Nieuw

Extraordinary Western military movements in Md East before Trump’s Iran decision – some via Israel

Trump en Salman verdelen de wereld, screenshot YT, klik voor groter

DEBKAfile Exclusive: Unusual Western military movements in the Middle East in the past 48 hours may tie in with President Donald Trump’s decision to jump forward his decision on the Iran nuclear deal.

He released a Twitter post on Monday, May 7 saying: “I will be announcing my decision on the Iran Deal tomorrow from the White House at 2:00 pm.” – i.e. four days before the May 12 deadline. DEBKAfile‘s Washington and military sources report exclusively that the president’s announcement came against the background of unusual US, British and French forces heading for the Middle East and deploying in countries bordering on Syria.

Debka >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9558 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Extraordinary Western military movements in Md East before Trump’s Iran decision – some via Israel

  1. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s