Nieuw

Kinderen op kleuterschool worden gepest omdat ze varkensvlees eten en geen hoofddoek dragen

Zweden – Zesjarigen worden gepest omdat ze varkensvlees eten en een korte broek aan hebben. Nu waarschuwt een school in Jordbro dat er religieus pesten plaatsvindt in de kleuterklassen.

Ik ben zojuist benaderd door geschokte ouders die vandaag een brief ontvingen van de school waar hun kinderen heen gaan.

Het bericht is van het personeel van de Kvarnbäck-school in Jordbro en is bedoeld voor ouders met kinderen in kleuterklassen. De brief beschrijft dat er problemen zijn met kinderen die GTA en gewelddadige oorlogsspelletjes spelen, maar ook conflicten van religieuze aard.

In de brief is te lezen:

“Een ander probleem dat zich voordoet heeft betrekking op religie. Sommige kinderen worden gepest omdat ze bepaalde voedingsmiddelen zoals varkensvlees eten en voor hun kleding (bijvoorbeeld korte broek dragen of geen hoofddoek dragen).”

Een moeder met wie ik heb gepraat wil anoniem blijven, maar zegt dat ze een dochter heeft die naar de kleuterklas gaat.

– Ik was laaiend toen ik de brief vanochtend kreeg. Je verwacht toch niet dat kinderen op zo’n jonge leeftijd zich met zulke dingen bezighouden. Dit is omgekeerd racisme. Ik ben geschokt om te horen dat dit op de school van mijn dochtertje gebeurt.

Maar is het niet goed dat ze een brief naar de ouders sturen en de zaak serieus nemen?

– Dat zal niet genoeg zijn. Als het omgekeerd was geweest, zou de school hemel en aarde bewogen hebben, maar nu verzenden ze lafjes een brief. Dit zijn ideeën die ze van huis uit meekrijgen. Het zijn de ouders die hun kinderen indoctrineren om zich zo te gedragen. De ouders waar het om gaat, trekken zich niets van de informatie in de brief aan.

Wat moet de school dan doen?

– Als de school serieus is, moeten ze met de vuist op tafel slaan ​​en de ouders op het matje roepen en samen met sociale dienst verklaren welke normen er in Zweden gelden. Als ze weigeren te luisteren, moet het consequenties hebben. Maar het is onwaarschijnlijk dat dit gebeurt. Ik denk dat het zoals gewoonlijk weer onder de mat wordt geveegd.

Als ik de directrice van de school bel om te vragen hoe de school de problemen gaat aanpakken, wil ze geen commentaar geven.

– Ik zal dit onderzoeken en dan mag u  voor het weekend bij mij terugkomen, zegt Jannica Andreasson, directrice van de Kvarnbäck-school in Jordbro.

“Een ander probleem dat zich voordoet heeft betrekking op religie. Sommige kinderen worden gepest omdat ze bepaalde voedingsmiddelen zoals varkensvlees eten en voor hun kleding (bijvoorbeeld korte broek dragen of geen hoofddoek dragen). Op school volgen wij IEDEREEN HEEFT GELIJKE WAARDE ongeacht religie, etnische achtergrond, seksuele geaardheid, leeftijd, geslacht, of oorsprong.”

Bron:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Kinderen op kleuterschool worden gepest omdat ze varkensvlees eten en geen hoofddoek dragen

 1. Wachteres // mei 9, 2018 om 13:18 //

  Ook in Duitsland hebben autochtone kinderen geen leven meer, als de moslimmetjes in de meerderheid zijn.En om precies dezelfde redenen.

  https://ejbron.wordpress.com/2018/05/05/hoe-onze-duitse-kinderen-worden-getreiterd-door-islamitische-medeleerlingen-en-niemand-komt-voor-ze-op/

  Hoe onze Duitse kinderen worden getreiterd door islamitische medeleerlingen: en niemand komt voor ze op

  Een link uit GB:

  https://ejbron.wordpress.com/2017/08/16/mijn-ervaring-met-het-wonen-in-een-stad-met-een-grote-moslimgemeenschap/

  Eén uit Denemarken:

  https://ejbron.wordpress.com/2012/11/01/somethings-rotten-in-de-scholen-van-denemarken/

  Like

 2. De ‘kindekes’ zijn -dit door verkeerde politieke keuze’s van de ouders- uiteindelijk het kind van de rekening.
  Dat diezelfde foute ouders nu gaan klagen dat het helemaal fout gaat, is op zich dan wel weer buitengewoon grappig.

