Nieuw

Dochter stuurt tevergeefs sms: “Kom snel thuis voordat hij me verkracht!!!”

De twee Afghanen (ingevoegd in beeld) komen weg met een zogeheten humane straf.

Het 16-jarige meisje in Lomma nodigde twee Afghaanse “vluchtelingkinderen” thuis uit toen haar ouders aan het winkelen waren. Het meisje stuurde in paniek een sms naar haar ouders, maar toen ze thuiskwamen was ze al bruut verkracht. Nu zijn de Afghanen tot een zeer lage straf veroordeeld en ontlopen allebei deportatie.

“Kom snel naar huis. Voordat hij me verkracht!!!! Ik meen het.”

“Snel!!! Ik val flauw!!

Zo luiden de hartverscheurende sms-berichten wat het 16-jarige meisje in Lomma erin slaagde naar haar ouders te sturen voordat ze in haar huis bruut werd verkracht.

Het meisje had in het midden van juli 2017 gechat met een Afghaanse zogenaamde vluchtelingkind waar ze via een vriendin bekend mee was.

Ze stemde toe om de Afghaanse man en een andere Afghaan thuis te ontvangen terwijl haar ouders aan het winkelen waren.

De vluchtelingkinderen gingen al snel ten aanval toen ze eenmaal binnengelaten waren.

“Ik kom alleen maar om te neuken”
Aanvankelijk hield één Afghaan haar vast terwijl de ander probeerde haar alcohol in de mond te gieten en kuste haar op haar hals en bovenlichaam.

Toen de 16-jarige erin slaagde om zich vrij te schoppen, ging een van de Afghanen weg terwijl de ander in de slaapkamer van het meisje bleef. Hij hield haar op haar bed vast, scheurde haar kleren af  en verkrachtte haar.

– Ik kom alleen maar om te neuken, verklaarde de Afghaan tijdens de verkrachting, vertelde het meisje tijdens het proces.

Later op de avond stuurde een van de Afghanen een sms naar het meisje en “verontschuldigde” zich voor de verkrachting.

“Hoi, ik was dronken (smiley), sorry , ik kon mezelf niet in controle houden, alsjeblieft?”

Blauwe plekken over haar hele lichaam
Na de verkrachting was het lichaam van het meisje bedekt met blauwe plekken en zuigplekken.

De twee Afghanen zijn nu door de rechtbank van Lund veroordeeld tot zeer lage straffen.

De ene is voor verkrachting veroordeel tot reclassering en twee maanden gevangenisstraf. Hij verklaarde dat hij op het moment van de misdaad 16 jaar was, maar de immigratiedienst heeft op 25 augustus 2017 met behulp van leeftijdtests vastgesteld dat hij een volwassen man was. De rechtbank veroordeelde hem als zijnde 17 jaar, een maand eerder dan toen de verkrachting plaatsvond.

Ondanks dat de immigratiedienst al eerder de asielaanvraag van de verkrachter had afgewezen, kiest de rechtbank van Lund ervoor om de eis van de officier van justitie dat hij moet worden geporteerd naast zich neer te leggen, onder andere met de verwijzing dat de Afghaan “17 jaar” was op het moment van de misdaad.

Ontloopt deportatie omdat hij “17 was”
“Zoals de rechtbank al eerder duidelijk heeft gemaakt, is er geen bijzondere reden om aan te nemen dat hij zich aan nieuwe misdaden schuldig zal maken, en vaststellend dat waar hij nu voor veroordeeld is in alle opzichten ernstig en krenkend is voor de eiseres, moet men ook rekening houden met het feit dat de misdaad voor zijn 18e verjaardag is begaan”, schreef de rechtbank.

De andere Afghaan is voor seksuele dwang veroordeeld tot 60 uur jeugddienst, omdat hij beweert dat hij op het moment van zijn misdrijf 16 jaar was. Hij werd ook veroordeeld voor vandalisme omdat hij “4 dagen AHMAD A” op de muur van een cel gekrast had terwijl hij in hechtenis was. Ook hij ontloopt deportatie.

Het vonnis van de districtsrechtbank van Lund is ondertekend door rechter Lena Nowak.

Bron:

http://www.friatider.se/mardr-mslika-smset-fr-n-dottern-kom-hem-snabbt-innan-han-v-ldtar-mig

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Dochter stuurt tevergeefs sms: “Kom snel thuis voordat hij me verkracht!!!”

 1. scherpschutter1943 // mei 9, 2018 om 20:53 //

  De zweden zijn volledig de weg kwijt. De zweedse rechtspraak spreekt geen recht maar kiest partij voor de criminele asielzoekers/economische gelukszoekers. Grote schande. Einde Zweedse rechtstaat.

