Nieuw

Nazi-grootmoeder Ursula Haverbeck, 89, wordt naar de gevangenis gestuurd

Foto: Nazi-grootmoeder Ursula Haverbeck. Screenshot YouTube.

Ursula Haverbeck is al herhaaldelijk door de Duitse rechtbank veroordeeld voor het ontkennen van de Holocaust, maar heeft tot nu toe nooit haar gevangenisstraf hoeven uit te zitten. Nu heeft de politie haar echter gearresteerd en is het de bedoeling dat ze twee jaar in de gevangenis zal uitzitten.

Meningmisdadigster, de 89-jarige Ursula Haverbeck, was getrouwd met de nationaal-socialistische Werner Georg Haverbeck die in 1999 overleed. Na haar hele leven in zijn schaduw doorgebracht te hebben, stapte ze na zijn dood naar voren en begon de Duitse wetten die iedere vorm van kritiek en ontkenning van de Holocaust criminaliseren te bekritiseren. Ze is in verschillende tv-interviews verschenen en probeerde bewijs te leveren dat Duitsland niet heeft gehandeld zoals we allemaal hebben geleerd.

In 1987 werd ze veroordeeld tot tien maanden gevangenisstraf en sindsdien is ze meerdere malen voor het gerecht gebracht. Maar omdat ze altijd in hoger beroep ging, hoefde ze tot nu toe geen tijd in de gevangenis door te brengen. Op 23 april zou ze zichzelf aan de politie moeten overgedragen hebben om een ​​gevangenisstraf van twee jaar uit te zitten, maar is nooit verschenen.

Vandaag heeft de Duitse politie het nieuws uitgegeven dat men op jacht is naar de 89-jarige en in de avond konden ze verkondigen dat ze de meningmisdadigster in haar huis in Vlotho in Midden-Duitsland hebben gegrepen. CBS News meldt dat de Duitse autoriteiten bevestigen dat de “nazi-grootmoeder” nu twee jaar gevangenisstraf zal uitzitten.

Ursula Haverbeck was voorzitster van een Nationaal Socialistisch Centrum dat in 2008 werd gesloten vanwege het verspreiden van propaganda. Tijdens een rechtszitting in 2015, zei ze dat Auschwitz “niet historisch als vernietigingskamp bewezen was”, en ik een tv-interview zei ze dat de Holocaust “de grootste en stugste leugen in de geschiedenis was”.

Hier is het beruchte interview:

Bron:

https://www.cbsnews.com/news/germany-nazi-grandma-ursula-haverbeck-holocaust-denier-skips-prison-verden/

https://www.svd.se/tysk-polis-soker-89-arig-nazimormor

Doe mee met 8.267 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4396 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

80 Comments on Nazi-grootmoeder Ursula Haverbeck, 89, wordt naar de gevangenis gestuurd

 1. Een 89-jarige vrouw durven ze nog net aan te pakken.

  Liked by 1 persoon

 2. Ah, de Duitsers waren onder druk gezet door het uitverkoren volk:

  A Holocaust survivors’ group is urging German authorities to intensify their search for a notorious neo-Nazi who didn’t show up for her prison sentence.

  The International Auschwitz Committee said Sunday it hopes that Ursula Haverbeck, 89, who has been sentenced to two years in prison for incitement, will soon be found.

  Haverbeck was sentenced last year for repeatedly denying the Holocaust — a crime in Germany. She was supposed to start her prison sentence on Wednesday in the town of Bielefeld.

  Committee member Christoph Heubner told the German news agency dpa “one can only hope that … police are looking for her with high pressure.”

  Local paper Westfalen-Blatt reported that Haverbeck’s home in Vlotho in central Germany seemed empty for days with mail piling up in front of the door.

  http://www.foxnews.com/world/2018/05/06/shoah-group-urges-german-police-to-find-fugitive-neo-nazi.html

  Liked by 1 persoon

 3. rotsus1958 // mei 7, 2018 om 23:39 //

  Tja, ook hier weer een flinke vinger in de pap van Netanyahu, de smerigste rat hier op aarde.

  De gevangenis in om je mening over iets te geven echter als een verkelcultuurparel iemand verkracht is de Deutsche Polizei NIET THUIS.

  Hoe achterlijk kan een volk gemaakt worden en hoeveel laten de Duitsers zich nog in hun verdomde Arsch rammen door deze politieke minkukels.

  De NL politiek is totaal verrot en corrupt maar de Duitse….spant de kroon met glans.

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 4. Video is niet beschikbaar in Nederland (in dit landsdomein, staat er)

  Like

 5. Er moet eerste een derde wereld oorlog achter de rug zijn voordat die Duitsers verlost zijn van hun Holocaust trauma.

  Like

 6. En deze?

  Like

 7. De onderste doet het hier wel.

  Like

 8. Von Puffelen // mei 8, 2018 om 00:29 //

  Ik beweer niets want dat is verboten maar kijk eens naar de cijfers.
  http://www.whale.to/c/world_population_of_jews.html

  Liked by 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel // mei 8, 2018 om 01:06 //

  Gek, ik geloof dat het verhaal rondom de holocaust erg eenzijdig belicht is. Auschwitz en andere kampen hadden grote fabrieksterreinen waar dwangarbeiders voor nodig waren. Of de aangevoerde mensen direct werden geselecteerd en de ongeschikten werden vergast daar kun je vraagtekens bij zetten. Waar je mijns inziens geen vraagtekens bij kunt zetten is het aantal omgekomen mensen in die kampen. Dat waren overigens niet alleen joden.
  Wat mij wel zorgen baart is dat we tot voor kort op deze site merendeels pro Israël en met grote sympathie voor de joden waren. Dat lijkt om het heel voorzichtig te zeggen nogal te zijn omgeslagen.Wat daar de reden voor is daar kan ik alleen naar gissen.
  Maar als ik het goed begrijp dan is Netanyahu een zeer bedenkelijk staatshoofd en heeft Israël zo ongeveer de burgeroorlog in Syrië veroorzaakt in stand gehouden en verergert.
  Joden zijn inmiddels synoniem aan Bilderberg (nota bene opgericht door prins Bernhard) en alle slechts in de wereld schijnt terug te voeren zijn op joodse miljardairs.
  Wonderlijk

  Liked by 2 people

 10. Tja, misschien komt het omdat ik in der loop der jaren steeds meer informatie heb opgenomen en erachter ben gekomen dat het allemaal niet zwart-wit is, maar een gigantische grijze drek waar niemand onschuldig aan is. En de joden ook niet. En ik haat voor zeker niet Israël of de joden. Integendeel. Maar je moet toegeven dat het opjagen van een 89-jarige vrouw omdat ze niet hetzelfde als hen denkt in dit geval niet veel helpt.

  Liked by 3 people

 11. Esperanza // mei 8, 2018 om 01:29 //

  Hier in Spanje was het wel te bekijken: Een Krasse tante met haar eigen waarheid.. De lijkenbergen in de concentratiekampen waren volgens haar gefotoshopt of anderzijds gevolg van simpele uithongering tgv oorlogsgeweld …

  Verder deel ik de verwondering van Tijl @01:06

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel // mei 8, 2018 om 01:30 //

  Oh maar daar sluit ik me wel bij aan hoor Rommel, bijna niks is zwart/wit en het is goed om alles kritisch te beschouwen en niet op voorhand als waarheid te accepteren. Ook niet als het joden of Israël betreft, mijn verwondering betrof dan ook niet jouw artikel als wel de commentaren.
  Commentaren zoals ik ze de laatste dagen vaker ben tegengekomen.

  Like

 13. Die vuile schoft Soros verraadde zijn eigen joodse volksgenoten aan de nazi’s, leverde ze uit aan de vernietigingskampen, om daarna de kostbaarheden te stelen van zijn joodse buren die hij had geholpen om het te verbergen. En die schoft loopt nog steeds vrij rond. Laten ze zich daar maar op concentreren.

  Liked by 2 people

 14. Esperanza // mei 8, 2018 om 02:05 //

  Like

 15. Esperanza // mei 8, 2018 om 02:07 //

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel // mei 8, 2018 om 02:13 //

  Ja leuke redenatie; als ik het niet genomen had dan had een ander het zeker gedaan.
  Nou ja ‘leuk’, het gaat hier natuurlijk wel om echte misdrijven, lijkenprikken zelfs.
  Maar ja hij is ermee weggekomen. Doet een beetje aan Pieter Menten denken.

  Like

 17. Mooi hoop dat ze wegrot in die bajes en dat ellendig stuk vreten aan haar dreckige einde komt. https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_naziconcentratiekampen En dat domme wijf maar lullen over cijfertjes van Auschwitz maar de 1600 kampen in overwegend polen daar hoor je nooit een woord over goh wat gek past het niet in je geestelijk verziekte ontkenninsbeeld Mvr Haverkamp ?.

  Like

 18. Johan // mei 8, 2018 om 02:50 //

  Het is stuitend, dat men omwille van een bepaalde mening in de gevangenis gegooid wordt.
  We beginnen allemaal te steigeren bij het verhaal van Galileo, die door de Rooms-Katholieke Kerk in de tang genomen werd, omdat hij de bestaande visie op het zonnestelsel ondersteboven gooide.
  Hoe zit het in zo een geval dan met onze vrijheid van meningsuiting ? Zo ook bij de holocaust.
  Zolang holocaust-ontkenning strafbaar gesteld blijft, ben ik van mening, dat er geen werkelijke vrijheid van meningsuiting bestaat.
  Kijk, je kunt het ermee eens zijn of niet. Dat is je goede recht. Maar zoek het dan verder uit via debat en argumenten. Zoek via die weg naar wat er werkelijk gebeurd is in de Tweede Wereldoorlog. Maar je gaat iemand toch niet in de gevangenis kieperen, omdat hij iets beweert wat jou niet aanstaat ? Wie heeft daar belang bij ? Waarom gebeurt dat ?

  Er zijn ook mensen die beweren dat de aarde niet rond is, maar plat. Moet je die dan ook maar in de gevangenis gaan gooien ? Iedereen zal meteen beamen, dat het onzinnig is om die mensen in de kerker te smijten.
  Maar waarom gebeurt dat dan wel bij de controverse rond de holocaust ?

  Liked by 3 people

 19. Er zijn ook mensen die beweren dat de islam een religie van vrede is.
  Die moeten ze dan weer wel opsluiten.

  Like

 20. Goed, @Tijl, en anderen.

  Ik geloof dat ik ook een reactie verschuldigd ben.

  Zoals Rommel al zei, het is niet allemaal zwart-wit. En in dit geval moeten we niet vergeten dat het de overwinnaars zijn die de geschiedenis schreven.

  In dit stuk worden bijvoorbeeld uitgebreid de misdaden van de gealllieerden beschreven, hoe er complete steden in Japan in de hens werden gestoken wordt er bijvoorbeeld ‘beeldend’ in beschreven.
  https://www.counter-currents.com/2018/04/island-of-fire/

  Ik begon me achter mijn oren te krabben toen ik vorig jaar dit stuk schreef en daar redelijk uitgebreid voor om me heen gelezen had.

  De genocide die de EU op de Europese bevolking pleegt, is gepland
  https://fenixx.org/2017/04/06/de-genocide-die-de-eu-op-de-europese-bevolking-pleegt-is-gepland-2/

  De reacties waren stuk voor stuk lovend.

  Tijl schreef in de reacties:

  “Met stijgende verbazing dit artikel gelezen. Een razend knap stukje werk, mijn welgemeende complimenten derhalve!
  En dan de inhoud, veel vaker dan me soms lief is heb ik zitten denken wat toch de reden kan zijn geweest dat men is overgegaan tot het importeren in die ontzagwekkende aantallen immigranten uit met name islamitische landen maar ik kwam nooit tot een enigszins allesomvattend antwoord, ik was kennelijk te klein in mijn denken, ik dacht aan Nederland en veel minder aan Europa als totaal en dat was een kapitale fout. Beangstigend is het wel.”

  Wat ik er niet bij verteld had, maar mij wel was opgevallen, dat bijna al die ‘figuren’ die dat bepleitten, Joden waren. Hooton was geen Jood, maar zijn leermeester Frank Boas wel en dat maakt dat alle kernfiguren in dit genocidale plan Joden zijn.

  Ik kan het ook niet helpen. Ik stond verbaasd.

  ‘AA’ reageerde:

  “Ik reageer nooit, maar moet zeggen top artikel.

  Ikzelf wist dit allemaal al lang, maar voor ‘normies’ is dit een goede ‘red pill’.”

  ‘normies’ moet je lezen als mensen die niet weten ‘van’, en ‘red pilled’ is als je wel weet.

  Van de door een aantal Joden nagestreefde rassenoorlog tegen de blanken door oa. negers in te zetten.

  Afgelopen maart heb ik twee stukken geschreven, en weer niet gezegd wie de hoofdrolspelers zijn, al wordt het er een paar keer ook wel in vermeld (als je de namen ziet, zou dat voldoende moeten zijn).

  De geboorte van het Cultureel Marxisme: hoe de “Frankfurter Schule” Amerika veranderde
  https://fenixx.org/2018/03/09/de-geboorte-van-cultureel-marxisme-hoe-de-frankfurter-schule-amerika-veranderde/

  En cultureel marxisme is misschien wel het grootste gif waar we mee te maken hebben. Naast het ‘Institut fur seksualwissenschaft’ dat uit dezelfde hoek kwam en waar de nazi’s de boeken van verbrandden. Daar hebben we al dat LGBTXYZ gezeik aan te danken. Het is een doortrapte methode om de blanke westerse familiestructuren te vernietigen, het is rechtsstreeks gericht op ons voortplantingsvermogen.

  En:
  De oorlog tegen blanken in de reclame
  https://fenixx.org/2018/03/27/de-oorlog-tegen-blanken-in-de-reclame/

  Wat ook een genetische oorlog tegen het blanke ras is. Het promoten van negermannetjes met blanke vrouwtjes leidt tot de verdwijning van het blanke ras op den niet zo heel lange duur, en al helemaal als er tegelijkertijd miljoenen negers geïmporteerd worden.

  En daar staat het gewoon in, maar het staat helemaal aan het eind en dan is de lezer na het lange stuk misschien al een beetje murw. Er staat dat 5 van die 6 wereldwijd grootste reclamebedrijven die dat promoten in joodse handen zijn. De 6e is Japans.

