Nieuw

Vrouw vraagt ​​asielzoeker om te stoppen met haar lastig te vallen – wordt met de dood bedreigd

Zweden – In een video die momenteel op sociale media circuleert, zien we een onbekende asielzoeker die dreigt de armen en de knieën af te snijden van een vrouw die hem heeft gevraagd haar niet langer lastig te vallen.

– Bel niet de politie,  je mag de politie niet bellen.
De asielzoeker op de fiets, die op weg lijkt te zijn om te gaan vissen, is agressief en bedreigend. De vrouw probeert hem duidelijk te maken waarom ze hem heeft gezegd dat ze de politie zal bellen – omdat hij haar heeft gevolgd en heeft gevraagd of ze van seks houdt.

De gebeurtenis heeft in Halmstad plaatsgevonden. De vrouw begint te filmen als de asielzoeker haar achterna fietst. Hij herinnert haar er herhaaldelijk aan dat ze de politie niet mag bellen, omdat hij dan haar zal mishandelen en haar armen en knieën zal afsnijden.

– Bel niet de politie!

– Waarom heb ik je gezegd dat ik de politie ga bellen?

– Als je de politie belt, snij ik je verdomde [onverstaanbaar] af.

– Maar waarom heb ik je gezegd dat ik de politie ga bellen? Ik ga de politie bellen omdat je me lastig valt.

– Ik zal je verdomde armen en knieën afsnijden.

– Ga je mijn knieën en armen afsnijden omdat ik je vroeg me niet te vragen of ik van seks hou? Begrijp je niet dat je vreemde vrouwen niet kunt vragen of ze van seks houden? Dat is niet goed, dat doet men niet.

Over cultuurshock gesproken. Een persoon die denkt dat het normaal is om vreemde vrouwen te vragen of ze van seks houden en daarna dreigt met een mes ledematen af te snijden, is waarschijnlijk geen argument om mee te redeneren. Niettemin probeert de vrouw hem geduldig duidelijk te maken wat hij heeft gedaan. Het kan een taalprobleem zijn dat hij helemaal niets begrijpt, maar waarschijnlijker is dat zulke dingen gebeuren wanneer fundamenteel verschillende culturen elkaar ontmoeten. Wanneer de multiculti zijn ware gezicht toont.

Deze vrouw kwam weg. Ze werd niet lichamelijk verwond. Ze slaagde erin het spektakel te filmen en de film bij de politie in te dienen en de man aan te melden voor stalken en bedreigingen. Maar al te vaak is dit niet het geval. Al te vaak komt de vrouw niet weg. Al te vaak wordt haar leven vernietigd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Vrouw vraagt ​​asielzoeker om te stoppen met haar lastig te vallen – wordt met de dood bedreigd

 1. Feniks // mei 7, 2018 om 21:35 //

  De premier van Zweden moet voortaan maar met dit soort figuren spreken.
  ZONDER bescherming. Zoals al deze vrouwen geen enkele bescherming genieten.

  Like

 2. Ook in Zweden ontstaat er zo steeds meer oor voor de handige huishoudelijke tweaks van Philip Luty.

  Like

 3. Wat een idioot…bah!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s