Nieuw

Bescherm de kinderen tegen de perversiteiten van Pride

Pride Stockholm.

De verenging Det fria Sverige (Het vrije Zweden) is van mening dat kinderen moeten worden beschermd tegen Pride, schrijft de voorzitter Dan Eriksson in een verklaring op de website van de vereniging.

Ouwe pislul in luier komt ook uit de kast.

In verband met de aanloop van de Pride in Växjö gisteren, heeft de woordvoerder Dan Eriksson van de vereniging Det fria Sverige zijn ongenoegen uitgesproken. Dit omdat de krant Världen idag vandaag onthulde dat Pride dit jaar zijn focus richt op de kinderen.

Men organiseert onder andere een Pride-verhalentijd voor kinderen van drie jaar, waar men gaat voorlezen uit boeken over “jongens die meisjes willen worden” en “meisjes die jongens willen worden”. De verantwoordelijke voor de programma-activiteiten, Joakim Granlund, verklaart:

“Ik wil alleen maar zeggen dat de hele samenleving opnieuw getransformeerd moet worden. Het is logisch dat men reeds als kind daaraan meedoet.”

Kinderen staan vaak in focus bij RFSL’s homolobby
Dan Eriksson constateert in zijn verklaring dat het niet ongebruikelijk is dat de HBTQ-lobby zich op kinderen richt:

“Al in 2003 lag de focus op Stockholm Pride op de kinderen, met grote posters met foto’s van kinderen waar dingen op stonden zoals “Anders, 6 jaar, homoseksueel.”

Eriksson vertelt verder over RFSL’s “Pedofiele werkgroep” die lange tijd heeft gewerkt om te proberen om seks met kinderen te normaliseren, iets dat RFSL’s voormalig voorzitter, Kjell Rindar, nooit heeft verdoezeld.

Laat kinderen kinderen zijn
De boodschap van Det fria Sverige is helder en duidelijk:

“Det fria Sverige is van mening dat kinderen kinderen moeten zijn en niet onderhevig moeten worden gesteld aan seksualisering van volwassenen. Dat belastinggeld van Zweedse burgers aan een homoseksfestival besteed wordt is een schande op zich, maar nog erger is dat het wordt gebruikt om onschuldige kinderen te verwarren en te seksualiseren.”

Bron:

https://www.detfriasverige.se/skydda-barnen-fran-vaxjo-prides-perversiteter/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Bescherm de kinderen tegen de perversiteiten van Pride

 1. Merel // mei 9, 2018 om 01:09 //

  Wat ik hier op de foto zie vind ik ook helemaal ……… tik op voorhoofd….. en ik zou niet willen dat mijn kleinkinderen dit zien

  Like

 2. Het doet me een beetje aan die film Pulp Fiction denken met die neger in een hangblok die door een leernicht verkracht wordt. Ik heb er nachten niet van kunnen slapen. Het heeft jaren door mijn hoofd gespookt. Als ik die foto zie krijg ik het weer benauwd.

  Like

 3. Republikein // mei 9, 2018 om 02:04 //

  Ouwe pislul, hihi.

  Like

 4. Duchesne // mei 9, 2018 om 21:47 //

  Gezien wat kinderen op internet tegernkomen is dit soort optochten meer een wierdo show. Wat ik niet begrijp is dat lui zo in de kijker willen staan met hun hobby dat het erop lijkt dat ze goedkeuring zoeken van de massa. Doe wat je doet en hou het prive.

  De Gay parade is ook zoiets, waarom zo abnormaal aandacht zoeken, het is alsof ze het homo en lesbo gebeuren zelf niet zonder andermans goedkeuring kunnen accepteren.
  Nou, zolang je niet anderen lastig valt of dwingt te schommelen met kettingen en touwen…. En hang altijd het nummer van de slotenmaker boven je bed, het is bekend dat homo’s niet echt goed zijn in dingen te onderhouden (spreekwoordelijk: “luie flikker” komt ergens vandaan) dus een roestig slot dat dicht kan gaat niet altijd meer zonder hulp open. Dus wees voorbereid. Smeerolie en vaseline…..het zou een nieuwe carnevals kraker kunnen zijn..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s