  Voeg al die dingen samen, en je hebt een heel ernstige zaak aan je broek hangen … (het is ook niet voor niks dat ik precies die stukken geschreven heb) (mijn andere recente longread over Ghandi, was een geintje, wel eentje die veel werk kostte, maar niet heel veel meer dan dat)

  Deze waren serieus.

  Ik ben een beetje anders tegen ‘Joden’ aan gaan kijken nadat ik dit opgeteld had.

  Tot dan bleef de staat Israël er buiten, maar vorige maand kwamen ze met het onzalige plan om wel even een contingent van enige tienduizenden negers naar Europa te sturen, omdat zij er in Israël geen behoefte aan hebben.
  https://fenixx.org/2018/04/02/israel-gaat-westerse-landen-versneld-omvolken/

  Ze lossen gvd hun eigen vullisprobleem maar op.

  Daar bovenop komt het enorme aantal joden, intellectuelen, kranten, die migratie naar Europa en Amerika bepleiten, maar diezelfde migratie absoluut afwijzen naar Israël. Niet voor niks is een populaire hashtag onder red-pilled people, #OpenBordersforIsrael

  En je weet dat ik archiefjes bijhoud ( ik gebruik mijn ouwe website nog wel, maar dat is uit het zicht) het is me nu teveel werk, want in de comments zetten van al die plaatjes is me nu ff teveel werk, maar ga er maar vanuit dat ik een behoorlijke lijst heb liggen van Joden die omvolkingsmigratie naar Europa propageren.

  En dat laatste beschouw ik als een ‘Act of War’.

  Ik lees en heb gelezen heel veel meer over dit onderwerp het laatste jaar sinds mijn verbazing na dat ‘EU-genocide’ stuk, maar ik kon het hier niet kwijt.

  We zijn tenslotte een soort van PVV-clubblad en hardcore islamkritisch. En zijn niet de Joden dan altijd het eerste slachtoffer ?

  Misschien wel, al is het Christendom niet minder een doel van de islam.

  Heb ik nu iets tegen Joden en Israël ? Nee, ik vind dat Israël bestaansrecht heeft, ik vind ook dat ze zich met geweld mogen verdedigen. Ik wou dat wij dat met een zelfde gedrevenheid deden. Ik vind zelfs dat als Israël veilig wil zijn het de Westbank, kuch Judea en Samaria, en Gaza van arabieren zou moeten zuiveren. Stuur die Jordaniërs en Egyptenaren maar weg, eerder is het toch niet veilig. Enjoy your etnostate.

  Wij zouden hetzelfde moeten doen. Alle mohammedanen eruit en alle Afrikanen ook. Sinds die identity shit uit de States is komen overwaaien zijn ze niet langer hanteerbaar. In 1442 en 1444 hebben we trouwens al eens alle Joden het land uitgezet, uit het Bisdom Utrecht, maar dat besloeg het grootste deel van Nederland destijds. Ze zijn de afgelopen duizend jaar trouwens 109 Europese landen, keizerrijkjes, stadsstaten uitgezet.

  Dank voor de vraag, Tijl.

  Het zat er aan te komen. Je ‘dwingt’ me eerder te antwoorden dan ik eigenlijk gedacht had te zullen doen.

  Ik wilde nog een paar stukken schrijven en dan op een dag uitleggen wat mijn ‘kijkwijze’ beïnvloed had. Wat meer stukken, omdat ik dan nog wat meer onderbouwing zou hebben. Het is namelijk een zodanig heikel onderwerp dat dat niet ‘licht’ gebracht kan worden.

  Maar zoals ik al zei, het zat er aan te komen. Ik had liever een essay geschreven in een paar dagen dan deze reactie in 30 minuten, maar ik denk dat het op dit moment moet.
  Ik ben van mening dat alles openlijk bekeken moet worden en bespreekbaar moet zijn en dat ons belang een Europees, Westers, Blank -eigen-belang is.

  Liked by 3 people

 21. Scrutinizer // mei 8, 2018 om 04:28 //

  @fubar
  Ik volg uw gedachtengang maar mis nuance. Anne Frank is net zo onschuldig als prinses Amalia op dit moment of later igv abdicatie en verwerping van haar erfenis. Graaghad ik dan ook gezien dat u een onderscheid zou maken tussen doorsnee joden en zionisten.

  Like

 22. Ik maak er later wel een stukje van (maar het kan nog wel even duren).

  Ik wist al dat het op een dag zou moeten …

  Like

 23. @Scrutinizer

  Volgens mij heb ik het nog nooit over Anne Frank gehad.

  De gelijknamige stichting misschien wel, want dat is een ultralinkse geldverdienmodule die het liefst islamcritici aanvalt.

  Liked by 2 people

 24. Scrutinizer // mei 8, 2018 om 06:21 //

  @Fubar,
  Het gaat me uieraard niet om en romanfiguur die ik louter spreekwoordelijl aanhaalde. Mijn punt is gewoon dat ikvind dathet niet kan dat je zonder ondetscheid alle joden op een hoop gooit. Het is alsof men alle Walen moet haten omwille van Marc Dutroux en co. Of alle Nederlanders omwille van pakweg Volkert van der Graaf of zo.
  Gelieve dus voortaan het onderscheid te maken tussen de Rothsachs c.s. en anderzijds volslagen onschuldige joden, wat voor mer dan 90/100 gewoon brave mensen zijn.

  Like

 25. Wie het niet gelooft moet de documentaire -Night will fall- bekijken.
  Te erg voor woorden, het is monsterlijk die echte beelden van wat er aangetroffen werd in de kampen, absoluut niet geschikt voor gevoelige mensen.
  Dit is slechts de trailer…

  Liked by 1 persoon

 26. Tijl Uylenspiegel // mei 8, 2018 om 09:10 //

  Ik liep al vanaf eind april met die vraag rond maar vond het een dilemma omdat zo’n vraag of vaststelling maar al te gauw ontaard in moddergooien. Even heb ik gedacht dat je er stiekem op uit was om mensen uit de tent te lokken of om te kijken hoever je kon gaan voordat er iemand kwaad werd. Maar kennelijk vielen je reacties niet echt op. Mij wel en ik was verbouwereerd.
  Ik kom er later op terug want moet nu de deur uit (bootje)

  Like

 27. Shlomo // mei 8, 2018 om 09:38 //

  @Esperanza
  @Aad

  Bij mijn weten doet het ‘echte’ afzwakken of ontkennen van de H., revisie, zich concentreren rond fabels en feiten.
  Het schijnt dat feiten veelal vals gepresenteerd worden en dat fabels veelal zijn uitgebouwd vanuit zulke valse feiten.

  Even los van wat andere mensen roepen rond verdediging van zulke autenthieke beelden van dood en verderf. Context.
  Kras.
  Niet overgevoelig.
  Maar, -context- erbarmelijke toestanden, die misschien ‘vals’ gepresenteerd worden, dat kan natuurlijk.

  Zelfs al ben je, zoals ik, alleen maar nieuwsgierig naar de verschillende kanten van het verhaal, het wordt nogal eenzijdig gebracht en jezelf verder informeren is op allerlei manieren verdacht, onfatsoenlijk en soms zelfs strafbaar gemaakt. Dat zal wel nodig zijn dan.

  Ik denk niet dat de mail er door geraakt en in onderstaande zulke ook fouten, vergissingen, verdraaiingen en leugens staan, ik probeer het toch..

