Nieuw

Tommy Robinson bij #DayForFreedom: ‘Ik daag Twitter voor de rechtbank om te bewijzen dat feiten nu als haat worden aangemerkt’

Tommy Robinson on Speakers Corner, Pic by Caolan Robertson

Activist Tommy Robinson heeft op de #DayForFreedom vrijheid van meningsuiting rally in Londen verteld dat hij Twitter voor de rechter zal dagen, om te bewijzen de social media reus “feiten” als “haat” aanmerkt op aandringen van een op censuur beluste Britse regering.

Tommy Robinson permanent geband van twitter voor het spreken van de waarheid

Robinson werd geïntroduceerd door de Londense hoofdredacteur Raheem Kassam van Breitbart, die een korte toespraak hield waarin hij de politieagenten die op het evenement aanwezig waren, evenals de Antifa-activisten en mainstream mediaverslaggevers die waren op komen dagen, bedankte.

Onthaald door gezangen van “O, Tommy, Tommy! Tommy, Tommy, Tommy, Tommy Robin-son”, zei de activist dat het “ongelooflijk” was om zoveel mensen de vrijheid van meningsuiting te zien steunen.

“Het volk van dit land heeft twintig tot dertig jaar het zwijgen opgelegd gekregen met het label ‘racist’,” zei hij.

“Ze zijn erin geslaagd om mensen het zwijgen op te leggen, doordat ze te bang zijn om zich uit te spreken als ze dingen zien die verkeerd zijn.

“Ze zijn te bang om de waarheid te vertellen en problemen met een ideologie en een religie in ons land te identificeren, omdat ze zich zorgen maken dat ze ‘racist’ genoemd worden.

“Het establishment realiseert zich nu dat dit label dood is. Niemand bekommert zich meer om het predikaat ‘racist’.

“Dus hebben ze nu hun nieuwe term geïntroduceerd: ‘hate speech’. Wat is ‘hate speech’?, vroeg Robinson.

Robinson haalde de zaak aan van een 16-jarig jongetje dat naar Speakers’ Corner ging, een traditionele oase van vrije meningsuiting op de Britse eilanden, om te debatteren met de islamitische straatpredikant Ali Daweh.

“Hij haalde feiten aan over Islam, en hij werd vorige week bezocht door terrorismebestrijdingsambtenaren van ‘the Prevent strategy’,” beweerde hij.

“Zijn moeder was er kapot van: huilend, bang, bezorgd. De rechtvaardiging die de politie geeft om te komen en hem te bezoeken … is dat ze zijn opvattingen over de islam niet leuk vinden.”

Robinson waarschuwde dat deze “afschriktactieken” erger worden, en dat wanneer mensen eenmaal zien dat een jonge jongen is bezocht door antiterrorismemedewerkers om dat hij islam bekritiseerde, anderen zwijgen.

Ook riep hij socialemediagigant Twitter ter verantwoording omdat hij die hem van het platform haalde omdat hij wees op de oververtegenwoordiging van moslims onder kinderverkrachtingsbendes en gewelddadige verzen in het islamitische heilige boek.

Tommy Robinson: Quran Says to Take Kuffar Girls as Sex Slaves

Robinson zei dat 10.000 accounts op Twitter zijn gesloten op verzoek van de regering voor haat, in vergelijking met 140 die zijn gesloten voor terrorisme.

Hij wees erop dat Hamas, Hezbollah en andere verboden radicale islamitische terreurgroepen zich nog steeds op het platform bevinden, maar dat de prioriteit lijkt te zijn “het zwijgen opleggen en het stoppen van mensen zoals ik.”

“Waar we ook naar toegaan, Facebook, You Tube, ze zullen allemaal onze mening verwijderen”, zei hij, terwijl hij de menigte vertelde over een video die hij had gezien van Yvette Cooper MP, een voormalig minister en senior politicus van Labour, die druk uitoefent op YouTube-bazen om ervoor te zorgen dat de video’s van Robinson niet worden gepromoot.

“Dit is overheidsbemoeienis met particuliere bedrijven om de mening van bepaalde mensen weg te nemen, wat fascisme is”, riep hij.

“Wat ik ga doen, is Twitter voor de rechter dagen,” verklaarde hij.

“Ik zal mijn Twitter-account niet terugkrijgen, maar wat we wel zullen kunnen bewijzen – en dat moet worden bewezen – is dat ‘feiten’ nu worden gezien als ‘haat’, en de regering particuliere bedrijven haar agenda oplegt.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/05/06/tommy-robinson-dayforfreedom-twitter-court/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Tommy Robinson bij #DayForFreedom: ‘Ik daag Twitter voor de rechtbank om te bewijzen dat feiten nu als haat worden aangemerkt’

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s