Nieuw

DDS viert de vernietiging van de vrije meningsuiting

De moefti van DDS.

Derhalve mag de bekendste holocaustontkenner van Nederland dus lekker betalen. In ieder geval €1000 voor de gedane uitspraken, en nog eens €1000 per dag als Jeroen de Kreek z’n haatrommel niet van het internet haalt. Daarnaast mag hij ook alle advocaatkosten van de hele rechtszaak betalen.

En nu dansen wij dus allemaal de Hava nagila. Want hoppa: gerechtigheid!

Lees verder:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/haha-antisemiet-jeroen-wilders-oorlogsmisdadiger-de-kreek-krijgt-e1000-boete-moet-al-zn-bagger-offline-halen/

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6029 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on DDS viert de vernietiging van de vrije meningsuiting

 1. Johan P // mei 10, 2018 om 22:18 //

  Hier ben ik het echt niet eens met de titel.
  Sorry hoor, maar de vrijheid van meningsuiting houdt niet automatisch in dat je ongestraft mag liegen en lasteren of mensen opzettelijk vals mag beschuldigen van zaken waarvan je weet dat ze die niet hebben gedaan.
  Alhoewel het me verbaast moet ik zeggen dat ik het in dit geval eens ben met de rechterlijke uitspraak, het lijkt erop dat er een keer een juiste uitspraak is gedaan misschien bij toeval, maar toch.

  Like

 2. De titel beschrijft exact de sfeer in het betreffende artikel van DDS. En als elke leugen, valse beschuldiging en belastering, juridisch gestraft moet worden, heb ik hier thuis nog een heel dik boek vol met namen.
  Zo zit ik nog steeds op mijn 1000 euro te wachten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s