Nieuw

De dubieuze financiering van de nieuwe megamoskee in Kortrijk

De beruchte radicale Molenbeekse imam, Mohamed Toujgani, trok vorige week naar Kortrijk om er geld te ronselen voor de gloednieuwe megamoskee. Toujgani staat gekend voor zijn ultra-orthodoxe prediken en vormde al meerdere terroristen en Syriëstrijders. Ook de radicale Bilal Salam kwam al naar Kortrijk om er te ronselen. Vlaams Belang eist een onderzoek.

Kortrijk telt zo’n 75.000 inwoners, waarvan er ongeveer 5.000 moslim zijn. Deze moslims kunnen tot op heden terecht in de moskee Atakwa, maar die moskee zou nu te klein geworden zijn. Bovendien is de Atakwa moskee niet erkend en werd in 2009 een negatief advies gegeven voor staatsveiligheid omdat er geradicaliseerd zou worden. Enkele jaren later vertrokken minstens 2 Kortrijkse moslims naar Syrië om er te strijden voor het kalifaat van Islamitische Staat.

Sceptr >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9580 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on De dubieuze financiering van de nieuwe megamoskee in Kortrijk

 1. Alle moskeeën buldozeren.
  Die haatkazernes horen niet in Europa.

  Like

 2. Het is heel belangrijk dat dergelijke feiten aan het licht komen , mijn dank dan ook aan de redactie van Fenixx ,zonder jullie zouden we nog altijd ziende blind zijn ,enfin toch vele.
  Bij ons wordt dit en nog veel meer in het duister gehouden ,je hoort er niets van ,en de partij die het wil zeggen wordt geboycot langs alle kanten.
  Wij hebben geen politieke kleur ,doch zijn wel voorstander van ongehinderd geïnformeerd te worden over de dingen die we belangrijk vinden.
  Door dit forum is al meerdere keren een heikel thema verspreid geraakt waar het anders ongeweten zou zijn gebleven.
  Nogmaals alle respect voor jullie.
  Deus Vult

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s