  Maar goed het gaat hier over ‘Zweden’.
  Niemand die zich nog verbaasd over de waanzin en de gekte in deze ineenstortende socialistische heilstaat!

  Like

 3. scherpschutter1943 // mei 9, 2018 om 15:59 //

  Geef de gepeste kinderen een mes mee en leer ze om pestende moslimkinderen neer te steken. Kijken wat er dan gebeurt. Als je dat kinderen niet wil leren ( moslimouders doen dat wel), dan moeten de ouders van de gepeste kinderen maar optreden. Ga naar die school met je kind. Laat het kind de pester aanwijzen. De ouder van het kind kan de moslim ter plekke afrossen en zeggen doe dat nooit weer anders snij ik je kop eraf. Moslims doen dat ook. Snappen ze prima. Daarna keert de rust weer en kan het onderwijs doorgaan. Als je dit alles niet wil, dan constateer ik verregaande lafheid en angst zowel van het schoolbestuur als van de klagende ouders. U hoeft niets van de zweedse overheid verwachten want daar zitten de grootste lafaards.

  Liked by 1 persoon

 4. rotsus1958 // mei 9, 2018 om 16:24 //

  @danny, ik citeer: ” Per direct uitzetten naar een moslimland” en “De doodstraf voor deze smerige woestijnratten” ……..tegen wie heeft u het als ik vragen mag??
  Dus ik bedoel…..wie moet dit gaan doen!!!???

  @scherpschutter1943, ook u citeer ik: “dan constateer ik verregaande lafheid en angst”

  Tja idd, dat laatste constateer ik hier op dit forum ook want verder dan over iets klagen en schrijven en zaniken zit er hier ook niet in, of vergis ik me nu schromelijk!!!???

  Heb al vele oproepen gedaan en uitnodigingen gegeven etc etc echter……ben nog steeds wachtende.

  Na de ondertekening door Marc Harbers (VVD) van de Verklaring van Marrakesh begin Maart staan de sluizen naar Europa vwb zwarte Afrikanen wagenwijd open en ik kan u verzekeren dat dit volk reeds in aantocht is. Het gaat gelukkig niet om heel de wereld echter een getal van 200 miljoen migranten welke voor 2030 hier binnen moeten zijn mag er toch ook wel wezen.

  Denk dat het beter is om maar te verkassen naar Hongarije…….die hebben NIET GETEKEND en zijn naar mijn idee pas de echte HELDEN.
  Victor Orban is my man!!!

  Zo….nu kan er geklaagd worden….toch?!?!

  Gladiator

  Like

 5. skeeter // mei 9, 2018 om 19:14 //

  Niet dat het voor mij uitmaakt want ander geografisch slagveld rotsus1958 maar je roepte al eerder op voor strijders om contact met je op te nemen zonder contact informatie. Hoe had je dat in gedachten te doen zonder aandacht te trekken van verkeerde geintreseerden?

  scherpschutter.
  “Geef de gepeste kinderen een mes mee en leer ze om pestende moslimkinderen neer te steken.”
  Liever benzine om aan te duiden dat hoofddoeken een brandgevaar zijn en verboden moeten worden.

  Like

 6. rotsus1958 // mei 9, 2018 om 20:42 //

  @skeeter,

  Beste, ik heb op deze site en ook reeds op andere sites mijn emailadres neergeplempt en ik heb aangegeven dat men de webmaster dezes zou kunnen vragen zijn emailadres evt aan mij te doen toekomen. Ik blijf namelijk niet telkens bezig met openlijk neerplempen!!

  Daarbij, waar een wil is daar is altijd wel een weg te vinden, denk u niet!!??

  En verkeerde geïnteresseerden kunt u gewoon aan mij overlaten, daar kom ik zelf wel uit én het is sowieso mijn risico, toch…??

  Echter, als men geen risico wil nemen bij zo’n kleinigheid dan…..tja….wat dacht u zelf!!
  Maar ik kan u met zekerheid 1 ding garanderen, elke dan langer wachten met ECHTE ACTIE zal het geheel risicovoller maken en dat weet ik zeer zeker.

  En ik ben misschien direct en kom over alsof ik de wijsheid in pacht heb echter dat is niet de bedoeling.
  Wat ik wel heb is naar mijn bescheiden mening een redelijk goed idee/plan welk gemakkelijk uitvoerbaar is, niet gepaard gaat met geweld (althans niet onzerzijds), wat “beproeft is” en zijn werking heeft uitgewezen en relatief weinig personen voor nodig zijn. Daarbij is het ook nog eens nagenoeg niet te infiltreren.

