Nieuw

Brute verkrachting choqueert Jena: Jonge vrouw aangevallen en verkracht door drie “buitenlands uitziende” mannen

Archieffoto.

De dagelijkse ‘geïsoleerde gevallen’ die het publiek bereiken, blijven toenemen in hun massaliteit. Een van deze “geïsoleerde gevallen” heeft zich vorige week in Jena voorgedaan en is symptomatisch voor het toenemende geweld van buitenlanders in de Bondsrepubliek Duitsland.

In de Thüringer universiteitsstad kwam het tot een wrede op verkrachting. Op donderdag 26 april om 0.30 uur werd een jonge studente op de oevers van Wenigenjena aangevallen door drie “buitenlandse” mannen. De daders duwden de jonge vrouw in de dijkhelling van de Saale, waar ze – op de grond liggend en weerloos – wreed werd verkracht door een van de mannen. Na de misdaad vluchtten de daders en lieten de hulpeloze vrouw achter.

De politie heeft op dinsdag in een verklaring  mogelijke getuigen opgeroepen om zich te melden. Volgens de politie zijn “de drie mannen 20 tot 25 jaar oud en 1,75 tot 1,80 meter hoog. Twee van de daders zijn erg dun, de derde iets krachtiger. Alle drie hadden ze korte baard. (…) De recherche is met het onderzoek begonnen en richt zich nu tot het publiek. Getuigenverklaringen zijn dringend gewenst: Wie heeft kort na middernacht op 26 april op de oevers van Wenigenjena verdachte dingen waargenomen of voorbij horen komen? Wie heeft die avond de drie buitenlandse mannen in de buurt van de Wenigenjenaer oever opgemerkt?”

Bron:

http://zuerst.de/2018/05/08/brutale-vergewaltigung-schockt-jena-junge-frau-von-drei-auslaendisch-aussehenden-maennern-attackiert-und-missbraucht/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7236 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Brute verkrachting choqueert Jena: Jonge vrouw aangevallen en verkracht door drie “buitenlands uitziende” mannen

  1. Meende eerst dat er stond dat de politie mogelijke verdachten opriep zich te melden. Komt nog wel.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s