  Liked by 1 persoon

 2. Eigen schuld dikke bult.
  Het domme wicht mag nog van geluk spreken dat ze niet vermoord is door die aardige
  “vluchtenling kinderen”.
  En ja hoor alweer een vrouwelijke rechter die meewerkt aan de ondergang van haar eigen land.

  Liked by 2 people

 3. Kom op nou. Het meisje is pas 16 jaar en weet niks van de wereld. Waarschijnlijk krijgt ze net zoals de rest van de kinderen in Zweden alleen maar goed nieuws voor haar neus voorgeschoteld en wordt alle narigheid van de multikul voor haar verborgen gehouden. Laten we nou is ophouden de schuld bij de meisjes te leggen. Die twee gore moslims moeten gewoon hun flikken thuis houden.

  Liked by 1 persoon

 4. Ach ja Zweden……..pfffffff

  “schouders ophaalt,…en vervolgens doorgaat met de werkzaamheden……”

  Like

 5. Rommel // mei 9, 2018 om 21:08 // Je neemt het op voor het 16-jarige meisje, die “niks van de wereld” zou weten. En wat te denken van de 16-jarige moslim? Beide moslims kunnen ook niet weten dat verkrachting niet past binnen de westerse cultuur?
  Zij kregen, net als de rest van de vluchtelingen via uitgedeelde “Soros”flyers de nodige valse informatie voorgeschoteld en dat alle westerse cultuurverboden voor hen verborgen worden gehouden.
  Laten we nou is ophouden de schuld bij de moslims te leggen. Dat gore meisje moet gewoon niet zo stiekem doen en zich beter laten informeren over die vluchtelingen, die zij binnenlaat!

  Liked by 2 people

 6. templars2017 // mei 9, 2018 om 22:44 //

  Daar ga ik toch niet mee akkoord ,die meid is opgegroeid in een land dat rechten en plichten kende,ik zeg wel “kende”, de situatie is dermate verslechterd dat er geer recht meer is ,de invasielieden weten dat ,ze zijn beter geinformeerd dan de burgers van het land waar ze terecht komen.
  Al wat uit moslimlanden komt heeft dezelfde ingesteldheid , een vrouw heeft geen waarde ,dat is hetgeen ze mee zijn opgegroeid, dat is hetgeen ze met de paplepel ingeperst krijgen ,als je twijfeld lees dan de verdomde koran en je zult zien.
  Die meid heeft naief gehandeld ,ja ,maar dat is nog geen reden om in haar eigen huis verkracht te worden , als het een blanke Zweed zou zijn geweest dan had het een heel andere straf geweest daar kun je van op aan ,en als het slachtoffer een moslima was geweest dan ging hij waarschijnlijk gelyncht worden.
  Overtuig jezelf en ga de straat op ,in een door moslims gedomineerde wijk eens zien of je ze nog gaat verdedigen.
  Wat die rechter heeft bezield is en raadsel ,doch geen uitzondering ,leest en informeer je beter voor je oordeelt vandaag een meid van 16 gisteren een dame van 87 …..wat is het verschil? de leeftijd ja , wat is de gelijkenis , ze zijn allebei van het vrouwelijke geslacht en die hebben niets te zeggen ,aangezien ze geen moslima’s zijn is hier een verzwarende omstandigheid ,westerse vrouwen zijn aangeschoten wild ,herinner je Berlijn met oudejaarsnacht? die vrouwen hebben het ook gevraagd zeker ,………..

  Like

 7. Esperanza // mei 9, 2018 om 23:01 //

  En dan deze malloot.

  Like

 8. danny // mei 9, 2018 om 23:09 //

  Eerst die “vluchtelingenjongens’ goed af ranselen en dan uitzetten naar een moslimland.

  Liked by 1 persoon

 9. Die debiel moet zijn bek houwe.. We importeren een zooitje non valeurs uit levensgevaarlijke oorlogslanden die elkaar constant in de haren vliegen en de idioot doet alsof we zonder die gevaarlijke gekken geen vrede in Europa hebben.

  Liked by 1 persoon

 10. skeeter // mei 10, 2018 om 01:49 //

  Gewoon tiep fout van timmer eikel, hij bedoelde “diversity is war”

  Like

 11. skeeter // mei 10, 2018 om 02:08 //

  Net zo een domme zak als jihadi justine

  Like

 12. Eerst de debiele zweedse overheid…en dan nog ff de landverrader Franske de verneuker….ik heb mijn portie venijn weer binnen voor vandaag,brr.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s