  Probing the Holocaust: The Horror Explained
  Transcript[ed]
  (this is only a part of the transcript):
  ..A major reason we believed in the stories of the showers of death is the terrible images of corpses taken at the end of the war. But those horrific images of emaciated and dead prisoners are not proof of an extermination program.
  “This special presentation of the Oprah Winfrey Show is brought to you with limited commercial interruption. It is supported in part by the new AT&T, committed to education.
  I am here in Poland at the Auschwitz death camp, where it is estimated that 1.1 to 1.5 million people perished here in the Holocaust.”
  At an early age, you were probably already exposed to a program like this.[42] Documentaries such as this one are specifically aimed at young people. You can even see this copy was taken from a website called “School Tube”. Videos like this shock their audience by showing atrocious imagery which, if it were fiction, would be rated unsuitable for children.
  “That evil has a name: The Holocaust. A systematic mass murder meticulously planned and executed by Nazi Germany that brutally wiped millions of people off the face of the earth. More than six million of those human beings were Jewish.”
  But since this imagery is real, it is not rated unsuitable for children, although it is even more traumatizing exactly because it is real. However, hardly anyone, let alone a child, has the ability or experience to analyze the context of this imagery. This horrific film footage of emaciated corpses is presented with no context other than the claim that they are proof of a systematic extermination policy.
  “The Holocaust. A systematic mass murder meticulously planned and executed…”
  These images, however, were taken at the very end of the war. Mainstream historians claim, however, that any extermination activity had ceased in those camps in October of 1944 at the latest, based on an affidavit by German SS officer Kurt Becher, in which he quoted an order allegedly issued by Himmler in September of 1944 as follows:[43]
  “I prohibit any annihilation of Jews with immediate effect, and on the contrary order the nursing of weak and sick persons. I hold you (with this, Kaltenbrunner and Pohl were meant) personally responsible for this, even if this order is not strictly followed by subordinate departments.”
  Both Kaltenbrunner and Pohl were top officials of the concentration camp system. No trace of that Himmler order has ever been found, but that’s beside the point I want to make here. When we look at what was really going on in those camps, we are in for a surprise. Here is a chart showing the number of inmate deaths at Dachau as recorded first by the German authorities and then by the Americans. It clearly shows that mortality exploded at a time when Hitler’s extermination policy is said to have been abandoned. The same happened at the Bergen-Belsen Camp, where mortality exploded only in early 1945, as can be seen from this chart exhibited today at the Bergen-Belsen museum.
  The reason for that was severe overcrowding combined with the disastrous collapse of food and water supplies as well as medical care and hygienic measures, which taken together caused malnutrition, starvation, and fatal diseases such as typhus and dysentery to spread out of control.
  In those months, the Allies bombed Germany’s entire infrastructure to smithereens, including the supply lines into the camps. Shipments of medicine, sanitation supplies and food into the camps, power plants and water treatment plants were systematically bombed, and in some cases, they even bombed the actual camps. Not only Jewish concentration camp prisoners struggled and perished during the final months of World War II. For months upon months, the German civilian population was the target of an unprecedented fire-bombing campaign by the western Allies. From Hamburg to Dresden, tens of thousands of innocent German civilians were deliberately targeted and murdered. Women and children were burned alive, and terrified families suffocated from poison gas in bomb shelters. They don’t ever show you these pictures, do they? You should ask why, though.
  Anyway, many Germans who survived became refugees running for their lives, and also struggled to feed themselves.
  In the east, German civilian populations were also fleeing the invading Soviet army which was torturing and murdering civilians en masse. The Red Army raped untold numbers of German women from young children to the elderly.
  Using these horrific images, the catastrophic last days of a collapsing Germany surrounded on all sides and bombed to smithereens, as proof of deliberate extermination camps is the dirty trick that is the main reason people believe in the Holocaust.
  It’s why many react strongly against those critically investigating mainstream Holocaust claims. After all, we all saw the bodies, right? These images were taken in camps liberated by the western Allies, primarily Dachau, liberated by the Americans, and Bergen-Belsen, liberated by the British – camps which are today admitted, even by mainstream historians, not to have served as extermination or death camps.
  Today, all of the so-called death camps or extermination camps are claimed to have been in Polish territories conquered by the Soviet Union.
  Early witnesses originally claimed these western-liberated camps also had homicidal gas chambers, disguised as shower rooms. However, British and American doctors performed thousands of autopsies on some of the corpses the Allies discovered in those camps.
  Russell Barton, an English medical student who had spent a month in Belsen after the camp’s liberation and had investigated the reasons for the camp’s disastrous conditions toward the end of the war, stated, quote:[44]
  “German medical officers told me that it had been increasingly difficult to transport food to the camp for some months. Anything that moved on the autobahns was likely to be bombed. […]
  I was surprised to find records, going back for two or three years, of large quantities of food cooked daily for distribution. I became convinced, contrary to popular opinion, that there had never been a policy of deliberate starvation. This was confirmed by the large numbers of well-fed inmates. […] The major reasons for the state of Belsen were disease, gross overcrowding by central authority, lack of law and order within the huts, and inadequate supplies of food, water and drugs.”
  Here is an interview Dr. Barton gave to the late Ernst Zündel some ten years after this article had been published:[45]
  “You were on the scene in Belsen as a young man.”
  “Yes. I went with a group of medical students. We arrived in Belsen on May the second 1945, and I first went to the camp on May the third. Himmler ordered the camp to be ceded on April 11th in order to stop typhus, which was an epidemic spreading throughout Europe. The British came in; a tank division came in on April the fifteenth at three o’clock, and they did their best to segregate the typhus[-infected] and the dying from the other.”
  “How many people were in the camp at the time when the British took over the camp?”
  “I think there were about fifty-seven or sixty thousand. The British bombed everything, and the Americans, that moved on the roads. So getting food there was extremely difficult. The water supplies became contaminated with sewage, and the administration in the camp more or less broke down. The distribution of food in the individual huts was left to the inmates, and the inmates, we found out – we were fooled at first, but this was after May, after I got there. The inmates… one particular group was in control; they would take what they wanted and then leave whatever food there was left to the rest of the hut. So that meant, perhaps ten powerful people would gobble everything, and three hundred and fifty would have whatever was left. There were, I’d say, all nationalities, mainly Polish and Russian. Most of them were Jewish.”
  “Were there men and women?”
  “Yes, there were men and women, and children.”
  “And were they segregated?”
  “Segregated.”
  “Segregated camps. And that was still segregated when you got there?”
  “Yes.”
  “Even, let’s say, if the German camp administration had made maximum effort, and had been given everything at hand, could they have prevented this?”
  “There was no cure for typhus at that time. The British put DDT, which is an insecticide, over everything and everybody, and in that way, I think, the typhus was contained. But it was a great danger. People don’t realize it was typhus. It was… I supposed 50, 60 percent of the people died of typhus.”
  “Why are these bodies naked? I mean, some of them are so emaciated. Why don’t they have their clothing on?”
  “Well, they did. When they were pushed outside the huts, they had clothing on. But clothing was so scarce – everything was scarce – that the inmates would immediately rush out and take all the clothing off, because it was a pity to waste it. That’s why they were naked.”
  “Did you see, when you got there two weeks after the British army took over, any evidence of gas chambers, the way propaganda has said that the Germans had in these camps? Or was there any claim made to that effect?”
  “No. I don’t think it was ever thought there was a gas chamber in Belsen-Bergen. People were dying at 500 a day, by the way, a rate of 500 a day.”
  “Even under British administration…”
  “Under British administration, yes. And what was happening mostly, the English soldiers were giving people their food, people half starved, had very thin stomachs. The stomachs would burst, and they’d die. The inmates said that the conditions there, this is what inmates said, that conditions weren’t too bad until the end of ’44. And then this mass immigration… But by the time they put in another 50,000, fully 50,000, of course…”
  “Were you there during the time when the bulldozers were actually putting these bodies in the graves, in these long trenches that we’ve seen?”
  “The bulldozers… the bodies were being thrown in. They would put… a truck went around every day and picked up the bodies outside the hut, and then they would take them to where the bulldozer had dug the grave, and they would throw them into the grave.”
  “You are a man born in England. You published this article, I believe, for an English publication. And the London Times picked up on what you have published here?”
  “That’s right. This was published in November 1968. I was asked to write it. I was solicited. I had no intention of so doing.”
  “Nobody ever interviewed you from any German magazines or papers?”
  “Oh no. No, no.”
  “To this day?”
  “Not to this day.”
  “Did anybody ever, officially from Germany, come and contact you for a kind of historical documentation, of the [???German Federal] archives in Koblenz and places like that?”
  “No.”
  “No. Never?”
  “Never.”
  Similar to this is the account given by Dr. Charles Larson, a U.S. forensic pathologist working for the U.S. Army’s Judge Advocate General. Right after the war, Dr. Larson performed autopsies on hundreds of victims in some twenty former concentration camps. In 1980, a newspaper article appeared reporting about his wartime experience. We read there:[46]
  “Larson has talked little publicly about the war experience. One reason for his silence has been that his autopsy findings conflicted with the widely held belief that most Jews in Nazi camps were exterminated by gassing, shooting or poisoning.
  ‘What we’ve heard is that 6 million Jews were exterminated. Part of that is a hoax,’ Larson said. […]
  Never was a case of poisoning uncovered, he said.”
  Larson’s biographer wrote the following about this episode, quote:[47]
  “In one grave the bulldozers uncovered an estimated 2,000 bodies, many of which were subjected to autopsy examination by Major Larson. All of those autopsied had died of various conditions such as emaciation with starvation, tuberculosis, typhus or other infectious diseases.
  For the next ten days, many nights with only an hour or two of restless sleep, Larson worked among the dead. He performed about 25 autopsies a day and superficially examined another 300 to 1,000 bodies. He autopsied only those bodies that appeared to have died questionably. ‘Many of them died of typhus,’ Dr. Larson told me recently.
  At Dachau Larson’s work – the profile of the prisoner population that his autopsies projected – indicated that only a small percentage of the deaths were due to medical experimentation on humans. It indicated that most of the victims died from so-called ‘natural causes’ at the time; that is, of disease brought on by malnutrition and filth which are the handmaidens of war.”
  Today, these particular camps are admitted not to have had homicidal gas chambers at all. So, none of the corpses seen in these images were gassed. What you see in these images are prisoners who died from desease as well as a lack of appropiate food, water and medical supplies. A large part of their condition was due to the Allies bombing supply lines to the camps.
  Allied fighter planes even bombed and strafed trainloads full of prisoners as they were being evacuated to different camps. Those prisoners who weren’t hit by bullets or bombs were without appropiate supplies for days until arriving at their destinantion.
  The liberation of Dachau concentration camp is dramatized in the film Shutter Island. The Americans liberating Dachau came across what became known as “The Dachau Death Trains”. They saw bullet holes in the sides of the trains and dead prisoners inside in terrible condition, believing the Germans locked starved prisoners inside the trains, then machine gunned them, the Americans turned their fury to the capture of German guards.
  “The guards surrendered, we took their guns, and we lined them up. It wasn’t warfare, it was, it was murder!”
  Many of the German guards who surrendered the camp had only recently been transferred to the camp in the final days of the war. Some were just teenagers from surrounding towns. Ironically, this young German guard even looks like the young DiCaprio. This young German was not a deliberate holocauster of Jews or anyone else but a young man tragically swept into the final days of the most brutal war in the history of mankind. The German soldiers surrendered, and with their hands up, the Americans shot dozens of captured unarmed German guards. And it didn’t happen in the heat of the moment either, as this movie suggests. In fact, the Americans actually brought the guards to the camp’s coal yard, got a heavy machine gun from their vehicle and brought it into position, and they had their army photographers take pictures of the event, as this photo and others prove. It was a war crime. The Americans played judge, jury and executioner. They even dragged German soldiers from a nearby hospital and shot them, even though they had nothing to do with the camp at all, let alone the death trains. Here is the testimony of one of the Americans involved in this murder:[48]
  “I was not prepared for what I saw in Dachau. Nothing could prepare you for that. Nothing could prepare you for that type of slaughter that was carried on in that camp. […]
  I never liked to see people killed unnecessarily, no matter what their stripe is or what they have done. We did kill some people there that I consider unnecessarily. However, given the circumstances, while I am sorry about it, it was just one of those things that no one could control. Actually, the people that we killed died a much easier death than the people that they tortured and killed as we subsequently found out. Torture and hangings and executions in various manners was a daily occurrence. So, in a way, we were kinder to them than they were to the people that they murdered.”
  The only problem is that the people he helped to kill were not those who had run the camp for many years.
  But evidence has come to light that the Germans did not lock prisoners inside the trains and machine gun them.
  The bullets which tore through the trains full of prisoners were not German bullets but in fact the result of Allied war planes strafing the trains.
  Here is a Jewish former prisoner talking about the Allies bombing and shooting his train, killing prisoners on the way to Dachau, explaining their condition:
  “I was ordered to go march out to the railroad station back into the cattle cars, but this time they had open wagons and regular cattle cars. But the only difference it was that the railroad tracks, on one track, the Nazis were retreating with the heavy artillery, ammunition and all their hardware. In another track the concentration camp inmates in the train load. The Nazis were hoping maybe because we are there they will not be bombed.
  It would have been a short trip, but it took us almost three days to get to Dachau. What had happened, we got hit by air raid. They bombed the both of the tracks, they machine gunned our train. And in the train were I was sitting – this time it wasn’t so loaded – we were all squatting down. Both of the fellows beside me got hit by machine gun fire. And I just, days… by then the guards were gone. We opened the railroad car and stumbled out of the car and walked into the woods in nearby, and hid there. Remember going out on the fields and dug off some potatoes for food. But they came back next morning or a day later with dogs, gathered us together and ordered us back to the railroad cars. They never removed the bodies. This is how we arrived to Dachau.”
  This Jew’s train was bombed and shot by Allied planes. The prisoners the Allies killed were left inside the train. Prisoners who weren’t blown up or shot by the Allies suffered further malnutrition, in part due to the bombing of train tracks, delaying their journey.
  The Allies were directly responsible for killing many on these death trains. Bullets from Allied air planes tore through the bodies of those prisoners shortly before the American infantry arrived at Dachau. American infantry, ignorant of the role of Allied bombing and strafing runs contributing to the deaths of the prisoners inside the death trains, put the blame on the Germans.
  They lined the unarmed, surrendered German guards against a wall and executed them, committing a war crime, which has gone unpunished to this day. Misunderstandings, propaganda, falsehoods, blind patriotism, mistakes, rushing to judgement. How else could millions be driven to killing their own people, themselves essentially?
  “It wasn’t warfare, it was murder.”
  The Allies also directly bombed concentration camp prisoners, and today we are told this is proof of a German planned Holocaust.
  This is another segment from the American propaganda film “Nazi Concentration Camps” which was shown at the Nuremberg Trials.
  “The slave-labor camp at Nordhausen liberated by the Third Armored Division, First Army. At least three thousand political prisoners died here at the brutal hands of SS troops and hardened German criminals who were the camp guards. Nordhausen had been a depository for slaves found unfit for work in the underground V-bomb plants and in other German camps and factories.”
  A deceptively captioned image of Nordhausen appears in Steven Spielberg’s The Last Days companion book. We see American solders walking past corpses strewn on the ground. The caption reads:
  “The horrific scene of mass annihilation within the Nordhausen concentration camp.”
  Let’s look closer at the photograph. We can see the buildings have been bombed. Testimony of former prisoners shows they were lucky to survive Allied bombing attacks.
  This Jewish former prisoner and doctor describes prisoners laying in the camp hospital sick of tuberculosis in the final days of the war.
  “And there I had over 4 thousand prisoners laying on tuberculosis. Sick. What are you doing? It’s tuberculosis. No medications, nothing, hardly food, it was very meager already. The Germans didn’t have to eat.”
  This former prisoner and doctor described conditions in the camp in the final days of the war. Sick prisoners didn’t have enough supplies. However, he points out the Germans themselves also didn’t have enough even to eat. Clearly, the Germans could have killed the sick prisoners at any time, yet instead treated them in hospitals.
  “And all of the sudden, it was April 3rd at 3 o’clock, alarm, and American air force over us, and dropped the bombs just on our camp. And the whole camp was entirely destroyed. And out of this four thousand people, we were 200 survived. Because they died there. They were in the camps, you know. Hanging in the ceiling, their bodies and… It was awful. It was burning days and days. We were still…, the nurses, the doctors, the administration people, the working administration… we ran away. And the Americans made a mistake because they didn’t know this is a concentration camp. They knew it is a military camp. They emptied the military the month before and in January they put us in, you see. So, they didn’t know. So, they came back at 9 o’clock in the morning and hit the whole city. The whole city they flattened. We ran away in the wood, in the fields, and when they emptied the planes, they came and strafed us with machine guns. They didn’t know who it is. They are Germans, you know. And we went into the woods, and we remained about a week in the woods. And we ate only the raw potatoes.”
  British Royal Air Force bombed the camp, full of sick prisoners. They turned around and shot survivors running for their lives. They flattened the nearby town, full of innocent German civilians.
  The British are primarily responsible for the scene of, quote, “mass annihilation.” But images of Nordhausen recently bombed and strafed by British planes are still used today as proof of a deliberate German-planned Holocaust.
  And it’s important to note that most of those seen in this photograph aren’t even Jews but primarily non-Jewish political prisoners, including Poles, Russians and Jehovah’s Witnesses. These majority non-Jewish victims of Allied bombing at a former labor camp are used to sell a supposed Jewish Holocaust.
  The Oprah program deceptively used two shots of the aftermath of the British air raid at Nordhausen.
  “More than six millions of those human beings were Jewish.”
  This victim of the Allies blowing up and strafing sick prisoners at Nordhausen being carried over rubble was in fact likely not Jewish. So, we’re looking at someone who is both not killed by the Germans but by the British and who is likely not a Jew.
  Here is another clip of Nordhausen. The prisoners of the camp for seriously ill prisoners were blown up and shot by the British, and were buried in this mass grave. The soldiers standing at the edge are Americans. But we are led to assume they are Germans, standing at attention after a job well done.
  “[…] that brutally wiped millions of people off the face of the earth.”
  Actually, the British brutally wiped these prisoners off the face of the earth. The Germans put them in a camp with doctors and nurses.
  What’s incredible is that you were shown these images as proof of an organized, planned, systematic extermination program going according to plan.
  “A systematic mass murder meticulously planned and executed …”
  …when in reality, this was the result of the total disorganization and utter chaos of a collapsing Germany which was still being bombed relentlessly into submission.
  Rather than do the right thing and accept blame for what could be said is accidental collateral damage based on faulty intelligence, the Allies instead just blamed the Germans. Images of a camp full of sick prisoners bombed and strafed by British planes at Nordhausen are used as proof of a systematic, planned German extermination program. However, every single mostly non-Jewish prisoner in this imagery was killed due to a British bomb or bullet.
  The editing of the film “Nazi Concentration Camps” was supervised by Budd Schulberg, born Seymour Schulberg, son of the head of Paramount Studios. Schulberg was Jewish and a member of the communist party USA until 1939.
  All of these dead were murdered with British bombs or bullets. Yet no mention is made of that. Schulberg claims they died at the brutal hands of Germans.
  “At least 3 thousand political prisoners died here at the brutal hands of SS troops and hardened German criminals who were the camp guards.”
  This is a total lie and inversion of history. The final shot of the “Nazi Concentration Camps” film shows footage of a prisoner at Nordhausen who had his head blown off.
  A prisoner account describes exactly how this happened and who is responsible:[49]
  “THE APRIL 3 BOMBING. The accounts refer first of all to the Tuesday, April 3 bombing: ‘Right from the first blast, I took shelter under the concrete staircase of the Revier. A bomb hit the Block and the staircase was demolished. I ran to the middle of the camp, to a shelter dug right into the ground, where there were already a dozen civilians, women, children, and also an SS man – as green from fear as his uniform – who could only stammer: ‘Schrecklich! Schrecklich!’ (Horrible! Horrible!) And indeed, it was not a pretty sight; corpses every five or six yards, headless or their innards ripped open.”
  Today, images of Nordhausen are widely used as proof of a Jewish Holocaust. Why is this particular image so popular? The bodies of those blown up or shot by the British, then pulled out of craters or the rubble of buildings and lined up in ordered rows by the Americans are meant to imply an orderly German method of mass murder. Apparently, they want us to believe the Germans lined all these prisoners up here in neat rows and shot them where they stood. If these dead people were German soldiers, the Brits would pat themselves on the back for a job well done. Instead, the Allies just blamed their bombing and shooting screw up on the Germans. What a horrific scam, pulled right in front of our very eyes. Imagery of tragic deaths which were the direct result of the Allies’ actions are cynically exploited to sell a lie.
  [Footage showing Historian Stephen Ambrose:]
  “Adolf Hitler was pure evil. And he was in command of the most advanced technology and the best-disciplined people and the best-educated people in the world.”
  “In the wrong hands, technology helped turn Europe into a slaughter house. This was a war that was also a crime.”
  “Eisenhower, when he first encountered concentration camps, was shocked and surprised. He hadn’t been told about it. His immediate reaction was, ‘This is so horrible that there will inevitably become a revisionist movement some day to say ‘this never happened; this is propaganda; this is a figment of wartime imagination,’ so he insisted that every GI who could be marched through those camps and he said ‘bring your cameras with you.’”
  This is a classic quote used to attempt to refute revisionists. Eisenhower said, there would be deniers in the future, so he ordered witnesses march through camps and film them. No one denies these are real bodies. But the false analysis of their cause of death deflecting all blame onto Germans is the propaganda. Every single shot in this news segment was taken at Nordhausen. All of the footage of murdered prisoners in the sick camp at Nordhausen shows prisoners blown up or shot by the British.
  This is another example of the propaganda formula: supposed expert, deceptive imagery, plus calling those who question it evil haters. It turns out this master historian was later accused of plagiarism throughout his entire career.[50] He even lied about spending hundreds of hours with Eisenhower and meeting with him daily. Official records show he spent five hours on the record with Eisenhower. This is the mentality of these master historians, promoted to the forefront of the monopoly media. There was no plan to turn these prisoners into this condition. This was the result of the catastrophic end to the war. Not everything going perfectly according to an evil plan.
  Up until this time these images of a bulldozer dumping naked emaciated corpses into a mass grave at Bergen-Belsen were the most horrifying imagery in the history of film. This film footage was shown to our grandparents’ generation on a big screen. It has been shown to you at a young age. What are you to believe? Some programs such as the Oprah presentation lead one to assume this is a German driving this bulldozer, making his quota of gassed Jews for the day, rather than a British solder pushing epidemic typhus victims into a mass grave.
  Until the end of the war, Bergen-Belsen was not a death camp were Germans deliberately starved to death and murdered prisoners. In fact, it was originally designated as a recuperation camp, or Krankenlager, where sick prisoners were sent to improve their health. It wasn’t such a terrible place until the final days of the war, and there is evidence to prove it. Rose Kahn, a Hungarian Jew, was transported from Auschwitz to Bergen-Belsen in the summer of 1944. Before Auschwitz was abandoned, and Bergen-Belsen was severely overcrowded, she describes Bergen-Belsen as not such a terrible place.
  “So, when we arrived to Bergen-Belsen, and they told us to get out, and the Nazis came with those big, big dogs, with their wolves, and they asked us who cannot walk, is sick, should tell ‘em, so they gonna put us on a bus. I was afraid to say it. I couldn’t walk, but I didn’t say it. And if I would say, would been good, because this was not a bad place. This was not at that time, at that time.”
  “So in other words it wasn’t a trick?”
  “No, no.”
  “They really would have taken you by bus.”
  “Yes, yes, yes.”
  “I think you were right, though.”
  “Yes, but I was so afraid, so my mother and my friends were holding me. We had to walk a few miles, quite a few miles to it. And we arrived there, and we lived in tents and straw, we slept on straw. And we weren’t treated badly. No, it wasn’t too bad over there. We were given nice meals. What happened? They wanted us strong to send out to work, so they didn’t want weak and sick people.”
  Witnesses such as this help prove that Bergen-Belsen was not a specially designed death camp whatsoever. Before the catastrophic end of the war, prisoners were routinely fed and decently cared for.
  The major trick of the Holocaust promotion industry is to show these horrible images of emaciated bodies and make you believe that prisoners were always like this. That the Germans immediately starved them to death, and this deliberate starvation had been going on for years as part of their plan of extermination. However, witnesses such as this and others prove that at times the concentration camps were not so terrible.
  “This was not a bad place. This was not at that time.”
  It was only as Germany was losing the war, surrounded on all sides by a terror bombing campaign from the west and marauding Soviets in the east, that conditions in camps such as Bergen-Belsen deteriorated disastrously.
  “And then we stayed there until they started to build barracks for all the other Auschwitz people when Bergen-Belsen became hell.”
  Bergen-Belsen became hellish at the very end of the war. The major cause of this was the Allied bombing campaign. As the Allies fire-bombed German civilian population centers, burning innocent men, women and children alive and shot at or bombed just about anything that moved on roads or train tracks, even the Germans themselves had trouble finding enough to eat at the time.
  [Camp survivors interviewed:]
  “…hardly food, it was very meager already. The Germans didn’t have to eat.”
  “Food didn’t improve very much because, simple reason, they didn’t have very much themselves, so…”
  “Did the civilians try to help you at all? Did they trade goods for things?”
  “It’s as I say, we had almost everything what we wanted, from the soccer teams, from the civilians, from outside civilians.”
  The spread of deadly diseases and severe overcrowding exacerbated the entire situation. Prisoners from areas in the east which were now being overrun by the Soviets were hastily evacuated west. After days or weeks journey, often on foot, they wound up in these overcrowded camps full of deadly diseases. And because the German infrastructure was being destroyed, this was catastrophic.
  In early February 1945, a large transport of Hungarian was admitted to Bergen-Belsen while the disinfestation facility was out of order. As a result, typhus broke out and quickly spread beyond control. The hot-air delousing machine sometimes failed to work for several days. The worst killer was typhus. But typhoid fever and dysentery also claimed their lives.
  There was a breakdown in order and communication throughout the German system as the Germans were losing the war and fighting for their survival. Trainloads of food were destroyed by Allied planes. At Bergen-Belsen, the final factor which guaranteed mass casualties was in the final weeks of the war: The Allies bombed the power plant which supplied electricity to the facilities that pumped water to the camp.
  “Water too had been cut off. And so, the water cart was the most important thing to arrive. There had be no water supply for six days. The Germans pleaded it had been cut.”[51]
  The electric plant which powered pumps supplying water to Bergen-Belsen was not cut by some unnamed force. It was blown up by the British. A destroyed system for providing clean water to the camp compounded already disastrous hygiene and medical conditions. Clean water, necessary to shower prisoners, wash clothing and treat dehydrated typhoid fever, dysentery and typhus patients was indeed cut off by British bombs.
  “One might ask why all the inmates surviving were not removed out of the camp altogether to a large town, for example, where there would be feeding and housing facilities. The answer is simply the dread word – typhus.
  A mobile bacteriological unit and all medical aid possible together with 90 medical students from London hospitals were rushed to the spot to deal with it.
  Lack of soap and water brought lice to the inmates, and lice carry typhus. To get rid of typhus, one must first get rid of lice, so contaminated patients were removed from their huts and put through a laundry process.”
  The British struggled to remedy disastrous conditions in Bergen-Belsen after liberation. Many thousands died after liberation. In the end, the British burned the wooden barracks, as they became infested with deadly epidemic-typhus-carrying body lice. Images of the disastrous situation at Bergen-Belsen are fraudulently used to portray a deliberate German extermination policy.
  These post-liberation images of Bergen-Belsen as well as Dachau and Nordhausen have become symbols of German barbarism. But these people were victims of the larger war, not a deliberate German extermination plan. The Germans did what they could to keep people alive, and in some cases contacted the Red Cross for assistance and even turned over some camps to them. The shameful truth hidden amongst this Holocaust propaganda is that not only were none of these people gassed, but the Allies played a major role in their deaths.
  As terrible as these images of emaciated prisoners are, images of union prisoners of the American confederate civil war camp Andersonville show liberated prisoners also appeared in a similar condition. What happened at Andersonville was a complete breakdown in hygiene measures due to inadequate sanitation facilities. Toilets in the overcrowded camp didn’t drain properly, exposing prisoners to filth and disease, in particular dysentery. Symptoms of dysentery include diarrhea and rapid weight loss. In extreme cases, patients may pass over a liter of fluid per hour. It’s easy to see how someone who is repeatedly defecating, vomiting and urinating would quickly lose body weight, especially if food supplies, medicine and water became scarce.
  At Andersonville, as overcrowding increased, so did the death toll. The confederates also lost the war in a catastrophic way much like the Germans. So, there is a direct correlation between the images of Andersonville prisoners and the so-called Holocaust images.
  Now, these people at Andersonville aren’t Jews, and never has anyone alleged the South aimed for a total genocide of Northerners. The photographs of Andersonville and for instance Bergen-Belsen are quite similar and correlate with the breakdown in hygiene, overcrowding, the spread of disease and one side of the war losing catastrophically. What you see in these images at Bergen-Belsen is primarily the result of typhus.
  Typhus is a disease carried by the body louse which is similar to head lice. But body lice prefer to attach themselves not to the scalp but to the inner seams of clothing. Typhus was responsible for the deaths of millions throughout history. Typhus epidemics routinely occurred throughout Europe during war time. During World War I, more than three million people died from typhus.
  What you see in these images are primarily typhus epidemic victims. The Germans did not intentionally starve them to death. We can see several people liberated from the camps. Although not in pristine condition, some appear well fed, some even fat. They simply didn’t have disease. The Germans in fact tried to stop the spread of disease. The insecticide Zyklon B was a pesticide used to kill these deadly typhus-carrying body lice.
  There is nothing inherently murderous about Zyklon B. In fact, Zyklon B was used on the Mexican border to gas the clothing of Mexicans crossing the border. The delousing process went like this:
  Prisoners entering a camp would strip their clothing and get a haircut to prevent any areas where deadly typhus-carrying body lice could thrive. Then they would take a hot shower. At the same time, their clothing would be put into specially designed fumigation chambers where fumigation crews would use the insecticide Zyklon B to kill deadly typhus-carrying body lice.
  The prisoners would then be given clean, lice-free clothing, and enter the camp. It is easy to see how this life saving delousing process involving real fumigation chambers for clothing and real showers was misconstrued into wartime propaganda about showers of gas by prisoners spreading rumors as well as Soviet propaganda artists deliberately framing their enemies.
  One of the final exhibits at the United States Holocaust Memorial Museum in Washington, D.C. sums up the importance of the information presented in this video.
  Museum visitors are bombarded with film clips taken after the Allies captured concentration and labor camps. These films are meant to represent proof of a deliberate German extermination policy. But you have now seen many of these clips, explained and debunked.
  Near the end of the museum’s main exhibit two banks of three video monitors flanking a fallen Nazi flag play film footage taken after camps were captured by the Allies.
  Each of the three monitors is dedicated to one of the three major Allied powers: the Soviet Union, United States and Great Britain.
  On this screen is US Army footage taken at Nordhausen, Dachau and Buchenwald. The caption reads:
  “Local German civilians are ordered to tour Buchenwald Concentration Camp.”
  This is an American army official gathering Germans around the supposed human-skin lamp shade and the table filled with propaganda props. Visitors are shown the Dachau death trains full of victims of Allied bombing and strafing attacks. Majdanek, the outside of a real shower facility, “Bath and Disinfection II,” and the inside of “Bath and Disinfection I” showing the real, working shower room. Again, the camera is angled away from the many windows. The caption reads:
  “Soviet Army officers inspect chambers where prisoners were killed by poison gas.”
  Today, every serious mainstream historian acknowledges this wasn’t a gas chamber with fake shower heads, it was a real working shower room designed to keep prisoners alive and free of disease.
  Again, the bulldozer pushing epidemic typhus victims into a mass grave at Bergen-Belsen. A disaster, but not deliberate or planned.
  On the last television screen, we’re shown footage of Nordhausen bombed to smithereens by 500 British warplanes over two days. Much like at the Nuremberg trials, the final shot we are shown before moving on to the exhibit on post-war trials is the victim of British war planes at Nordhausen with his exposed brains.
  How sick to show gory imagery of Allied air attack victims as proof of the evilness of Germans.
  Mothers rushing their children past this section never question the context of this imagery. This is powerful, trauma-based mind control used to brainwash, not by using logic and facts, but by searing these horror images into a captive audience’s mind, and manipulating emotions with mendacious narrations.
  Real shower rooms, phony planted evidence like this lamp shade, and victims of Allied bombing are not proof of a genocide using gas chambers, disguised as shower rooms. We were manipulated, misled and lied to.
  We were shown images taken during the final days of a destroyed and collapsed Germany as proof of a systematic, planned extermination program. Upon further investigation by the western Allies, these claims of extermination camps equipped with homicidal gas chambers in western-liberated camps have fallen by the wayside.
  However, the powerful imagery of these western-liberated, overcrowded, disease-infested camps, devastated due to the Allied bombing campaign in the final months of the worst war in the history of mankind is still used to brainwash the public as proof of an extermination program of gas chambers disguised as shower rooms in camps captured by the Soviet Union.
  In Part 2 of this documentary, we will explore some aspects of the most infamous of these camps: Auschwitz.
  Disclaimer
  This documentary is not meant to whitewash the National Socialist regime of Germany from any of its undisputed wrongdoings. Imprisoning people without proper due process is a crime. Any authority committing such a crime ultimately bears responsibility for those in its custody.

