Nieuw

Iran wants war

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

14 Comments on Iran wants war

 1. Republikein // mei 9, 2018 om 04:08 //

  Inderdaad schandalig.

  Like

 2. Dat laatste is al weer ontkent Rep.

  Like

 3. Republikein // mei 9, 2018 om 04:15 //

  Ah, wie had dat gedacht, zo snel alweer.

  Like

 4. Wordt ook wakker:

  Like

 5. Saoedi-Barbarije heeft al lang een atoombom, die ligt in Pakistan, een stuk of 600, Die liggen binnen 2 dagen in SA als ze boe roepen. SA heeft ze namelijk betaald. De kennis daarvoor hebben wij dan weer verleend (Almelo, Khan).

  Nou ben ik geen voorstander van een shia-kernbom. Maar ik zie hele ongelijke meetlatten.

  Het ene Barbarije is een vriend, en het andere Barbarije niet ?

  Like

 6. Like

 7. Het vingeren is begonnen. Duurt niet lang meer en dan wordt er echt genu(e)k(e)t. Het wachten is op een klein vals vlaggetje zoals toen met die grenspost die door Duitse soldaten in Poolse uniformen werd beschoten. Zouden ze de leeftijd voor oproepbare dienstplichtighen, nu 45 jaar dacht ik, nog gauw gaan verhogen of breng ik die sukkels nu op een idee?

  Like

 8. Scrutinizer // mei 9, 2018 om 09:42 //

  @breinbrouwsels
  Tehenwoordig hebben zovele 40ers overgewicht, dat men de grens beter verlasgt naar 30. Bovendien hebben die lui gen opleiding gehad dus moet men hen die even snel geven. Dat kost tijd en er is geen capaciteit om het grootschaliger aan te pakken, dus als menbegint met de kongsten, duurt het minstens een jaarte of 4 eer men de 30+ers optrommelt. Als uminimaal 35 bent zou ik me daar maar geen zorgen over maken.

  Liked by 1 persoon

 9. Von Puffelen // mei 9, 2018 om 15:06 //

  “Het ene Barbarije is een vriend, en het andere Barbarije niet ?”
  https://concisepolitics.com/2016/04/28/the-documented-jewish-roots-of-saudi-royal-family/

  Like

 10. templars2017 // mei 9, 2018 om 22:54 //

  Je voelt de spanning stijgen ,het hele midden oosten is aan het koken, als je goed geluisterd hebt naar de verklaring van Trump ,dan weet je dat hij er tussen de regels in te kennen gaf dat er gehoopt werd op een oproer van de burgers uit tegen de ayatollahs.
  Deze morgen op de radio gehoord dat de inflatie al aan het werken is ,normaal voor 1 us dollar 7000 thoema (nationale munt Iran) vandaag al 8000 thoema voor dezelfde dollar , de onvrede neemt toe ,in het parlement hebben ze Amerikaanse vlaggen verbrand en de hoofdkopvod heeft duidelijke agressieve taal aan het adres van alle mogelijke tegenstanders gegeven .
  Volgens eer rondtrekkend reporter is de impact op het platteland minder dan in de steden.
  Het zou niet verwonderlijk zijn dat de CIA hier een hand in heeft , het zou niet de eerste keer zijn dat een “regimechange” door hen wordt georkestreerd.

  Like

 11. “Iran wants war”

  Dankzij de vlaggetjes eromheen bedenkt Iran zich wel twee keer. De vlaggetjes laten ook zien waarom de VS meer problemen met Iran dan met SA heeft, wat ik eerlijk gezegd jammer vind maar wat niet is kan altijd nog komen.

  Er wordt inderdaad gehoopt op verandering van regime en terecht want dat hebben de Iraniërs wel verdiend, je kan het vergelijken met de val van de muur maar dan in het klein.

  Like

 12. Het enigste wat ik hier over wil zeggen is dat Israël met alles het hoofd koel moet houden.

  Like

 13. Hahaha,Het ingepikte stuk land van de Palestijnen wat na WO2 ineens ISRAEL heette door de Rotchilds Joden afgedwongen bij het financieren van zowel Hitler als de USA en Engeland waar Roosenveld en Churchil mee accoord gingen tegen de zin van de Arabische landen maar toen de onderbeheer van Engeland de Saoedische stamhoofden accoord gingen voor een eigen staat gingen de zij accoord en verloor Engeland de zeggenschap over Saoedi-Arabie(niet teweten dat er voor honderden miljarden olie in de woestijn lag.HAHAHA.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s