  Zo, nog vragen, oké, shoot me maar vraag me svp niet om e.e.a. hier neer te plempen want zoals ik al eerder zei, dat is het allerdomste wat mogelijk is!!!!

  Gladiator

  Like

 7. scherpschutter1943 // mei 10, 2018 om 22:20 //

  Gladiator, uw plan heeft alleen kans van slagen met een gewapende opstand van de nl.bevolking tegen de haagse bende. Die haagse bende beschikt nog steeds over gewapende vazallen van leger en politie om op aanwijzing van de AIVD ( u weet wel, die grote binnenlandse spionnagedienst, speciaal opgericht om u en mij tot op de plee af te luisteren), die op het eerste commando van de haagse bende, bij u de deur intrappen en u arresteren en voor het nepgerecht slepen om u te veroordelen wegens staatsgevaarlijke activiteiten. En neem van mij aan dat u op geen enkele consideratie van de haagse bende en het nepgerecht kan rekenen. U krijgt extreem zware straf, wordt weggezet als een zware crimineel, waarbij de reputatie van willem holleder zal verbleken. U bent namelijk een vijand van de gevestigde orde die , vastgekleefd op het pluche van de macht met het daarbij behorende inkomen, alles zal doen om u een kopje kleiner te maken. (denk aan de moord op Pim Fortuijn, waarbij de linkse partijen hebben samengewerkt om Pim vermoord te krijgen. Dat is ze makkelijk gelukt, want geld stinkt niet, ook niet voor de milieubeweging). Dus gladiator, wat staat ons te doen, behalve hier te kankeren op dit forum? Mijn idee is om op zaterdagmiddag met een protestbord door uw stad of dorp te lopen met als opschrift: “eruit met de asielzoekers”. Zo’n bord van karton, is een fluitje van een cent. Wit A4 papier geplakt op een kartonnen ondergrond . Tekst met zwarte viltstift, desnoods zonder stok, in de hand en dan zomaar door uw stadscentrum of dorp lopen. Kijken wat er gebeurd. 1 man doet niks., 10.000 doen wonderen. Hoef je geen schot voor te lossen. Vergeet ook niet met zo’n bord bij de ingang van uw gemeentehuis te gaan staan, als er een raadsvergadering is of zomaar bij de publieksingang. Lijkt me een leuke aktie. De AIVD zal knarsentandend toekijken, of ze verzinnen ter plekke een kutsmoes om u alsnog pootje te haken. Ik wacht af.

  Like

 8. Dat is nu eens iets waar wij in onze tijd geen last van hadden.
  Niet dat het ook maar iets uitmaakt, het feit dat het gebeurt bij zo’n jonge kinderen is vreselijk.
  Het zijn de ouders (en scholen) die een bewuste tweedracht onder de kinderen creëren.
  Men leert hen ‘haten.’ (of men hoopt)

  Het is in ieder geval het bewijs dat we onze tijd ook niet meer zo zeker zijn, en wanneer je eens rond je heen kijkt, dan zie je hoe ook volwassenen op hun manier gebukt gaan onder het islam-bewindt.
  Dat kan (en zal waarschijnlijk) verergeren.
  Het is niet zo ondenkbaar wanneer men onze ‘bondgenoten’ bekijkt en wat daar allemaal gebeurt.
  Het kan zomaar komen overwaaien.
  Volgens mij gebruikt de regering de islam als overgang voor ons om samen te leven met zwarte Afrikaanse oerstammen.
  Ik zou goed de mentaliteit van je medeburgers in de gaten houden.
  En, nog iemand goede voornemens? 😉

  Ik weet het, je moet er sterk voor zijn, en laat ons hopen dat de rollen snel omgedraaid worden. (zoals het hoort)

  Like

 9. Wij moeten zelf niet spreken, wij moeten onze wapens laten spreken. (dat is het voordeel dat echte democratie biedt)
  Onze helikopters met Mini-guns op gemonteerd, een stuk of duizend.
  Drones welke napalm strooien…
  Dat soort dingen.
  Het zou deze ‘mensen’ rap hun plek op de hiërarchische ladder wijzen.
  Zoals het hoort.
  Maar wij zitten hier opgescheept met een bende tegennatuurlijke zotten, welke alles steunen, als het maar ‘verandering’ teweeg brengt.
  Tot zover de progressieve afgeschreven linkse al dan niet feministische deugmens.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s