  Like

 28. Von Puffelen // mei 8, 2018 om 11:00 //

  “Because “Jewish” leaders have been exploiting their “lesser brethren” for a long time, and are doing so today. Ordinary Jews pay the price and this price could rise.”
  https://www.henrymakow.com/000482.html
  Henry Makow is zelf joods.

  Like

 29. Daniel // mei 8, 2018 om 11:47 //

  The Transfer Agreement (Edwin Black [joods historicus]) ofwel Ha’avara overeenkomst tussen het internationaal jodendom en het Derde Rijk in 1933 staat geboekstaafd. Duitsland financierde de migratie van Europese joden naar Palestina zoals de Balfour verklaring verzocht. Nadat de zionisten Duitsland in de periode 1918 – 1933 bijna hadden uitgezogen en Duitsland op de fles zou zijn gegaan vanwege de boycot, bedachten men dat dit toch niet zo handig was en begonnen zij de Duitsers te financieren om deze migratie op poten te zetten. De holocaust is een absoluut verzinsel dat de zionisten fijn in de kaart speelt. Zie ook David Cole’s [joods] documentaire over o.a. Auschwitz. Feiten doen pijn. De Synagoge van Satan is een kankergezwel, een dodelijk virus dat de hele wereld in zijn greep houdt, ziek maakt en verzwakt. Het wordt tijd dit eens te erkennen. Maar men bijt liever niet in de hand die voedt. Beoordeel alle propagandistische media op hun merites en wees op je hoede.

