Nieuw

Zuhal Demir na stoet met kinderen in militaire uniformen: “Haat ondersteunen onder noemer verdraagzaamheid gaat ons zuur opbreken”

Een video van een optocht van de “Turkse wolven” in Heusden-Zolder zorgt voor heel wat commotie. De Genkse politica en staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA) vindt het tafereel ongehoord. Burgemeester Mario Borremans laat weten dat zulke stoeten in de toekomst niet meer zullen plaatsvinden.

Op videobeelden van de optocht van vorige zondag in de Limburgse gemeente is te zien hoe kinderen rondlopen in militaire uniformpjes. Ook vlaggen met wolven en een vlag van de MHP, de extreemrechtse Turkse politieke partij die aanleunt bij de Grijze Wolven, komen in beeld. Sp.a-schepen Engin Özdemir loopt voorop en ook politici van Turkse origine van andere partijen zijn aanwezig.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/zuhal-demir-na-stoet-met-kinderen-in-militaire-uniformen-haat-ondersteunen-onder-noemer-verdraagzaamheid-gaat-ons-zuur-opbreken~ab2cde38/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zuhal Demir na stoet met kinderen in militaire uniformen: “Haat ondersteunen onder noemer verdraagzaamheid gaat ons zuur opbreken”

 1. scherpschutter1943 // mei 7, 2018 om 15:55 //

  Ik vertrouw niet 1 turk. Zeker niet een turk die onder een valse vlag in de politiek zit. Als ze met genoeg zijn draaien ze om als een blad aan de boom en dan zullen wij, als niet moslims, ervan lusten.

  Liked by 1 persoon

 2. Onbetrouwbare tuig volken, mocro of turk of wat er ook uit die stront contrijen komt.
  In je gezicht doen ze (meestal niet) aardig, maar ze vervloeken ons, die vuile moslim ratten en veel nederlandse wegkijkers vinden het allemaal prima lijkt het.
  Vanmiddag bij lidl, (eigenlijk wil je daar niet meer komen)
  Bijna allemaal kopvod achter de kassa en in de winkel vette wijven in vieze zwarte stink jurken met nageboorten in buggy’s, god wat haat ik die teringlijers…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s