Nieuw

Asielzoekers in Zweden krijgen seksuele opvoeding – omdat ze “compleet” andere normen hebben

Annika Strandhäll, de Zweedse minister van Sociale Zaken, wil nieuwkomers informeren over seksuele kwesties. De regering concludeert dat immigranten een vreemde kijk op seks en saamhorigheid hebben in vergelijking met Zweden.

Met het doel om asielzoekers op te voeden, wijst de Zweedse regering 3,7 miljoen Zweedse kronen (37.000 euro) toe aan de Zweedse Vereniging voor Seksualiteitseducatie (RFSU) . Het budget zal onder meer worden besteed aan de productie van films in verschillende talen en thema’s.

Minister Strandhäll zegt dat het “uiterst urgent” is om nieuwkomers te informeren over de seksuele en voortplantingsrechten die relevant zijn in Zweden. Nieuwkomers hebben volgens haar “een heel andere kijk op seks” dan Zweden.

– We kunnen vaststellen dat sommige vrouwen in deze groep nieuwkomers afkomstig zijn uit gemeenschappen met totaal verschillende normen, wetten en voorschriften, zegt Annika Strandhäll tegen SVT Nyheter.

Terwijl de Zweedse regering het probeert te verdoezelen, wordt het land sinds de import van honderdduizenden migranten uit de derde wereld geconfronteerd met een ernstige verkrachtingscrisis.

Statistieken van vorig jaar toonden aan dat migranten uit landen met een moslimmeerderheid 96,5 procent van de verkrachtingen begaan. Begin dit jaar bleek uit onderzoek dat het aantal verkrachtingsberichten in de Zweedse hoofdstad sinds 1996 met 400% is gestegen.

Bron:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/satsning-sexualupplysning-for-nyanlanda

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Asielzoekers in Zweden krijgen seksuele opvoeding – omdat ze “compleet” andere normen hebben

 1. Die 37.000 euro valt dan wel weer in het niet bij de 4.5 miljoen euro voor de moslimbroederschap in 2016:

  Like

 2. Nou, ik vind 37.000 euro om een kutfilmpie te maken best wel veel geld.

  Like

 3. Typisch een gevalletje van ‘de “geit” achter de wagen spannen´.

  Beter een filmpje maken voor de Zweden zelf.
  Een filmpje waarin de ‘normen en waarden’ worden uitgelegd waaraan zijzelf in de nabije toekomst moeten voldoen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s