  Liked by 1 persoon

 30. Esperanza // mei 8, 2018 om 12:38 //

  Gaat nog gezellig worden als Israël hater Daniël hier als rechterhand van Fub aan de slag gaat.

  Liked by 1 persoon

 31. Esperanza // mei 8, 2018 om 12:51 //

  Dat was dus een reactie op ‘De holocaust is een absoluut verzinsel’ hierboven van antisemiet Daniël die in eerder comment paar dagen terug eveneens meldde dat de staat Israël moet worden uitgeroeid.

  Liked by 1 persoon

 32. Esperanza // mei 8, 2018 om 13:00 //

  ‘Onder historici bestaat geen volledige consensus over het tijdstip waarop de nazitop besloot het Europese Jodendom te vernietigen en in hoeverre dit een vooropgezet plan was. Binnen de historici zijn er die het ‘intentionalisme’ aanhangen, dat uitgaat van een vooropgezet plan, en diegenen die het functionalisme aanhangen, waarbij ervan wordt uitgegaan dat de ‘oplossing’ uit praktische overwegingen in deze richting is gegroeid. Algemeen wordt wel aangenomen dat de grote lijnen van de Endlösung gedurende de zomer en de herfst van 1941 vast kwamen te liggen. Rond november 1941 werden de eerste vernietigingskampen actief; achtereenvolgens Bełżec, Sobibór, Treblinka, Chełmno, Majdanek en Auschwitz-Birkenau.’

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Endlösung_der_Judenfrage

  Liked by 1 persoon

 33. Als ze een oud mens de bajes in willen gooien omdat ze er even wat anders over denkt dan de staatspropaganda voorschrijft dan weet je aan welke kant je moet gaan staan en waar je niet over hoeft te twijfelen.

  Als de mensheid de kans om te twijfelen en te onderzoeken wordt ontnomen houden we een kudde robotjes over. De aanhangers hiervan wens ik zonder voorbehoud #OGDT toe.

  Liked by 2 people

 34. Esperanza // mei 8, 2018 om 13:09 //

  Like

 35. Lord of Hosts // mei 8, 2018 om 14:47 //

  Het terugsturen van gevluchte joden naar de schoorstenen van Hitler, ook door de wereldmacht VS/VK die medeverantwoordelijk zijn voor de financiering en de wereldwijde promotie-propaganda van Nazi-Duitsland, maakt meer dan duidelijk dat de oorlog gericht was om het bolsjewisme en de Joden van de wereld te vegen. Uitgezonderd de Sovjet-Unie, sloot de hele wereld zijn grenzen.
  Oh ja, ik weet het zeker, al hadden de Russen niet als één man het fascisme verslagen, dan had de wereld van nu Juden-frei geweest.

  En zijn we ook de torpedo aanval vergeten op de Struma? Wat een smeerlappen! Na WWII heeft nog niemand de verantwoording opgebiecht voor deze smerige misdaad. Maar wel hun smerige vingertjes wijzen naar de Sovjet-Unie van Stalin;het land dat aan meer dan 3 miljoen Joodse vluchtelingen en veilige haven bood.

  Een wijze man zei ooit;
  “Ik wil het truïsme herhalen: de Joden zijn niet beter dan andere etnische groepen, maar ook niet slechter, dwz alle naties van de wereld zijn gelijk aan goed, er zijn geen slechte naties, elk van hen heeft specifieke kenmerken die alleen aan hen inherent zijn (bijv Engelssprekende, Duitssprekende, Russischsprekende, …volkeren), en elk van hen heeft helden erkend en, helaas, ook idioten of “klootzakken.” Dat is de menselijke natuur en het is onmogelijk om iemand te vergeten – noch de Joden noch anderen.
  Dus waarom antisemitisme verspreiden? Wie heeft het nodig?

  Liked by 3 people

 36. Lord of Hosts // mei 8, 2018 om 14:59 //

  Like

 37. Allemaal goed en wel ,er is stof genoeg voorhanden om de polemiek eindeloos te laten doorgaan ,er een welles nietes spelletje van maken is de keus van ieder , de feiten zijn de feiten , iedere kant heeft zijn eigen waarheid , maar wat mij een beetje stoort is het simpel gegeven dat het altijd over hetzelfde feit gaat.
  De Holocaust kan geen lolletje genoemd worden en ik zal geen uitspraak doen noch voor noch tegen bepaalde standpunten.Het is niet aan mij om te oordelen, maar dat het de daden van één land onder de leiding van één dictator zijn die in een tijdloos fel licht worden geplaatst met bestrafbaarheid indien er één mening over gegeven wordt is mijn inziens een brug te ver.
  Het is wat het is ,er is een keus gemaakt in het verleden om dit stuk geschiedenis nooit meer te kunnen veranderen laat staan discusieerbaar te maken.
  Maar het is niet de enige Holocaust geweest van een dictator ,
  Waarom wordt niet dezelfde aandacht gegeven aan de misdaden van Stalin in De voormalige USSR? waarom wordt geen aandacht gegeven aan de massale moord door verhongering in Oekraïne , wat met de totale ontvolking (lees massamoorden ) om gebieden te zuiveren van bepaalde etnische volkeren binnen de USSR.
  Waarom enkel het lot van de Joden in het daglicht stellen en de rest van de slachtoffers niet ?
  Waar de aantallen in Rusland die van de Joden met vele malen overstijgd wordt nochtans geen woord gerept waarom?
  Waarom wordt er geen dergelijke spotlight gesteld op de Armeniërs die en masse zijn omgebracht door de Turken?
  En ten slotte waarom geen woord over de vele Duitse soldaten die met de holocaust geen uitstaan hadden ,die moedwillig door Eisenhouwer hun krijgsgevangenen status werden afgenomen ,om ze te kunnen laten rotten in de weiden waar ze werden gedumpt ?
  Waarom enkel de lotgevallen van de Joden en niet van al de anderen,zijn deze minderwaardig?van geen tel? of is het omdat ze geen belang kunnen teweeg brengen waar de post oorlog wereld gebruik kon van maken?
  De vraag blijft waarom? het waren ook allemaal mensen die zijn gestorven onder de knoet van anderen ,
  Waarom?

  Liked by 2 people

 38. Shlomo // mei 8, 2018 om 15:40 //

  Mijn vergissing Esp.

  Ik ben niet Daniël.
  Ik ben niet antisemiet.
  Ik ben geen Israël hater.
  Ik ben niet diegene die je aanhaald, in ieder geval mbt uitroeien of r.hand.
  Ik ben niks eigenlijk, een grote sukkel misschien.
  Vandaar nog een reactie vanwege aangehaalde historici of wikipedia.
  Mijn copy-paste actie na @jou en @Aad was niet een mooie. Een niet gefilterde tekst muur met, tussen allerlei regels door, zeer on-topic meer context specifiek voor de vreselijke oorlogsbeelden.
  En, met weemoed kijk ik niet alleen naar jou maar naar al die mensen die, nadat ze een schim van een bedrog zien, vol in de coping mechanismen schieten en eventueel ook gaan jij-bakken. Dat is geen commentaar naar jou of anderen. En, ik kan ook niet zien wie er worstelen met een andere werkelijkheid of wie er bewust proberen met een dekseltje de boel nog wat af te dichten, uit zelbehoud of omwille van verdere misleiding.
  Mijn onthutsing ligt ook minder rond het wel of niet van een H. maar, meer in de omvang en het bereik van mogelijke misleiding. Misleiding en propaganda vooral in het hier&nu, dat is ergens begonnen en dat schurkt uiteraard aan meer misleiding uit het verleden. (A lie to big to fail?)
  Een kanttekening bij de H., wat gelijk staat aan ontkenning, gaat velen te ver. Oke. Mbt de H. is dat ook niet vreemd, die boodschap, de officiële variant is niet te ontkennen. (Niet op basis van rede of vertrouwen in de rechtstaat en andere sociaal ingrijpende constructies).
  Succes daarmee, ik wil Fenixx ook aanraden hier, uitgezonderd de commentaren wellicht, haar vingers niet aan te branden, dat is een verloren strijd en zet dit doorgeefluik tijdens deze ‘periode’ alleen maar meer op het spel.

  -nb. @Esperanza. Mij maakt het nauwelijks uit wat er nu precies is voorgevallen in WO2 of de jaren nadien. Als blijkt dat huidige problemen voortkomen uit zaken in het verleden en in samenhang daarmee huidige oplossingen in de weg staan, het zij zo, ik verander aan het verleden niks, Maar, zelfs uit misleidde nalatenschap ben ik het leven nog een inspanning verplicht meer te weten over wat er nu gaande is, te vragen om een beter uitleg of op zijn minst meer terughoudendheid bij levens ingrijpende handelingen van vandaag en morgen. Welke kant je van WO2 of heel de geschiedenis ook verwerpt, je doet gevallenen, slachtoffers of voorouders naast de kinderen van vandaag geen dienst met de huidige gang van zaken. De war on terror/etcetc heeft al veel mensen losgeweekt van ‘officiële’ verhalen, wie weet hoe ver het bedrog gaat en wie weet hoeveel kritische generaties er nog volgen. Sterkte.

  Liked by 1 persoon

 39. Lord of Hosts // mei 8, 2018 om 16:28 //

  @templars

  “Waarom wordt niet dezelfde aandacht gegeven aan de misdaden van Stalin in De voormalige USSR? waarom wordt geen aandacht gegeven aan de massale moord door verhongering in Oekraïne , wat met de totale ontvolking (lees massamoorden ) om gebieden te zuiveren van bepaalde etnische volkeren binnen de USSR.
  Waarom enkel het lot van de Joden in het daglicht stellen en de rest van de slachtoffers niet ?”

  Houdt toch eens op templars, De belangrijkste concurrent wereldmacht van de VS was de Sovjet-Unie. Die zet je niet in een positief daglicht, daar zet je de anti-propaganda machine op. Dat is ze redelijk gelukt.
  Waarom zou Stalin ten tijde van de industrialisatie, waar veel handen nodig zijn, het volk laten verhongeren?
  En de totale ontvolking? Houdt toch eens op… waarschijnlijk bedoel je de goed georganiseerde verhuizing van een aantal (islamitisch-Turkestaanse) volkeren die ten volle samenwerkten met de nazi-beulen? Die losgelaten werden op hun eigen buren en landgenoten en als beesten te werk gingen.
  Moesten die landverraders en beestachtige moordenaars op de eigen leefgemeenschap na WWII gewoon weer terug naar hun huizen? Alsof er niets gebeurt was?
  Het zou een burgeroorlog geworden zijn.
  Wie zou de verraders, moordenaars van familie vrienden en landgenoten vergeven hebben.
  Stalin had die beesten moeten straffen volgens het oorlogsrecht.
  Behoorlijk humaan om deze beesten en hun gezinnen de kans te geven om elders en georganiseerd een nieuw bestaan op te bouwen.

  Like

 40. @lord of hosts,
  Het is niet mijn intentie om een polemiek te starten enkel om te stellen dat er meer slachtoffers zijn onder dictaturen dan enkel de Holocaust , en dat Stalin het bij het rechte eind had is toch iets dat ik betwijfel , het is niet juist wat je zegt ,hij was een brutale dictator puur en simpel ,alle oppositie werd door hem weggewerkt al voor de oorlog ,zelf kinderen, ook al was daar geen reden toe, maar zoals gesteld het is nooit in het daglicht gesteld geworden en de wereld was onthouden van de feiten ,de geheimen werden goed bewaard achter het ijzeren gordijn ,het is pas recent dat er werk van gemaakt wordt om de gruwel van Stalin aan het daglicht te brengen.

  Like

 41. Ik heb die kutpil genomen en ben naar de overkant gegaan. Honderden, duizenden kleine en grote verhalen gelezen, foto’s en films gezien, getwijfeld en zeker geweten.

  Hierboven staan veel betere reacties dan ik het allemaal zou kunnen uitleggen van reageerders die kennelijk ook de pil hebben gepakt of misschien wel een hele strip. Lees en zoek op, als je durft maar het wordt nooit meer zoals het was. Je leert wel dwars door alle fake heen te kijken. En je leert ook je mond te houden in een discussie met je kids en familie. Fakenews lezen en duiden leert je ook steeds meer van sprookjes te houden. Succes en sterkte.

  Liked by 4 people

 42. danny // mei 8, 2018 om 21:58 //

  Laat 1 ding duidelijk zijn, Israel is de enige democratie in het MO en wordt van alle Islamitische kanten met uitroeiing bedreigd.

  Ook word Israel geboycoy door de Verenigde Nazi’s.

  Zowat geheel links politiek Nederland, zie ik, als antisemiet.
  Die linkse idioten moeten zich schamen.

  Liked by 1 persoon

 43. Esperanza // mei 8, 2018 om 22:36 //

  Dat er behalve de Holocaust ook elders georkestreerde massaslachtingen hebben plaats gevonden staat buiten kijf. En dat er invloedrijke joden bestaan die ook aan de touwtjes trekken lijkt me ook wel duidelijk.
  Maar het topic hier betreft een gestudeerde tante op leeftijd die goed bij de pinken is en tegelijkertijd ontkent dat er zoiets als een Holocaust heeft plaats gevonden. Hier in haar voetspoor gevolgd door ene Daniel die poneert dat de Holocaust ‘een absoluut verzinsel is’ door te verwijzen naar de Ha’avara overeenkomst en gemakshalve vergeet waar het iets
  later tijdens WO II uiteindeijk op is uitgedraaid.
  Dat er minder aandacht is voor wat Stalin of of bijvoorbeeld Pol Pot om maar een andere dwarsstraat te noemen heeft aangericht lijkt me ook het gevolg van het feit dat het ver van ons bed plaats vond terwijl het hier onze kutjoden waren die werden weggevoerd en ausgeradiert.
  Overigens kent Nederland geen aparte strafbaarstelling van Holocaustontkenning. Het wetsartikel dat hiertegen kan worden aangewend is artikel 137c van het wetboek van strafrecht: wie zich in het openbaar opzettelijk beledigend uitlaat over een groep wegens – onder meer – ras, kan maximaal een jaar cel krijgen.
  Eerder werd de Arabisch Europese Liga op grond van dit artikel veroordeeld. Die had een cartoon geplaatst waarop werd gesuggereerd dat joden valselijk hadden voorgewend dat in de Holocaust 6 miljoen joden werden vermoord.
  De AEL werd ook veroordeeld op grond van artikel 137e. Dat bestraft het openbaar maken van een uitlating die voor een groep mensen beledigend is of aanzet tot haat, discriminatie of geweld.

