Nieuw

Jongeren PvdA, SP, GroenLinks lopen zaterdag samen met de islamitische partij NIDA een mars

Door: Matthijs van Schie

Hoewel het links-islamitisch verbond in Rotterdam is geklapt, zijn de jongerenafdelingen van de betrokken partijen nog niet op elkaar uitgekeken. Jongeren van SP, PvdA en GroenLinks lopen zaterdag samen met de islamitische partij NIDA een mars uit solidariteit met de Palestijnen.

Op zaterdag 12 mei lopen de linkse jongeren samen met de organisaties Youth for Palestine (Jeugd voor Palestina) en Studenten voor Rechtvaardigheid in Palestina de ‘Jongerenmars van Terugkeer’ door het centrum van Rotterdam. Onder de organisatoren zijn Nida Young Adults, DWARS Rotterdam-Rijnmond (GroenLinks), Jonge Socialisten Rijnmond (PvdA) en ROOD Rotterdam (SP). De stoet begint bij het oorlogsmonument Ongebroken verzet op het Kruisplein, omdat dat volgens de organisatie een symbool is van ‘het ongebroken verzet dat de Palestijnse vluchtelingen voeren’.

Lees verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/05/jongeren-pvda-sp-groenlinks-gaan-marcheren-voor-palestijnen-612496/

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4407 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Jongeren PvdA, SP, GroenLinks lopen zaterdag samen met de islamitische partij NIDA een mars

 1. scherpschutter1943 // mei 7, 2018 om 16:09 //

  De mars van de landverraders. Ze bekennen nu kleur. Niet op stemmen. Die partijen zijn staatsgevaarlijk en ook dodelijk voor mensen met hersens. Een dodelijke ziekte waartegen alleen maar totale uitroeiing van het links helpt. De linkse hersenziekte is zoiets als de gekke koeienziekte maar dan anders. De linksdraaiers dienen, in het kader van de volksgezondheid, geruimd te worden

  Like

 2. Peetje // mei 7, 2018 om 18:46 //

  Inderdaad landverraders, en die stel onnozelaars schamen d`r eigen nergens voor, laag allooi!!!

  Liked by 1 persoon

 3. Feniks // mei 7, 2018 om 23:59 //

  SP, PvdA en NIDA conformeren zich m.i. aan fascisme.
  Van NIDA (facistische signatuur verbaast me dat niet, van links SP en PVDA wel, deze uitgesproken fascistische signatuur is volksvijandig)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: