Nieuw

Duitsland “veiliger” dan het sinds 1992 is geweest

Het aantal misdrijven is in 2017 met tien procent gedaald ten opzichte van het voorgaande jaar. Dit is het laagste aantal statistisch geregistreerde delicten sinds 1992, aldus Horst Seehofer. Duitsland is dus veilig.

Uit de criminaliteitscijfers van de politie voor het jaar 2017, die momenteel worden gepresenteerd door de minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU), blijkt dat 5,76 miljoen misdrijven strafrechtelijk relevant zijn. Dit is een daling van bijna tien procent ten opzichte van 2016 en de laagste statistische waarde sinds 1992, dus Duitsland is “veilig”, concludeert Horst Seehofer. De conclusie van de minister staat echter in schril contrast met de veiligheidsbeleving van het publiek. Volgens een enquête voelt 44 procent van de bevolking zich onveiliger dan enkele jaren geleden.

Dit wijst ook op een grote zwakte van deze statistieken. Er worden alleen misdrijven geregistreerd die worden aangegeven of die door de politie zelf zijn waargenomen. Maar hoe minder politieagenten op straat in dienst zijn, hoe minder misdrijven er logischerwijs kunnen worden opgespoord.

Het “beste” voorbeeld van deze bevinding is de beweerde daling van de drugsdelicten in Berlijn. In feite vinden er momenteel in Berlijn meer drugstransacties plaats dan ooit tevoren. Omdat de Rood-Rood-Groene gemeenteraad en de politieleiding, gebonden door instructies, in hun oneindige wijsheid verschillende onderzoeksteams tegen drugsgerelateerde criminaliteit hebben ontbonden en de daar tewerkgestelde ambtenaren voor andere taken hebben ingezet, zijn er intussen op dit gebied beduidend minder strafbare feiten geregistreerd.

Hetzelfde geldt voor veel andere vormen van criminaliteit. Omdat er geen politieagenten voor, achter, boven, onder, rechts en links zijn die op straten en paden in de Duitse steden, dorpen en gemeenten dienst doen, worden er steeds minder misdrijven onderzocht. De beleving van de bevolking heeft een echte achtergrond; alleen die is niet vertegenwoordigd in de statistieken. Duitsland is niet veiliger. Dat zijn de feiten, al het andere is nepnieuws.

Bron:

http://www.freiewelt.net/nachricht/deutschland-angeblich-so-sicher-wie-seit-1992-nicht-mehr-10074349/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Duitsland “veiliger” dan het sinds 1992 is geweest

 1. Aantal criminele vluchtelingen in Duitsland “buitenproportioneel gestegen”

  De verkrachtingsorgie gaat door – 90% van de seksmisdaden door ‘vluchtelingen’ in Duitsland wordt verzwegen

  Seksaanvallen in de no-go zone van Berlijn bijna verdubbeld

  Nieuw onderzoek seksmisdaden: 96,5 procent van verkrachtingen wordt gepleegd door migranten

  Gevaarlijke vluchtelingen: Afghanen plegen 79 keer zoveel verkrachtingen

  Duitsland 2016: Migrantencriminaliteit explodeert

  De antichristelijke haatdelicten in Duitsland worden niet gemeld omdat het om migranten gaat

  Voor klikbare linkjes:
  https://fenixx.org/2018/05/07/volkskrant-de-angst-dat-migranten-criminaliteit-met-zich-meebrengen-is-onzin-totale-waanzin-zelfs-dat-idee/

  Like

 2. Republikein // mei 9, 2018 om 12:10 //

  Nieuws uit het Duitse krankzinnigengesticht: in tegenstelling tot de oorspronkelijke plannen wil de federale regering nu de zogenaamde “Gefährdern” in uitzonderlijke gevallen toelaten om zich bij hun families te voegen en heeft zo een controverse binnen de coalitie uitgelokt.

  Het is gebaseerd op een passage uit het kabinetsontwerp, waarover in de dagbladen van de “Redaktionsnetzwerks Deutschland” (woensdag) wordt bericht.

  De CDU/CSU en het EPD zijn overeengekomen om gezinshereniging, zelfs voor degenen die gevaar lopen, afhankelijk te stellen van voorwaarden om humanitaire redenen: “In gerechtvaardigde individuele gevallen kan van deze regel worden afgeweken indien de persoon voor wie de gezinshereniging is gepland, zich bij de bevoegde autoriteiten meldt en op geloofwaardige wijze weigert de veiligheid in gevaar te brengen”, aldus minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) in zijn voorstel voor een nieuwe verordening inzake gezinshereniging van personen die recht hebben op subsidiaire bescherming, waarover het kabinet woensdag zal stemmen.

  Binnen de Unie ontstaat verzet tegen de verordening.

  Sinds 2013 verstrekt het federale ministerie van Buitenlandse Zaken wereldwijd bijna 390.000 visa voor gezinshereniging. Alleen al in het eerste kwartaal van 2018 worden er minstens 26.000 verwacht.

  Drie maanden voor de nieuwe wettelijke regelingen inzake gezinshereniging voor vluchtelingen met beperkte vooruitzichten om in Duitsland te blijven, hebben 26.000 familieleden al aanstellingsverzoeken naar Duitse posten in het buitenland gestuurd om hun overeenkomstige visumaanvragen in te dienen.

  Volgens een in Düsseldorf gepubliceerd rapport van de “Rheinische Post” is dit het resultaat van een reactie van de federale regering op een onderzoek van de FDP. Het federale kabinet wil deze woensdag een wetswijziging doorvoeren die inhoudt dat vanaf augustus maandelijks tot duizend nabestaanden van personen met de subsidiaire-beschermingsstatus zich bij hen mogen voegen.

  De meeste gezinshereniging wordt echter nog steeds toegekend aan vluchtelingen met betere huisvestingsvooruitzichten. Alleen al het aantal Syriërs dat zich als naaste verwanten bij Duitsland mocht voegen, steeg van 21.376 in 2015 naar 40.725 vorig jaar.
  http://www.mmnews.de/politik/65236-familiennachzug-geht-weiter44

  Like

 3. Like

 4. Republikein // mei 9, 2018 om 12:48 //

  Ik ben ook bang voor buitenlanders, vooral die groene vertrouw ik voor geen meter.

  Like

 5. Alles wordt uit de kast gehaald om geen onlusten te creeëen .
  Stel dat alles zou open en bloot (zoals het hoort te zijn) dan ontploft Duitsland…….en de rest van Europa, dan vallen de maskers van de verantwoordelijken af en dat is iets wat ze ten alle prijs willen voorkomen, immers zolang ze geloofd worden of er geen harde bewijzen zijn kunnen de politiekers hun gang gaan en de mensen blijven beliegen en bedriegen ,annex hun agenda uitvoeren zonder al te veel bemoeienis van Frits , Jan ?of Kees met de pet………

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s