  Liked by 1 persoon

 44. Esperanza // mei 8, 2018 om 22:40 //

  Sorry voor de typo’s, weinig licht hier.

  Like

 45. En die wetgeving moet dan ook zo snel mogelijk van tafel. Er zijn altijd wel een paar idioten te vinden die zich ergens beledigd over voelen. Het criminaliseert de vrije meningsuiting.

  Liked by 3 people

 46. Best ontspannen twijfelen of openbaar onderzoeken als er artikelen uit het WvS in je nek staan te hijgen. Ook krijg je het nergens spits om een onbevooroordeeld dispuut over dit thema uit te proberen. Gooi er maar een bosje taboe op.

  Like

 47. Als iemand zin heeft om op Twitter Sylvana voor lelijke bosnegerin uit te schelden of Wilders een vuile nazi noemen, moet dat zonder justitiële gevolgen kunnen. Het wordt tijd dat iedereen is een beetje eelt op zijn ziel kweekt in plaats van constant te miepen dat die zich zo gekwetst voelt. Kruip onder een deken en ga daar huilen.
  Het houdt op bij bedreigingen, daar ligt de grens,

  Liked by 1 persoon

 48. Republikein // mei 8, 2018 om 23:34 //

  Brunel, hahahah..
  Oef, daar gaat het niet over en sluiten.

  Je reactie wacht op moderatie.

  Rare wereld.

  De nazi-schaduw achter ’s werelds jongste miljardairs.

  Hun grootvader zou nazi-Duitsland’s rijkste man zijn na de bouw van een wapenimperium op de rug van slavenarbeid.

  Hun vader was betrokken bij een van de grootste naoorlogse Duitse politieke schandalen. Hij verbood bijna het familiefortuin.

  Er bleef genoeg over voor Viktoria-Katharina Flick en tweelingbroer Karl-Friedrich Flick om, op 19, aanspraak te maken op de jongste miljardairs ter wereld. Elk heeft $1.8 miljard, volgens de Bloomberg Billionaires Index.

  Achter de rijkdommen, die discreet worden beheerd door hun familiebureau in Oostenrijk, ligt een duistere geschiedenis van een van de rijkste industriële dynastieën van Duitsland.

  De rijkdom van de Flicks vindt zijn wortels in Friedrich Flick, die drie jaar in de gevangenis verbleef nadat hij was veroordeeld door het tribunaal voor oorlogsmisdaden in Neurenberg, omdat hij slavenarbeid had gebruikt om wapens voor onder andere de nazi’s te produceren. Hij stichtte een staalimperium, dat zich uitbreidde door bedrijven in door de nazi’s bezette gebieden en in Duitsland door middel van aryanisaties – de onteigening en gedwongen verkoop van joodse bedrijven – in beslag te nemen. Wel 40.000 arbeiders kunnen gestorven zijn die voor bedrijven werken Flick, volgens een studie van zijn nazi-era ondernemingen die in 2008 wordt gepubliceerd.

  Flick werd vrijgelaten uit de gevangenis in 1950, nadat de Amerikaanse hoge commissaris voor Duitsland controversiële gratie verleende aan Duitse industriëlen. De V.S. en het V.K. keerden zijn geld en bedrijfseigendommen, met inbegrip van geariseerd bezit terug. Hij verkocht zijn steenkoolbedrijven en investeerde de opbrengst in talrijke bedrijven, waaronder Daimler-Benz AG, en werd uiteindelijk de grootste aandeelhouder van de autoconstructeur.

  “Afgezien van alle morele normen, Friedrich Flick had het genie vermogen om de 2x rijkste persoon in Duitsland te worden” zei Thomas Ramge, auteur van “The Flicks,” een familiegeschiedenis.

  Andere Duitse dynastieën, zoals de Quandts en de Oetkers- en zelfs enkele Flick-familieleden, wier fortuinen voor een deel uit het nazi-tijdperk stammen, hebben een vorm van restitutie voor het gebruik van slavenarbeid ingevoerd. Friedrich Flick en zijn jongste zoon, die de enige eigenaar van het conglomeraat werd, hebben dat nooit gedaan.
  Friedrich Flick handhaafde zijn onschuld en zei dat hij noch een wettelijke, noch een morele verplichting had om restitutie te betalen. De ,,zoon ,,enkel had niet de intellectuele ambitie om de ingewikkeldheid van de Duitse geschiedenis te behandelen en hoe zijn familie.

  Die zoon, Friedrich Karl Flick, nam de leiding van het familiebedrijf bij de dood van zijn vader in 1972. Na de uitkoop van drie familieleden in 1975 werd hij de enige eigenaar van wat toen het grootste dicht bij elkaar staande conglomeraat van Duitsland was. Hij verkocht ook het resterende Geëryaniseerde activum, de hoogovens van Luebeck in Noord-Duitsland, dat jaar aan U.S. Steel Corp.

  In de jaren tachtig was hij verwikkeld in een schandaal rond illegale politieke giften dat leidde tot het aftreden van de Duitse minister van Economische Zaken en de parlementspresident. Friedrich Karl Flick ontkende kennis van de betalingen en werd niet aangeklaagd. In 1987 werd zijn naaste medewerker beboet voor belastingontduiking en veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf.

  Friedrich Karl Flick verkocht de bedrijven in 1985, op het hoogtepunt van het schandaal, aan Deutsche Bank AG voor 5,36 miljard deutsche marken ($ 2,17 miljard). Daarna trok hij zich terug uit het openbare leven.

  Bijna tien jaar later verhuisde Flick naar Oostenrijk, de thuisbasis van zijn derde vrouw, Ingrid Ragger, 32 jaar zijn junior. Ze ontmoetten elkaar als hotelreceptioniste in een skigebied. Hij overleed in 2006, toen Viktoria-Katharina en Karl-Friedrich, haar jongere broer van een minuut, 7 jaar oud waren.

  Hij “trok zich aan een veilige mengeling van voorraden, banden, onroerende goederen en wat niet terug,” Ramge zei in een gesprek. “Hoewel er nog genoeg te vertrekken was voor de tweeling en zijn twee andere dochters. Toen Flick stierf, liet hij achter $1 miljard voor elk kind, volgens de Bloomberg Billionaires Index.

  Vandaag de dag wordt het fortuin van de tweeling bewaakt door de Flick Privatstiftung, een familiebureau in Wenen en Velden am Woerthersee, Oostenrijk. Stefan Weiser, een raadslid, weigerde om op de telling van Bloomberg van de familierijkdom commentaar te geven.

  “Aangezien wij een eengezinskantoor zijn onthullen wij geen details aan buitenstaanders,” Weiser zei in een e-mail. De tweeling werd niet beschikbaar gesteld voor interviews. Hun twee halfzusters, Alexandra Butz, 50, en Elisabeth von Auersperg-Breunner, 44, uit het tweede huwelijk van Friedrich Karl Flick, zijn gevestigd in München en Oostenrijk. De nettowaarde van de zusters is ook elk 1,8 miljard dollar. Zij weigerden opmerkingen te maken.

  Het leven van de tweeling is intens privé gebleven; van hen zijn geen foto’s naar buiten gekomen. Karl-Friedrich won in 2017 een regionale junior zaalscherm titel. Over zijn zus is weinig bekend.

  Hun moeder heeft gezegd dat ze heeft geprobeerd om hun kinderjaren zo normaal mogelijk te maken.

  “Ze krijgen al zakgeld sinds de tweede klas, leeftijdsgeschikt, niet meer dan hun vrienden”, vertelde Ingrid Flick de Oostenrijkse krant Kronen Zeitung in 2009. “Zo leren ze om te gaan met geld en de betekenis ervan. Ik wil dat ze niet anders zijn dan hun vrienden.”

  Ingrid Flick zei ooit dat ze een creditcard van haar tienerdochter ingehouden, vertelde Duitsland’s Bunte magazine: “De kinderen moeten leren dat ze niets bijzonders zijn, maar dat de naam Flick het wel zegt.

  De tweeling ging naar de openbare middelbare school in Zuid-Oostenrijk, maar ze zijn opgegroeid met de attributen van rijkdom. Op 13-jarige leeftijd verhuisden ze naar hun eigen villa op het domein van het Oostenrijkse landgoed van Ingrid Flick. De residentie had een disco, een speeltuin en een tennisbaan, aldus de Oostenrijkse krant Kleine Zeitung. Het hof werd ingehuldigd door Ilie Nastase, een voormalige wereld nummer 1 speler.

  Zij laten het beheer van hun geld over aan drie kaderleden met tientallen jaren ervaring op het gebied van vermogensbeheer, investeringsbankieren en juridische zaken. De investeringsdoelstellingen van het familiekantoor lijken bescheiden. Het doel van Friedrich Karl Flick was een jaarlijks rendement van 4 procent na belastingen, inflatie en onkosten. “Het klinkt weinig, nietwaar”, vertelde hij in 1998 aan het Oostenrijkse Trend magazine.

  Maar zelfs in de dood kon Friedrich Karl Flick niet ontsnappen aan de beruchtheid van de familie. Grafrovers haalden in 2008 een doodskist met zijn lichaam uit een mausoleum in Velden. Zij eisten een losgeld van 6 miljoen euro (toen 7,5 miljoen dollar). Drie mensen werden veroordeeld in het geval. Flicks stoffelijke resten werden later in Hongarije teruggevonden en in Oostenrijk herbegraven.

  “Eindelijk is mijn man weer thuis,” vertelde Ingrid Flick aan het tijdschrift Bunte. “De hoop en angst is voorbij. De gebeden werden verhoord.

  Vertaald uit:http://time.com/5268155/flick-german-billionaires-nazi-past/
  Inclusief vertaalfoutjes, daarom mvg, ook namens Helga.

  https://re-act.be/2018/05/08/duitsland-sluit-89-jarige-vrouw-op-wegens-vrij-uiten-van-stoute-mening/comment-page-1/#comment-15763
  https://re-act.be/2018/05/08/duitsland-sluit-89-jarige-vrouw-op-wegens-vrij-uiten-van-stoute-mening/

  Liked by 1 persoon

 49. Shlomo // mei 9, 2018 om 01:08 //

  Met goed licht is het ook goed typo’s maken.

  Ik ken Daniël niet.
  Ik ken Ursula niet.
  Ik ken niemand hier van deze site.
  Ik zou ook niet weten of er allerlei verschillende verschrikkelijke en verwerpelijke zaken gezegd of geschreven zijn en dat blijft vervolgens heel relatief.
  Dus, Ursula en anderen zijn een mening toegedaan die niet strookt met een officiële versie, so what.
  De jij-bakken en alle aanverwante methoden rond perceptiemanagement blijken al jaren succesvol.

  Ursula, gaat op het hakblok want dat kan in Duitsland.
  Je zaak toelichten kan niet, of nauwelijks, zelfs zonder zulks rechtssyteem.

  Dat redpillen, zoals hier eerder aangehaald, kan op allerlei niveau’s.
  Het industrieel vergassen en vernietigen middels gaskamers en crematoria van 6M mensenlevens kent een geschiedenis. Wat daarvan waar is weet ik niet, wat ik wel weet is dat ik de argumenten daarvan en daarvoor steeds zwakker beschouw na bestudering van verdachte, onfatsoenlijke en zelfs strafbare bronnen (dat probleem met internet, voor hetzelfde geld kan ik ook voor de bijl, juridisch, want serverlocatie ofzo).
  Ik wil de verschillende youtube filmpjes ook niet uitgummen, maar meer of een andere context geven laat ik verder achterwege. Een laatste opmerking over context, dat raamwerk waarbij jezelf nog onderzoek kunt doen, is tanende, het kan nog maar of je dat wilt, zelfs wanneer je een site als deze bezoekt??
  Wat de specialisten, experts en geleerden betreft geen idee naar het hoe of waarom maar, verwondering dat wel, over hoe we hier nu wat rondtypen.
  Rond de H. zijn we nu wat aan het navelstaren, nepnieuws is pas van na deze eeuwwisseling en het probleem is zoveel groter dat het eigenlijk geen probleem is.
  Hoe moet het plebs zich in de informatieoverdaad redden zonder professionele duiding en bovendien wat als het vertouwen afneemt ten aanzien van zulke professionals.
  Kan natuurlijk niet, goddank is er een scala aan mensen en instantie die de boel draaiende houdt, zelfs wanneer er wat gestruikeld wordt. De alternatieve entertainmentsites kennen zich wat in het verdomhoekje nu het struikelen veelal symptomatisch wordt, gelukkig is er geen reden tot zorg. Fenixx -vergissingen daargelaten- is pure satire, toch?
  Ik kan of zal mijn route van dwaling en valpartijen niet uitleggen maar, in dat dwalen heb ik wel gezien dat er rond duiding van het dwalen tot in rechtzalen aan toe geen plaats is en daar waar de duiding het overduidelijk wint van het policor-fantsoenlijke er met een menselijke zwaai een draai aan wordt gegeven ‘kan niet, mag niet -struikeldoodzonde- ‘kop eraf”.

  Liked by 2 people

 50. Dit zijn voornamelijk cijfertjes, maar dat kan ook heel ‘fout’ zijn als kritiek verboten is.

  Is het niet vreemd dat één groep boven elke kritiek verheven is ?

  En waarom is dat ?

  Maar dat is niet het onderwerp dat in deze video’s behandeld wordt, het is voornamelijk een overdosis statistics. Maak zelf je ‘mind’ maar op is de bedoeling ervan. Overtuigen gaat bij deze materie toch niet werken.

  De eerste is een korte, de tweede een langere.

  Ik begrijp dat het voor Tijl en anderen als een schok komt dat ik ‘Joden’ en ‘Israel’ niet meer klakkeloos verdedig, maar dat is absoluut niet minder dan de schok die ik en iedereen had die ge-red-pilled werd.

  Breinbrouwsels op mei 8, 2018 om 20:01:

  “Ik heb die kutpil genomen en ben naar de overkant gegaan. Honderden, duizenden kleine en grote verhalen gelezen, foto’s en films gezien, getwijfeld en zeker geweten.

