Nieuw

Boris (75) uit Bulgarije bedelde 8 maanden – mocht geen cent houden

Zweden – Twee mannen werden beschuldigd van het uitbuiten van een 75-jarige man die gedwongen werd om acht maanden te bedelen. De 75-jarige man, Boris Chichev, komt uit Bulgarije en slaagde erin 6000 euro bij elkaar te bedelen, geld dat de twee aangeklaagde mannen hem afnamen.

De 75-jarige Boris Chichev kwam naar Zweden om betere mogelijkheden te vinden om geld in te zamelen. De twee mannen worden vervolgd voor het uitbaten van Chichev en dwingen om acht maanden te bedelen.

De twee mannen hebben ervoor gezorgd dat Chichev naar Zweden werd gebracht en hebben hem in een appartement in een “kwetsbare” buitenwijk een ​​matras op de vloer gegeven om op te slapen. Gedurende acht maanden slaagde Chichev erin om ongeveer 6.000 euro in te zamelen, geld dat de twee mannen meteen van hem afpakten. De twee hadden gelijktijdig controle over het pensioengeld van Chichev in Bulgarije.

– Hij kreeg helemaal geen geld, eigenlijk geen cent. Hij zat daar en bedelde, acht, tien uur per dag, en dan kreeg hij bezoek, elke dag, van de twee die hij heeft aangemeld, zegt onderzoekleider Mats Paulsen, toen de politie vorig jaar de verdachte mensenhandelaren arresteerde, tegen SVT News.

De vervolgde mannen beweren dat Chichev al het geld vrijwillig heeft afgegeven, omdat ze “allemaal als een familie waren”. De twee mannen beweren ook dat Chichev vrijwillig op de vloer sliep.

Het werd niettemin vrijspraak voor de twee mannen, omdat de rechtbank niet kon bewijzen dat de verdachten Chichev op een manier hebben gebruikt die mensenhandel zou kunnen worden genoemd.

Bron:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/boris-fick-inga-pengar-pa-atta-manader-ny-lag-ska-gora-det-svarare-utnyttja-tiggare

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Boris (75) uit Bulgarije bedelde 8 maanden – mocht geen cent houden

 1. ff reactie op foto. Ken de persoon op de foto, althans heb die persoon gekend…………

  Like

 2. danny // mei 8, 2018 om 21:47 //

  Triest voor die kerel, maar ja moet hij maar geen Bulgaar zijn (sic).
  Zweden moet zich doodschamen, smerige landverraders dat zijn het. Bah.

  Like

 3. Twee jaar lopen bouwvakken samen met een Bulgaar. Niks mis mee. Harde werker, bloedhekel aan islam en Turken, zijn vrouw noemt burka-wijven ninja’s om een idee te geven.

  Bulgaren weten prima wat islam teweeg kan brengen. Het land zelf is wel volledig onder controle van de maffia, dat dan weer wel. Geen probleem zolang je niet in hun vaarwater zit, maar dat kun je beter niet doen.

  We gaan die Oost-Europeanen nog hard nodig hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s