Nieuw

Het is nog geen ramadan maar de soldaten van allah proberen alweer een Nederlander dood te schoppen

In Tilburg is de jihadmaand al begonnen.

Een 14-jarige jongen is zwaar mishandeld en hield gescheurde trommelvliezen over aan de mohammedaanse kopschoppartij. Op dumpert  staat een video van de racistische mohammedanenterreur tegen een origineelbewoner van ons land.

Het slachtoffer was aan het voetballen met ‘vrienden’ toen hij met één in gevecht raakte, op het moment dat hij de overhand lijkt te krijgen stort de roedel importbarbaren zich op hem en probeert hem te vermoorden.

“Het is bizar dat er zoveel grof geweld wordt gebruikt door de jonge daders”, zegt een woordvoerder van de politie tegen Omroep Brabant.

NOS:

Over de aanleiding van de vechtpartij wil de politie weinig kwijt. De jongen was mogelijk aan het voetballen met vrienden toen het groepje jongens met hem begon te knokken. “In het belang van het onderzoek en de jonge leeftijd van de daders gaan we daar verder niet op in”, zegt de politie.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Het is nog geen ramadan maar de soldaten van allah proberen alweer een Nederlander dood te schoppen

 1. Alice // mei 8, 2018 om 18:23 //

  Gek, maar bij het lezen van dit artikel gaat er ook door mijn hoofd dat dit wel eens een kansparel van Flutte kan zijn: https://www.telegraaf.nl/nieuws/2011369/strandrukker-valt-minderjarige-meisjes-lastig

  Of begin ik paranoia te worden??

  Like

 2. Ik las het ook en ben even wezen zoeken of ik achter de afkomst van de strandrukker kon komen. Niet dus.

  Like

 3. Edgy Veggie // mei 8, 2018 om 19:32 //

  Dit is op The Edgy Veggie herblogd.

  Like

 4. Duchesne // mei 8, 2018 om 20:48 //

  Als dit famillie was ging ik nu in Tilburg alles wat ik kon vinden van dat soort afmaken.
  Wanneer de vader en/of moeder recht wil halen, plaats een duidelijke oproep !
  Politie en politiek zijn de beschermers van deze parasieten, over de rug van onze kinderen, bejaarden, vrouwen, etc….

  Dit zijn geen mensen maar dieren. Jeugdig of niet, de enige straf die werkt is een nekschot. Ik maak dit soort laffe honden nu al bewust bijna 40 jaar mee dat ik er last van heb gehad, en wat ik aan menselijkheid bezit is bij het zien deze soort volledig verdwenen, permanent.

  Dit is geen vechtpartij maar oorlog op jong niveau, waarbij die ene groep vanaf de paplepel heeft geleerd de andere groep dood te willen.
  En wij alle moeite doen onze kinderen respect in de opvoeding bij te brengen en decennia lang overal worden verteld dat geweld niets oplost.

  Geweld lost juist wel problemen op die zijn ontstaan door teveel praten. Geweld is de enige oplossing als praten zinloos is en het probleem verergerd.

  Kinderen worden nu via school moskeeen in gelokt met hapjes, ze zitten op dezelfde plekken als het gajus van dit filmpje dat in hetzelfde gebouw en worden rondgeleid door dezelfde iman die het gajus leert dat ongelovigen moeten worden afgemaakt. Jaar in, jaar uit.

  En de regering maar roepen over fake nieuws, ze willen juist alles verzwegen hebben omdat dit soort nieuws hun falen in het kwadraat aantoont.

  Is iederen dan zo achterlijk?

  Nogmaals, ook al ziet het eruit als mens, dat is nog geen reden om het mens te noemen. Afmaken, over een week beginnen hun namelijk ons in grote hoeveelheid af te maken.

  Kotsbeu ben ik het, om alle waanzin van multiculti te moeten meemaken, decennium na decennium.

  Klaar, ausradieren die bende of hoe je het ook wil noemen. Iest anders is te laat, zal nooit meer werken, vriendelijkheid is gewoon zwakte tonen en een vorm van overgave, en dat wisten we 30 jaar geleden ook al, en hun nog eerder.

  Only you can stop Islam and the insanity is brings, no one else will.

  Cornelius Occidunt..

  Liked by 1 persoon

 5. Duchesne // mei 8, 2018 om 20:59 //

  Fub: als het een blanke man was geweest had er een beschrijving gestaan. De prtivacywetgeving is er om de staat het monopoly op informatie te verschaffen en burgers de mogelijkheid tot gerechtigheid te ontnemen, nergens anders voor.

  Rechtspraak is geen rechtvaardigheid maar het handhaven van de heersende macht, ze noemen dat ook wel wet maar het wetboek is gewoon een machtscatalogus.

  Recept voor gerechtigheid: men neme een scherp voorwerp, een zwaar voorwerp of een touw of moderne gelijkmakende middelen en men handele zelf het geschil met de bron van overlast af. Gerechtigheid komt niet van God, niet van rechters maar enkel uit eigen hand. Daarom is mastrubatie ook zo prettig, een rechter die je afrekt of vingert is niet echt opwindend. Dan moet jue echt geestelijkje problemen hebben om dat leuk te vinden. Om die reden moet je rechtvaardigheid en veiligheid ook niet zoeken bij lieden die daarvoor betaald worden. Als ze er niets voor kregen waren ze er niet….

  Liked by 1 persoon

 6. antiislamnu // mei 8, 2018 om 21:37 //

  Bij die moslims is het in hun cultuur super onrespectvol als je een ouder persoon recht in de ogen blijft kijken.
  Dus als die mongolen je brutaal aan staan te staren dan weet je dat ze nul respect voor je hebben.
  Maak het vaak mee dat als je niet wegkijkt en hun aan blijft staren ze lekker agressief worden kun je na gaan met wat voor een vieze pleuris honden we te maken hebben ze zijn echt de weg kwijt die buitenlanders.

  Liked by 1 persoon

 7. danny // mei 8, 2018 om 22:01 //

  Gelukkig ben ik goed getraind in kickboxen and martialarts.
  Laat ze maar proberen, maar dan zijn ze wel van mij.
  Wel dood uiteraard. :))

  Ik ken geen genade voor die woestijnrat(ten)jes.

  Liked by 1 persoon

 8. Helemaal koekoek // mei 9, 2018 om 11:25 //

  Wat een hoop blablabla wat hebben WE een grote mond maar WE kijken en doen er niets aan WE doen het ONS zelf aan maar doet er niet aan af zulks uitschot verdiend een kopschot
  Koekoek

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s