  Hierboven staan veel betere reacties dan ik het allemaal zou kunnen uitleggen van reageerders die kennelijk ook de pil hebben gepakt of misschien wel een hele strip. Lees en zoek op, als je durft maar het wordt nooit meer zoals het was. Je leert wel dwars door alle fake heen te kijken. En je leert ook je mond te houden in een discussie met je kids en familie. Fakenews lezen en duiden leert je ook steeds meer van sprookjes te houden. Succes en sterkte.”

  Een kutpil inderdaad, want het schopt een hele hoop onderuit waar je altijd in geloofde. Op het moment dat je er een beetje aan gelikt hebt aan die pil, begint de twijfel. Bij mij was dat dus na dat EU-genocide stuk, toen ik zag wie daar de aanjagers van waren.

  Het volgende wat je gaat doen is lezen lezen lezen: Wat is er in godsnaam aan de hand ?

  Het betekent niet dat ik nu alle Joden haat of Israel van de kaart wil vegen.

  Ik heb mijn blinddoek en oogkleppen afgedaan en bekijk voortaan alles net zo kritisch als ik alles wat uit andere hoeken komt bekijk.

  Liked by 4 people

 51. Scrutinizer // mei 8, 2018 om 06:21
  @Fubar,
  Het gaat me uieraard niet om en romanfiguur die ik louter spreekwoordelijl aanhaalde. Mijn punt is gewoon dat ikvind dathet niet kan dat je zonder ondetscheid alle joden op een hoop gooit.
  ————

  Je ziet spoken waar ze niet zijn.
  Dat doe ik helemaal niet, ik schrijf meermaals ‘een aantal Joden’, dus niet alle en niet veralgemeniserend. En de keer dat ik het gebruik zonder ‘aantal’ ervoor, zet ik het tussen aanhalingstekens.

  Duidelijker dat ik ‘ze’ niet allemaal op één hoop gooi kan nauwelijks.

  Like

 52. Scrutinizer heeft het op // mei 8, 2018 om 06:21 ook over Walen.

  Die kan ik zonder repercussies wel veralgemeniseren. Ik ging daar regelmatig fietsen, met mijn franstalige vrouw, want mooie omgeving. Nou is mijn Frans niet zo belabberd als van de gemiddelde Nederlander maar het haalt het natuurlijk niet bij mijn toenmalige dame. Het verschil in reactie als zij of ik iets vroeg of iemand aansprak, is werkelijk alles zeggend.

  Als ik deze opmerking maak krijg ik van helemaal niemand commentaar. Het lijkt mij dat dat een andere reactie is dan ik zou krijgen als ik ook maar ‘iets’ over ‘Joden’ zou zeggen.

  Waarom ?

  Liked by 2 people

 53. Scrutinizer // mei 9, 2018 om 07:40 //

  @Fubar
  Je onaangename ervaring met Walen is verre van uniek. Maar zelfs de meest uitgesproken flamingant haat hen gelukkig niet op dezelfde manier waarop menigeen joden haat. Overigens was mijn voorbeeld lukraak gekozen. Het ging me helemaal niet om walen (net zomin als voorheen om een specifiek pubertje). Ik had evengoed kunnen stellen dat we niet alle Spanjaarden moeten haten omwille van de hertog van Alba. Mijn punt is inmiddels wel duidelijk, hoop ik: beschouw mensen als individu en hou op met collectivistisvh denken (tenzij een individu heft aangegeven zichzelf als trouw kuddedier te zien en gedragen). Het is juist het collectivisme dat de wortel is van alle kwaad. Als de wereld zou bestaan uit 7 miljard individuen die zichzelf ook zo zien en zich navenant gedragen, zouden er geen oorlogen en massaslschti gen zijn. Allen nog de gebruikelijke irritaties bv. door lawaaioverlast van de grasmaaier van de buurman, maar niet meer zoiets primitiefs als een binnenstad vernielen omdat op een grasveld verderop 11 kinderen (al dan niet boven de 18) in een wit shirt een balspel wonnen van 11 andere in een oranje shirt.

  Like

 54. Scrutinizer // mei 9, 2018 om 07:54 //

  @Shlomo
  Dank voor uw bijdragen.
  Immers gedane zaken nemen geen keer, dus als het verleden een afgesloten hoofdstuk ware geweest, dan zou de ware toedracht me worst wezen. Echter indien er over het verleden gelogen wordt, dient dit een doel. Dan is het verstandig te doorgronden wie liegt en waarom en welk verder (sinister) doel hen voor ogen staat. Pas als je beseft welk geheim agenda je opponenten hebben, kan je jezelf en je gezin beter beschermen door te anticiperwn met bepaalde moves in je prive leven.
  Kortom het verleden proberen te begrijpen kan je toekomst bepalen en mogelijk drastisch: het kan het verschil maken tussen leven of dood indien je tijdig tot inzicht komt dat je je best uit de voeten maakt.

  Liked by 1 persoon

 55. @Fubar
  Misschien dat het andere bezoekers ontgaat maar jouw site is een van de weinige, zoniet de enige, waar je zonder door enorme chocoladeletters van de controleur tot de orde geroepen te worden of een eeuwige ban oploopt, dit thema en die ruim daar omheen kunt duiden. De echte vrijheid van het woord dus en niet die waarin je alles mag zeggen behalve dat wat verboten is. Dank.

  Liked by 2 people

 56. Scrutinizer // mei 9, 2018 om 09:24 //

  @breinbrouwsels @ fubar
  Inderdaad, en dat waardeer ik zeer.
  Net als vrijspreker.nl
  Daar was het trouwens dat ik enige jaren geleden voor het eerst van mw. Spectre hoorde en me in wat achtergronden begon te verdiepen. Ik heb dan ook veel begrip voor fubars zienswijze.

  Like

 57. danny // mei 9, 2018 om 12:23 //

  Blijft vrijheid van meningsuiting, of je het er mee eens bent of niet.

  Ik vind holocaustontkenning verwerpelijk, maar het blijft vrijheid van meningsuiting net als het beledigen van Wilders of welke politicus of persoon ook.

  Like

 58. fubar jij hebt me al meermalen méér doen nadenken en onderzoeken met één schrijfsel van je, dan de gehele fake MSM gedurende een maand -die ik overigens op voorhand lachend terzijde schuif. Dank voor al je tijd die je in deze site steekt.

  Liked by 1 persoon

 59. Esperanza // mei 9, 2018 om 22:36 //

  ‘Gewoon een verzinsel, die Holocaust’

  Zo maar die joden uit de stad waar ik een tijd lang gewoond heb.

  Liked by 1 persoon

 60. Esperanza // mei 9, 2018 om 22:37 //

  … drie ;;;

  Like

 61. Esperanza // mei 9, 2018 om 22:38 //

  Niet lullen, ’t zijn er twee.

  Like

 62. Republikein // mei 9, 2018 om 23:09 //

  Morgen ga ik roereieren bakken, denk ik.

  Like

 63. Republikein // mei 10, 2018 om 03:17 //

  @mezelf.
  Historici hebben bevestigd dat Karl Marx niet alleen verwant was aan de Rothschilds, maar ook als hun agent werd ingezet om de democratie te ondermijnen en de socialistische beweging te corrumperen.

  Karl Marx werd geboren in een Londense smerige wijk, en kwam uit een lange rij rabbijnen.

  Henrymakow.com verslaat: Vroeger bezocht hij de Red Lion Pub aan Great Windmill Street, Soho, waar hij samen met Friedrich Engels werd gevraagd te schrijven wat het Communist Manifest werd. Zijn bekendste werk is het boek Das Kapital, waarin niet wordt vermeld dat geld uit het niets wordt gedrukt en door zijn neven, de Rothschilds.

  Achtergrond.

  Karl Heinrich Marx werd geboren in Trier, Koninkrijk Pruisen, op 5 mei 1818, een Ashkenazi, in Hirschel Mordechai en Henriette Pressburg. De geboortenaam van Marx is Chaim Hirschel Mordechai. Marx stamde af van Talmoed rabbijnen; zijn vaderlijke voorouders hadden sinds 1723 rabbijnen aan Trier geleverd, een post die zijn grootvader voor het laatst bekleedde.

  Tijdens de Napoleontische oorlog van de zesde coalitie werd Hirschel Mordechai [de vader van Marx] vrijmetselaar in 1813 en sloot zich aan bij hun Loge L’Ètoile anséatique (De Hanzester) in Osnabrück. Na de oorlog was hij van mening dat de bekering tot het lutheranisme een middel was om beter in de Pruisische samenleving te infiltreren. Hij deed alsof hij een “geassimileerde” bourgeoisie Verlichting liberaal, geïnteresseerd in “vrij denken” en rijk was, eigenaar van een aantal Moezel wijngaarden.

  Een van Marx’ grootouders was Nanette Salomon Barent-Cohen, die tot een rijke Amsterdamse familie behoorde. Haar neef was getrouwd met Nathan Mayer Rothschild en beviel van Lionel Nathan Rothschild, “Baron” en parlementslid voor de City of London.

  Karl Marx werd door zijn familie opgevoed om Jezus Christus te haten.

  https://nworeport.me/2018/05/09/historians-confirm-karl-marx-was-employed-by-the-rothschilds/

  Like

 64. Shlomo // mei 10, 2018 om 04:29 //

  [Immigration, World Poverty and Gumballs – NumbersUSA.com]

  -Gewoon een simpele video, boodschap: Werkt niet.
  -Gelijk hebben of ten dele krijgen, leuk maar, werkt ook niet. Tenzij het wat veranderd, wellicht.
  -En naderhand een ‘zie je wel’, misschien mooi als het niet je vrienden, huis of land betreft wat affikt, wordt opgeblazen, weggeschoten of iets van die orde.

  Tijl, Danny, Esperanza, anderen,
  Ik heb geen eenvoudige video om fatsoenlijk opgevoede mensen iets meer los te weken van ingesleten verhalen. Kan ook niet want, de ingesleten verhalen zijn uitgebouwd op echte feiten.
  Wel eens gehoord van echte oorlogsoverlevenden uit Israel die de H. industrie een beetje zat zijn, daar gaat het dus niet om ontkenning maar, geeft wel aan dat het verhaal ergens een vlucht heeft genomen. Van Jodenvervolging naar Holocaust, naar handel en middels antisemitsme etc naar instandhouding.
  De boel is intussen zo oud, het mogelijk bedrog en alles wat daar bij komt kijken zo uitgebouwd, daar doen dit soort stukjes geen afbreuk aan.
  Kritisch kijken hoeft niet, is al gedaan. Hoe kunnen er, wanneer er zulks bedrog zou zijn, zo massaal bedriegers en bedrogenen zijn? Zijn er dan geen klokkenluiders…… .

  Niet dat het uitmaakt. Kritisch zijn is niet voldoende. De beweging gaat een bepaalde kant, er wordt wel gesproken over wanneer de massa een kritische punt bereikt etc dat zulks een verschil kan maken. Dus dat de massa logisch gaat worden of reageren? Dat kritische en weloverwogen boodschappen en ideeen voldoende publiciteit krijgen, worden opgepakt, en vervolgens misschien dan op een of andere manier worden geimplementeerd ofzo?

  Absurde voorvallen van deze tijd, of ze het nieuws halen of niet, is dat iets anders dan WO2 waar mensen ook maar slachtoffer waren van hun tijd? Misschien waren er toen meer vrijheidstrijders. Deze digitale verzet-site is al heel wat. Ik ben ook fatsoenlijk opgevoed. En ik ben deels juist vanwege mijn fatsoenlijke opvoeding op dat dwaalspoor van H.onderzoek belandt. Pfff.., waar te beginnen.
  Misschien waar het voor velen een aanknopingspunt kan zijn: Migratie, de vlucht van migratie en de begeleidende leugens, de conflicten die ermee gemoeid gaan en hoe jezelf daar over te informeren of kritisch opstellen allerlei moeilijkheden kent. Maar, de dooddoener in zo’n discussie was, is en blijft altijd ..antisemitisme. Onherroepelijk bleek dat de stok die boodschappen en boodschappers met informatie over huidige(!) zaken deed verdwijnen en oplossen, iedere keer weer. Wie of wat de kern van het verhaal of persoon dan ook moge betreffen, iedereen gaat met een boog om, met antisemitische besmette materie. Ik vond dat vreemd, mede omdat de huidige problemen, leugens en -in mijn ogen- weinig logische gedachtegang, niet gering is.
  Ik ga antisemitisme niet goed praten, het is ook heel relatief en in deze tijd tevens tot een instrument in perceptiemanagement. Maar, frustratie en ongenoegen over deze tijd deed mij wat dieper kijken naar anti(of niet)semitische boodschappen en boodschappers, klokkenluiders van ellende van deze tijd, die niet mogen luiden. Onherroeplijk kom je dan ook informatie tegen over een periode in WO2 ..en ik heb een keer die koude douche genomen, niks leuk, was het toch al niet (en ik dacht daar ook naief, wat heb ik/je te verliezen).

  nb. @scrutinizer, eens, maar, ik geloof niet dat we geheime agenda’s en doelen gaan achterhalen, in ieder geval niet snel of eenvoudig en daarbij denk ik dat sommige leugens geen weg terug kennen, mooie dilemma’s die vast ook een rol spelen. Mij volstaat het dat de waanzin van deze tijd met haar talloze slachtoffers stopt (of dan toch dat de huidige situatie stopt waarbij Nederland zogenaamd met mijn fiat maar lekker meeloopt, bijdraagt of heimelijk aanzet tot meer onnodige ellende). Maar, daar ben ik dan weer idioot.

  nnb. Iedereen de complimenten -vooral aan de Grieken.
  En, iedereen mijn deelneming bij persoonlijk verlies, helemaal mbt WO2.
  Aangepraat verdriet beschouw ik ook als verdriet maar, is extra te betreuren bij echte slachtoffers. Shalom.

  Like

 65. @Esperanza

  Voor de goede orde.

  -Je hebt mij niet horen zeggen dat de Holocaust een verzinsel is.
  -Ik wil Israël niet van de kaart vegen, itt. het lijkt me verstandig als ze ipv. een tweestaten-oplossing voor een eenstaat oplossing kiezen en de in Judea en Samaria en Gaza aanwezige arabieren naar Jordanië en Egypte sturen. Ruimte zat daar.
  -Ik haat niet alle Joden, net zo min als ik alle negers, moslims, Belgen of VVD-ers haat. Belgen is een stom voorbeeld, want die zou ik graag terug verwelkomen in het Groot-Nederlandse Rijk, maar dat is een andere discussie.

