Nieuw

Motief van de mohammedaanse Allah Akbar roeper die in aanloop naar de jihadmaand ramadan een Nederlander probeerde te onthoofden nog onduidelijk

De Syriër die zaterdag in Den Haag drie mensen neerstak, heeft een verklaring afgelegd tegenover de politie en de rechter-commissaris. Wat hij heeft verklaard, wil het Openbaar Ministerie (OM) niet zeggen. Ook wil een woordvoerder van het OM niet zeggen of de verklaring een vermoeden van terrorisme als motief versterkt of juist niet.

In eerste instantie bracht de politie naar buiten dat het ging om een verward persoon.

Later bleek dat hij tijdens de steekpartij Allahoe Akbar had geroepen. Ook zou hij geprobeerd hebben een van zijn slachtoffers de keel door te snijden.

NOS >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9579 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Motief van de mohammedaanse Allah Akbar roeper die in aanloop naar de jihadmaand ramadan een Nederlander probeerde te onthoofden nog onduidelijk

 1. Fransdo // mei 8, 2018 om 18:17 //

  Dat het een verwarde man zou zijn is een dom excuus. Ik bedoel, toegeven dat jouw politieke partij mede verantwoordelijk is voor deze ellende is te veel gevraagd en dan ga je ontwijkend gedrag vertonen. Het is echter niet zo moeilijk om 1 plus 1 bij elkaar op te tellen. Bij een aanslag in Amerika door een blanke was het NOS-journaal er als de kippen bij om toen te zeggen dat het ging om een witte man. Zij bekenden toen duidelijk kleur want ook in dat geval is 1 plus 1 gewoon 2 waardoor je de volgende keer weet dat als ze dat niet melden het niet om een witte man gaat. enne ……. verward(?)………………. my foot.

  Like

 2. Binnen alle systemen zijn ze zelf zo gestoord geworden door verplichte wijzigingen, opzettelijk feiten verdraaien, de waarheid als nepnieuws verkopen, zodat ze zelf niet meer de werkelijkheid kunnen onderscheiden van jihad…..terrorist……echt verward…….en nog normaal zijn.

  Like

 3. danny // mei 8, 2018 om 21:44 //

  Moet van Allah, dat was zijn motief anders komt hij niet in het hiernamaals

  Jammer genoeg hebben ze geen kogel door zijn kop gejaagd. :((

  Like

 4. Fransdo // mei 8, 2018 om 22:03 //

  @Guardiaangel. Klopt helemaal. Net zoals die site die beweerde dat fenixx degene was die haat en racisme zaaide en nepnieuws verspreidde. Als je zo denkt dan heb ik maar één advies voor je: zoek zo snel mogelijk professionele hulp voordat het te laat is.
  https://jalta.nl/politiek/cda-kamerlid-martijn-van-helvert-haalt-nepnieuwssite-fenixx-aan/

  Like

 5. skeeter // mei 8, 2018 om 22:21 //

  Er is niks onduidelijk aan “us or them”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s