Nieuw

Nazi-grootmoeder Ursula Haverbeck, 89, wordt naar de gevangenis gestuurd

Foto: Nazi-grootmoeder Ursula Haverbeck. Screenshot YouTube.

Ursula Haverbeck is al herhaaldelijk door de Duitse rechtbank veroordeeld voor het ontkennen van de Holocaust, maar heeft tot nu toe nooit haar gevangenisstraf hoeven uit te zitten. Nu heeft de politie haar echter gearresteerd en is het de bedoeling dat ze twee jaar in de gevangenis zal uitzitten.

Meningmisdadigster, de 89-jarige Ursula Haverbeck, was getrouwd met de nationaal-socialistische Werner Georg Haverbeck die in 1999 overleed. Na haar hele leven in zijn schaduw doorgebracht te hebben, stapte ze na zijn dood naar voren en begon de Duitse wetten die iedere vorm van kritiek en ontkenning van de Holocaust criminaliseren te bekritiseren. Ze is in verschillende tv-interviews verschenen en probeerde bewijs te leveren dat Duitsland niet heeft gehandeld zoals we allemaal hebben geleerd.

In 1987 werd ze veroordeeld tot tien maanden gevangenisstraf en sindsdien is ze meerdere malen voor het gerecht gebracht. Maar omdat ze altijd in hoger beroep ging, hoefde ze tot nu toe geen tijd in de gevangenis door te brengen. Op 23 april zou ze zichzelf aan de politie moeten overgedragen hebben om een ​​gevangenisstraf van twee jaar uit te zitten, maar is nooit verschenen.

Vandaag heeft de Duitse politie het nieuws uitgegeven dat men op jacht is naar de 89-jarige en in de avond konden ze verkondigen dat ze de meningmisdadigster in haar huis in Vlotho in Midden-Duitsland hebben gegrepen. CBS News meldt dat de Duitse autoriteiten bevestigen dat de “nazi-grootmoeder” nu twee jaar gevangenisstraf zal uitzitten.

Ursula Haverbeck was voorzitster van een Nationaal Socialistisch Centrum dat in 2008 werd gesloten vanwege het verspreiden van propaganda. Tijdens een rechtszitting in 2015, zei ze dat Auschwitz “niet historisch als vernietigingskamp bewezen was”, en ik een tv-interview zei ze dat de Holocaust “de grootste en stugste leugen in de geschiedenis was”.

Hier is het beruchte interview:

Bron:

https://www.cbsnews.com/news/germany-nazi-grandma-ursula-haverbeck-holocaust-denier-skips-prison-verden/

https://www.svd.se/tysk-polis-soker-89-arig-nazimormor

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Nazi-grootmoeder Ursula Haverbeck, 89, wordt naar de gevangenis gestuurd

 1. Merel // mei 25, 2018 om 01:07 //

  Angela Merkel is geen jodin, zij haalt ze binnen, al het vreemde volk
  De zus van hitler heette ook angela, wisten jullie dat?
  Er is hier zoveel te lezen, dat kan je niet in een uurtje bevatten, je gedachten schieten alle kanten op.Statenloos zijn is ook een groot probleem voor mensen, kijk bijv. naar de Koerden. We mogen blij zijn Nederland ons land te mogen noemen, maar steeds vaker zie ik iemand zeggen “Amsterdam, mijn stad” bijv. en dan zit ik toch met kromme tenen.
  Ik heb toen ook de tvserie gezien Hoe duur was de suiker, over de slavernij. Als je de eerste 5 minuten door je oogharen doorkomt is het eigenlijk een prachtig verhaal over zuster liefde, een aanrader, de wrede slavenhouder was een jood, de schrijfster van het boek kwam in beeld dus het zal wel kloppen.
  En ja de joden zijn vermoord, de duitsers schreven ook alle namen op in archieven.
  Kom ik hierna? Blond en arisch zijnde? Dat is op het moment geen geliefd ras
  Genocide is geloof ik ook onderhevig aan mode

  Like

 2. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s