  Ik constateer simpelweg, dat in een aantal artikeltjes die ik geschreven of vertaald heb over ideeën, acties, of programma’s, die desastreus uitpakken voor de blanke christelijke beschaving, die aan de kern daarvan liggen zelfs, de meerderheid van de drijvende krachten daar achter Joden zijn.

  Dan heb ik het -bijna- media en banken monopolie in voornamelijk de VS nog niet genoemd.
  Niemand zou het gezond vinden als CNN, New York Times, Washington Post, Fox, NBC, CBS, in handen van de Russen of Chinezen zouden zijn.

  Moet ik die banken ook nog opnoemen ?

  Like

 66. Republikein // mei 10, 2018 om 08:56 //

  Zo, het was weer een korte nacht, heerlijk gedroomd, ‘k weet alleen niet wat en es kijken welke ellende we vandaag voor onze kiezen krijgen.
  Jullie maken werk van dit topic!
  😉

  Like

 67. Esperanza // mei 10, 2018 om 13:56 //

  @Fubar // mei 10, 2018 om 04:31 //

  Nee, Fub, heb ik niet willen beweren. Mijn reactie was op Daniel die hierboven de Holocaust ‘een absoluut vezinsel’ noemt en onder stuk elders de vernietiging van Israël wenst.

  Like

 68. Esperanza // mei 10, 2018 om 20:21 //

  Zal ’t ook hier maar ff droppen:

  ‘Nu mag men Israël haten zoveel men wil, maar wie de balans in de wereld een beetje begrijpt, snapt dat daar de Achilleshiel van de westerse beschaving zit….
  Het opnieuw verwelkomen van het antisemitisme…
  … Als Israël valt, valt de westerse beschaving.’

  Like

 69. “Als Israël valt, valt de westerse beschaving.”

  Waarom doen deze bedrijven er dan alles aan om die westerse samenleving te slopen ?

  Like

 70. Republikein // mei 10, 2018 om 22:25 //

  Wormvormige aanhangsels, kan je missen.

  Like

 71. Esperanza // mei 10, 2018 om 23:03 //

  Liked by 1 persoon

 72. Dat kunnen ze prima zelf:

  Like

 73. Tijl Uylenspiegel // mei 11, 2018 om 00:34 //

  Dagenlang liep ik met een groot vraagteken in mijn hoofd; hoe kon het toch dat ik vanaf eind april begin mei plots reacties zag van Fubar die op z’n vriendelijkst gezegd nou niet bepaald lovend waren over joden en/of Israël. Van Fubar nog wel ! Die in het verleden het meest fel van alle auteurs alhier tegen alles ageerde wat zelfs maar kon lijken op antisemitisme.Zinloos om het op te rakelen maar er is zelfs een hoogoplopende ruzie over geweest.
  Wat moest ik ermee, moest ik Fubar aanspreken in de privékroeg, meende hij wat hij zei of probeerde hij mensen op de kast te jagen of wilde hij kijken wie er wel of niet zuiver op de graat waren ?. Ik wist het werkelijk niet.
  Maar het zat me niet lekker en waarom mag god weten maar plots schreef ik een milde verbazing uit en had eigenlijk alweer spijt op het moment dat ik mijn reactie plaatste.
  Weghalen ? Ja dat had gekund maar zo snel kun je niet zijn of iemand heeft het gelezen.
  Daarbij mijn verwondering/verbazing was en is niet gespeeld maar oprecht.
  Inmiddels staan er 74 reacties (op het moment dat ik dit schrijf) die nog nauwelijks over het artikel gaan, en sommigen daarvan zijn ronduit verbijsterend. Het enige dat nog meevalt is dat de “Protocollen van de wijzen van Sion” nog niet voorbij gekomen zijn of de Vrijmetselarij.
  Wat ik er verder mee aan moet ? Ik ben er nog niet uit. Het is een understatement dat ik me er niet prettig bij voel.
  Zo’n twee jaar of langer geleden heb ik eens geprobeerd een artikel te schrijven over het bestaan van antisemitisme, niet alleen van de Duitse nazi’s maar van vele landen en bevolkingen, ik kwam er niet uit, het is dermate complex en dermate grotesk dat een artikeltje al gauw de omvang van een boek zou krijgen en dat kan de bedoeling niet zijn. Ik heb het lange tijd als concept bewaard, heb eraan geschuurd en gepolijst maar het was niet naar mijn zin en uiteindelijk heb ik het maar weg gemieterd.
  En nu dit.
  We gaan zien waar het schip strand, vooralsnog heb ik geen idee. Met groot plezier heb ik altijd mijn artikeltjes geschreven, ik had er lol in als naar aanleiding daarvan een discussie ontstond en deed daar graag aan mee. Ik weet ook donders goed dat mijn artikeltjes lang niet door iedereen gewaardeerd worden maar we zaten als auteurs wel altijd op één lijn.
  Zeker met Fubar had ik altijd het idee dat we een soort verwante zielen waren, de keren dat wij het niet met elkaar eens waren zijn te tellen op 1 of 2 vingers. Althans dat dacht ik.

  Like

 74. Republikein // mei 11, 2018 om 01:05 //

  Of bedoel je handen, zeg, zo krijg je misverstanden.

  Like

 75. Tijl Uylenspiegel // mei 11, 2018 om 01:36 //

  Nee precies zoals ik zeg; 1 of 2 vingers. We zaten nagenoeg altijd op dezelfde golflengte.

  Like

 76. Shlomo // mei 11, 2018 om 10:02 //

  Wanneer de discussie verzand in een loopgravenoorlog..

  Voor dat ik weer terugkom op de topic van nazi-grootmoedertje.

  WO1 kent een geschiedenis.
  WO2 kent een geschiedenis.
  Ook leuk, P. vd w. v sion en vrijmetselarij ook.
  In hoeverre dat van invloed is op de wereld van vandaag speelt eigenlijk nauwelijks en daar waar het vandaag nog een rol speelt is het te verdelen in gangbaar(WOen) en obscuur(wat Tijl aanhaalten en waarom niet gelijk het officiele daglicht van het ufo fenomeen, alszijnde reele potentiele dreiging in het oorlogvoeren dat de analen haalde). Mensen die zich op die gebieden bezighouden zijn ook weer op te delen; van hobbyhistorici, academici en mensen in opleiding tot de alu-hoedjes en gekker.

  Nu worden wij in het algemeen nog wel eens geconfronteerd met zaken uit het verleden, via herdenkingen enzo, of als conflicten die uit de handlopen een oorsprong hebben in een niet zo recent verleden. Het officiele verhaal ligt dan klaar, mensen die zich daarmee bezig houden kunnen nog wat verdieping geven op een of ander podium en we gaan weer verder met onze dagelijkse bezigheden.

  Nu is het wachten op een conflict hier, Bepaalde barsten lopen al in een commentaargedeelte van een topic waarin staat dat bejaarde de gevangenis in moet op basis van ‘autoriteit’.
  Nergens lezen of horen we naar het hoe of waarom de krasse juffer zich al jaren niet kan vinden in de officiele strekking van de H.

  Misschien is dat omdat zij de gruwelen van WO2 heel goed kan duiden.

  Dus bijv. een Jodenvervolging, antisemtisme, met een stuurman die werd gesteund die dat hielp kanaliseren. (En dat mag wellicht al geen lichte materie zijn en obscuur met meerdere kanten van het verhaal, al was het maar omdat WO1 officieel ook ten grondslag lag aan het ontstaan van deze ellende).

  Dan bijv. de oorlogsjaren via officiele bronnen en weinig verdachte informatie heel plausibel kan uittekenen in al haar grootse wreedheid.

  Dan, en het wordt gelijk obscuur, nadert het einde van de oorlog, politiek en toekomst altijd al van belang maar nu naast het directe oorlogvoeren liefst wat meer concreet.

  Een deel van de geschiedenis is het ontstaan van de Muur en een Internationaal Militair Tribunaal.

  Nu valt de Muur. En niet heel wonderlijk zijn er plots ook meer en andere bronnen beschikbaar rondom gebeurtenissen uit een heel roerige periode zoals kamplocaties, of archieven, of wonderlijke verhalen van nieuw opgedane kennis of een tegenbeweging naar zulke kennisverbreiders.

  Laat een Duitser nu een versie hebben van die roerige periode die niet heel nauw de officiele versie volgt.
  Of ze dan een vuile nazi is, of een antisemiet, of Israelhater, of anti Duitsland, of anti EU, of voor discriminatie of tegen het leven, is mij allemaal niet interessant.
  Ik ben gelukkig in mijn weten dat er een rechtstaat is en we met kennis van het verleden een heel goedlopende beschaving hebben en wat ruwe kantjes of gevaarlijke excessen zoals deze nazi-grootmoeder worden netjes gladgestrekken middels zo’n fair trail, hulde.

  Maar, in de hele topic blijft overeind dat zij gelooft dat de H. is uitgebouwd op feiten middels leugens.
  Hoe de vork dan precies in de steel zit? Wat voor informatie je daarbij kunt halen en hoever terug feiten en leugens al gemengd worden?

  In ieder geval simpel maar ..verboten:
  (en nogmaals het verbijsterende is bij betere argumenten tegen dan dan voor een officiel H., de ganse beweging in voordeel van het officiele verhaal).
  -problemen met het getal 6M
  -problemen met gaskamers
  -problemen met slachtoffers van gaskamers
  Dit zijn kernpunten uit het officiel verhaal:
  Het industrieel vergassen en vernietigen middels gaskamers en crematoria van 6M mensen.
  (en voor de goede orde, Jodenvervolging op zich is dan net weer wat anders, niemand zelfs in de revisie sector ontkent dat. Context doet wel een andere licht werpen op die periode maar, de mensonterende en verschrikkelijke misdaden die ermee gepaard gingen blijven dat, gruwelijke misdaden in een gruwelijke oorlog).

  Die drie -puntjes hebben allemaal een uitgebreide andere versie die werkelijk overtuigend zaagt aan de officiel versie. Bizar. Die context of je je daar in kan vinden of niet stuit dan op ..bij gebrek aan een beter woord.. de tegenbeweging.
  Deze krasse juffer is niet deeerste die voor de bijl gaat. Velen gingen haar voor en nog velen zullen haar volgen. Feit blijft, argumenten, strikt genomen op die drie punten, krijgen het daglicht niet. In het verklaren waar dan de officiel versie(s) (mogelijk) vandaan komt, nog minder (en wederom gaat dat zagen heel plausibel). Maar dat blijft natuurlijk niet bij die drie punten, de context wordt groter en groter, dat zaagt echt teveel aan ‘autoriteit’ en alles wat bij het officiele verhaal komt kijken (van de intregiteit etc tot de agenda’s van mensen toen tot vandaag). Het is echt een no-win case.
  Maar, als je de studie ervan oppakt, snel zichtbaar. Wat blijft is vertwijfeling.
  Dat een leugen zo klein of groot, zo klein of groot kan uitpakken en heden tendage zo een kleine of grote impact heeft op ons aller dagelijks doen..
  Misschien, misschien niet.
  Het is wel een bijzondere hersenoefening om de rode draad ervan tot vandaag te ontwarren. Van de zeep en de lampenkappen, tot de officiel bijgestelde dodentallen, met en noit weer mentaliteit en gruwelijke aantallen slachtoffers in de conflicten na WO2.

  En. Dat springtouw nam pas echt een zwiep na 9/11 (toen de nooit meer oorlogen nog dichterbij kwamen dan een Joegoeslavie), het begin van de war on terror etctetc en met de Arabische Lente en de brand die als voornaamste context geld bij het vluchtelingen probleem (zoveel context en perceptiemanagement dat het de H. evenaart, met de opmerking dat veel van de constructies rond dit perceptiemanagement veelal is uitgebouwt op die van de H.)
  Velen voelen zich ongemakkelijk in de hedendaagse leugens van politici maar, daarnaast zijn wat gevangen in het correcte raamwerk van een fatsoenlijk wereldbeeld (dus ook dat een groots en gevaarlijk bedrog niet echt of langdurig kunnen samengaan).
  Die H. discussie is helaas te gevoelig maar zou anders een mooi voorbeeld zijn dat het wel kan, bedrog en geschiedenisveralsing, de schaal ervan of in ieder geval als casus dat eerlijke argumentatie er minder toe doet dan je zou hopen. De argumenten tegen elkaar afzetten is op zich voldoende om ook fatsoenlijke mensen te laten twijfelen. En dan de tegenbeweging hoe die de strijd voert, mocht je in eerste instantie niet overtuigd gaan twijfelen, spreekt dan ook nog eens in het voordeel van revisie (als in de tegenbewegingen spelen het onfatsoenlijker in argumentatie- en strijdmiddelen in de rechtszaken en de gebeurtenissen rondom het ontstaan van die rechtszaken).

  Maar. In de dagelijkse nieuwssnippers, mocht daarover al neutraal over bericht worden, is natuurlijjk nooit genoeg ruimte meer diepgang.

  Ieder gespijkerde laars, toen, in de nek van een meer of minder onschuldige tijdgenoot is te veroordelen. En wij leven het kielzog van die tijd, de verpakking is anders maar er is ellende genoeg, de discussie daarover zit in een spoor dat is gezet in dat conflict. wat je daarmee moet?
  De discussie over de H. is eigenlijk (in argumenten) veel makkelijker dan de discussie over de laatste twintig of dertig jaar (ware het niet voor het ingesleten sentiment, taboe en de juridische handvaten). Ik denk verbanden te zien met deze tijd die zich terugstrekken tot dat conflict met de H. als gevolg, mijn persoonlijke insteek doet niet ter zake.

  Dat een 87 jarige vrouw, verdwaalt of niet, op het kakblok moet, is in mijn ogen minder onschuldig dan het lijkt. Zijn we weer on topic.

  Like

 77. Shlomo // mei 11, 2018 om 10:12 //

  Wauw, zoiets moet je ook typen wanneer je tijd hebt.
  De strekking van mijn betoog is duidelijk, hoop ik.

  Shalom.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: