Nieuw

Protesters In North West Say They Will Burn Doctors Who Treat Patients

Zuid-Afrika, foto ter illustratie (twitter)

On Friday morning, protesters blocked access to Potchefstroom Hospital. Doctors trying to access the hospital have been threatened with being burnt, Dr. Ebrahim Veriava‚ a specialist at Tshepong Hospital, said.

He is monitoring the effect of the protests on his colleagues and the hospitals serving poor and disadvantaged patients.

One doctor took a video of burning tyres outside the hospital. Another doctor sent Veriava pictures of strikers who were removing doctors from wards of Klerksdorp Hospital.

Klerksdorp is a referral hospital treating the sickest patients from across the province but is now short-staffed‚ he explained.

This comes as the South African National Defence Force said its involvement in the crisis had rendered the situation back to normal.

Read more >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9586 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Protesters In North West Say They Will Burn Doctors Who Treat Patients

 1. Duchesne // mei 9, 2018 om 22:24 //

  Het is ons nog wat onwerkelijk denk ik, al die ellende in Suid Afrika, en het absurde is dat wel de steenpuist op de komt van Madonna wereldnieuws is maar niet slachtingen onder blanken uit puur rascistisch oogpunt. Ik ben beschikbaar voor blanke Suid Afrikaanse soortgenoten die hulp nodig hebben…..ik ben tegen structureel rascisme vandaar…

  Ik herken dat wel, haat van anderen die zomaar op je neervalt. De oorzaak is vaak dat jou verschijning en gedrag anderen confronteerd met hun gebreken en falen.
  (goeie zin he !)

  Zodoende zijn blanken een te confronterende factor voor donkere lieden. Feitelijk is het niet eens racisme maar gewoon een gerechtvaardigd minderwaardigheids gevoel dat word geuit. Wezens van een laag IQ staan bekend om het met geweld reageren op alles wat ze niet kunnen bevatten of als bedreigend zien. Zelf ontwikkleen, knokken om iets te bereiken en te creeren is slechts enkelen gegeven….

  Wij blanken (en ook gele broeders natuurlijk ook, met hun 6 punten hoger gemiddeld IQ dan ons) zijn een dreiging voor Negerts en Arabieren, wij zijn de spiegels die hun gebreken tonen. Als je denkt dat je een prins bent en je hele leven zegt je omgeving dat ook maar de blanke spiegel zegt dat je Quasimodo heet dan is dat niet fijn. En al helemaal niet als blijkt dat prinsen enkel blank kunnen zijn. Michael Jackson wist het, vele negerinnen weten het. Bleken is een oplossing, en een wit kontgat is het summum van intelligentie.

  Al met al is het diep droevig dat “onze’ gesubsidieerde pers en onze “leiders” compleet een struisvogeltje doen zodra hun hobbydieren de boel verstieren…en dat ze dus willens en wetens zwijgen over moordpartijen maar wel met de daders gaan lunchen….walgelijk vind ik dat, en het zijn die lui die mij hun normen opdringen. Pas op, ik leer sneller dan diarree zich verspreid op een kinderspeelzaal.

  Het is bijna goed nieuws dat er een HIV vorm is die niet genezen kan worden en dat Ebola weer is uitgebroken. De natuur roept zijn schepsels terug wegens productiefouten….sjoemel ware…

  Het is tekenend voor sommige soorten dat ze hetgeen vernietigen of naar vernietiging ervan streven wat juist hun leven en voortbestaan meer kansen bied.
  In de natuur is dit de groep die we parasieten noemen. De logica tot waar eten vandaan komt en de hand die voed en het niet bijten ervan is heel ver weg, het verklaard wel waarom ze fokken als konijnen.

  Wikipedia zegt het volgende : ” Een parasiet is een organisme of een virus dat zich ten koste van een ander organisme waarmee hij samenleeft (de gastheer) in stand houdt en vermenigvuldigt. De schade aan de gastheer is niet zo groot dat deze aan de relatie ten onder gaat. Als dat wel het geval is dan wordt gesproken van een parasitoïde. ”

  Genocide moet dus parasitoïde worden, net als het woord vluchtelingen in de taal van de politiek feitelijk meeeters betekend en asiel verlenen blijkbaar een af te dwingen recht is geworden een geen gunst waar iemand nederig om verzoekt. Maar goed, het is maar een mening van een kleine burger wiens stem enkel dient als legalisatie van meer waanzin.

  Als je niets kunt creeren kun je het probleem doorschuiven naar volgende generaties, maar ondertussen overleven er altijds wel een paar nakomelingen en die zadel je op met het gevoel dat ze moeten zorgen….het is ongeveer het meest parisiterende voorbeeld uit de natuur, geen dier doet het ze na. Parasieten die parasiterten op andere parasieten. Dat moeten we even opzoeken….

  en ja hoor…wikipedia; “Veel parasieten hebben zelf ook weer parasieten: hyperparasitisme. ”

  …Een politicus die van zijn of haar bestuurlijke carrière afhankelijk is voor zijn inkomen….juist ja, een hyperparasiet….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s