Nieuw

Live: Trump over de Iran deal

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9579 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Live: Trump over de Iran deal

 1. Like

 2. danny // mei 8, 2018 om 21:00 //

  Trump heeft de Iran-deal opgezegd.
  Hehe eindelijk eens een kerel in het Witte Huis ,die niet met zich laat sollen door de Iraanse ayatollahs.

  Hier de gehele speech van Trump:

  Like

 3. Bij deze weten we nu ook wat macron en merkel hebben geprobeerd ,macron werd bejegend als een leerling en merkel had nadien precies azijn gedronken.
  De deal is gestopt en de sancties zullen in hun volle gewicht over Iran neerdalen,als je goed luistert en tussen de regeltjes leest dan hoor je een oproep aan het Iraanse volk om zelf het regime te veranderen.
  Deze keer misschien niet militair maar door de burgers zelf in gang gezet ,waar hebben we dat nog gezien?.
  Iran gat op de blok hoe dan ook ,het wordt nooit meer wat het was……

  Like

 4. Gelijk een Israëlische aanval er overheen:

  Like

 5. Like

 6. Fubar, Iran zit in Syrië en ik neem aan dat je weet dat Iran Israël wil vernietigen, dus wat is het probleem? En er wordt daar sowieso al jaren gevochten door diverse partijen.

  Iran heeft na het opzeggen van de deal door de VS in het parlement de amerikaanse vlag verbrand. Zie je dat hier al gebeuren in het parlement, kom op zeg, die gasten zijn compleet gestoord. Als ik moet kiezen tussen joden/Israël en moslims/Iran dan kies ik zonder twijfel voor joden/Israël, vind je het vreemd?

  Like

 7. Adriaan // mei 9, 2018 om 17:26 //

  @Dick
  Google eens op ‘greater Israël project’, misschien dat dan de oogjes open gaan. Er moet een pijpleiding door Iran via Syrië naar Turkije.
  Israël is de boel al bouwrijp aan het maken daar en van de andere kant moet Iran een regime change krijgen. De macht van het geld, en wat gestoorde geesten die ultiem rijk zijn.

  Like

 8. Adriaan. Het artikel gaat over de Iran-deal. Trump is er uitgestapt en daar sta ik 100% achter ongeacht wie hem daarover geadviseerd hebben. Hebben Israël/joden deel aan zijn besluit, top!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s