Nieuw

Palestijnse terroristen worden multimiljonairs in de gevangenis

Een foto vrijgegeven door het Israëlische leger toont het toneel van de terroristische aanslag van 21 juli 2017 in een gezinswoning in de nederzetting Halamish (woordvoerder van de IDF).

Een Palestijnse terrorist, die veroordeeld is voor ernstige terroristische misdaden, zou naar verluidt gedurende zijn leven tot 3 miljoen euro van de Palestijnse Autoriteit ontvangen. De Zweedse belastingbetalers dragen 150 miljoen bij.

Volgens een Israëlisch rapport worden miljoenen betaald aan Palestijnse terroristen en hun families. De Palestijnse overheid geeft maandelijkse betalingen uit, meestal via een tussenpersoon, aan de families van degenen die zijn veroordeeld of gedood in verband met terroristische aanslagen tegen Israëliërs. Israëlische functionarissen hebben herhaaldelijk aangedrongen op stopzetting van de betalingen en zijn van mening dat het geld de motivatie voor Palestijnen vergroot om terroristische aanvallen uit te voeren.

Een terrorist die in het rapport wordt genoemd, is Omar al-Abed die drie familieleden met een mes vermoordde toen ze zich bij hem thuis hadden verzameld om de geboorte van zijn nieuwe kleinzoon te vieren. Volgens becijfering zal hij op 80-jarige leeftijd circa 3 miljoen euro van de Palestijnse Autoriteit hebben ontvangen.

In samenhang met de erkenning door Zweden van Palestina als staat in 2014, heeft de Socialistische regering van premier Löfven ervoor gekozen om haar hulp aan de Palestijnse Autoriteit met 50 miljoen euro uit te breiden tot 150 miljoen euro over een periode van vijf jaar. Volgens een rapport van vorig jaar van het Institute for Contemporary Affairs (ICA) corresponderen de bijdragen aan Palestijnse terroristen met de helft van de internationale hulp aan de Palestijnse regering. De Palestijnse Autoriteit heeft bovendien verkondigd dat het dit jaar de bijdragen verder heeft verhoogd.

Bron:

https://samnytt.se/palestinska-terrorister-blir-mangmiljonarer-i-fangelset/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7239 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s