondertussen haalt men onverenigbare analfabeten met de bosjes binnen….daar trapt toch niemand meer in.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s