Nieuw

Een verbod op messen?

Omdat Rutte en de rest van het politieke Kartel in Den Haag liever blijven dweilen met de kraan open omdat EU-belangen nu eenmaal grotere prioriteiten schijnen te hebben dan de veiligheid van de Nederlandse bevolking ben ik benieuwd wanneer ze met een wetsvoorstel komen om messen te gaan verbieden…

Door Elise Nijmegen

Want er zijn elke dag in ons land islamitische mannen, ze schijnen verward te zijn door de islam, die met messen op onschuldige burgers insteken. Een terroristische aanslag zoals gisteren in Den Haag waarbij het Arabische God is groot door de straten klonk is schijnbaar van geen belang aangezien het nieuws het niet tot nauwelijks heeft aangestipt, maar dat heeft natuurlijk volgens de Bilderberg politici niets met de islam te maken.

Wat als de Nederlanders nu last krijgen van verwarring? Maar we weten allemaal hoe dat kan aflopen… Een flesje naar een moskee gooien waar niemand aanwezig was, daarvoor ga je 4 jaar de bak in als terrorist maar als je onschuldige burgers aan het mes rijgt krijg je… Oké, we wachten af maar ik mag toch aannemen dat je daar minimaal het drievoudige voor krijgt.

Persoonlijk houd ik de eurofiele politici in Den Haag verantwoordelijk voor het leed van de slachtoffers aangezien de veiligheid van de Nederlandse bevolking niet gewaarborgd wordt door dit kabinet. Ze willen nog meer door de islam verward geraakte islamieten in ons land wat, zoals wel is gebleken, een gevaar vormt voor de veiligheid van de Nederlandse bevolking aangezien je nooit weet wanneer ze de roep van hun Allah krijgen om de vijand (dat zijn wij: de anders- of niet gelovige) aan het mes te rijgen.

Het is mijns inziens tijd voor Rutte en consorten om op te stappen, de Nederlandse bevolking is dit onverantwoordelijke beleid van deze incapabele eurofiele politici meer dan zat, het maakt dagelijks slachtoffers en kost mensenlevens. Er zijn overal tekorten en het Nederlandse belastinggeld wordt niet besteedt aan Nederland en/of de Nederlanders. Voor een veilige toekomst voor u en uw (klein) kinderen is Nexit echt noodzaak!!! Geen islamitische EU-dictatuur maar het heft weer in eigen hand zodat we zelf kunnen bepalen wie we wel en niet toelaten in ons Nederland.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

11 Comments on Een verbod op messen?

 1. rotsus1958 // mei 7, 2018 om 19:02 //

  Beste Elise,

  Even dit…..

  Nederlanders zullen géén last krijgen van verwarring…..ze zijn te veel bezig met werken gaan om alle belastingen te kunnen ophoesten en wat er dan over blijft af te dragen aan hun hypotheek en lening.
  Dan ’s avonds nog ff snel naar Netflix kijken en snel naar bed om morgenvroeg weer…….ja ik weet het, val in herhaling…

  Dan de veiligheid van de NL bevolking……daarrrrrrr moeten ze natuurlijk helemaal zelf voor zorgen, da’s wel zo veilig, toch??

  Verder zegt u en ik citeer: “het is tijd voor Rutte om enz enz…het heft weer in eigen hand zodat we zelf kunnen bepalen wie we wel en niet toelaten in ons Nederland.”

  Oh ja, nou, wederom vraag, nee roep ik op om eens eindelijk achter dat vervloekte toetsenbord uit te komen om dit dan ook eens een keer echt te GAAN DOEN maar nee, net zoals elke keer maar weer, niet 1x respons, niet 1 reactie waar ik ook maar iets mee kan doen, klagen, zaniken en afzeiken vanachter een veilig toetsenbordje bij moeder de vrouw achter de rok, ja dat wel!!

  Ik heb denk ik een heel goed plan, maar zelfs dat aanhoren wil of kan niemand.

  NOG MAAR EEN KEERTJE DAN!!!

  7,5 minuten met NL ondertiteling….

  Duidelijk,

  Avé,

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 2. Fransdo // mei 7, 2018 om 19:50 //

  Rotsus1958. Wat wil je dat wij doen dan? Ieder moslim die we tegen komen in elkaar slaan? Of net als Pegida gaan demonstreren waarbij je al gearresteerd wordt als je een varkensmuts op zet en je onderwijl door het domste deel van de Linkse Kerk wordt toegeschreeuwd dat ze nooit meer fascisme willen. Hoe dom kun je worden, is er ergens eens ondergrens? Maar als jij met je auto op mensen inrijdt dan wordt je vrijgesproken omdat je verward bent en een suikertekort hebt. Kan het nog gekker in dit land? Ik ben niet zo’n demonstratietype. Ik ben inderdaad iemand die vanachter zijn toetsenbord de buitenwereld laat weten hoe Nederland momenteel in elkaar steekt, overigens niet alleen op deze site. Dat doe ik in de bedoeling dat het gezonde verstand bij de toevallige lezer vroeg of laat gaat inzinken als ze met de waarheid worden geconfronteerd.

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // mei 7, 2018 om 20:01 //

  Het is niet dat we niet willen ,doch er moet vermogen genoeg in zitten ,bij een offensief moet je momentum hebben dat is één twee ,je moet het momentum houden ,anders faalt je poging .
  Dat is één van de eerste dingen die je als militair leert.
  Waar ga je de nodige vinden die dit willen en kunnen waarmaken , meestal zitten ze inderdaad thuis veilig achter hun toetsenbord af te geven op wat zou moeten veranderen.
  Wat wil je? de maatschappelijke instelling is zo geconditioneerd dat er geen wil meer over is ,toch niet per direct.
  Ik val in herhaling als ik zeg dat er zijn die voorbereid zijn ,dat deze lieden een betere kans maken een gebeurtenis te overleven doch ze zijn te weinig en te verspreid om een betekenis van formaat te maken ,individuele acties lopen altijd verkeerd af ,ook daar is het systeem op afgesteld.
  Maar als de wil tot veranderen ,met andere middelen dan woorden ,groot genoeg is dan misschien.
  Een ander scenario zou kunnen dingen in gang zetten die wel een omwenteling zouden veroorzaken, dat is als de tegenstander ,en die is wel gekend, een offensief begint.
  De kans hiertoe is niet onrealistisch , maar nog eens dan zullen er veel slachtoffers vallen en dat zullen voor het merendeel de “papieren tijgers” zijn want buiten de teksten is er niet veel meer te verwachten.
  Eens de veiligheid van het toetsenbord wegvalt dan is er geen bescherming meer en moet je opkomen voor jezelf ,en daar is moed voor nodig ,benieuwd hoeveel er van zal te zien zijn…….
  Het is dus een kwestie van afwachten ,voor het moment …..

  Liked by 2 people

 4. @Rotsus oh lekker video,tjevan die antisemiet met zn rokersstem wat lult ie nou met zn gaza open gevangenis heb je wel eens op de kaart gekeken de ruimte die pallestijnse moslims hebben en de ruimte die door de joden bewoont wordt en dan lullen over een gevangenis gaza flikker toch op man .

  Liked by 1 persoon

 5. rotsus1958 // mei 7, 2018 om 22:34 //

  @Fransdo alsmede @Templars2017, , wat ik wil dat jullie doen is eigenlijk heel erg simpel echter zelfs dat zit er niet in op deze klaagmuur!!

  Ik heb al zo vaak gevraagd om gewoon eens de koppen bij elkaar te steken.
  En NEE, géén mensen in elkaar timmeren, en ook niet demonstreren, ik zou het fijn vinden als jullie gewoon eens wilden luisteren.

  Misschien is er wél een weg om hier een einde aan te maken en misschien heb IK wel een idee hoe….zou dat MISSCHIEN mogelijk kunnen zijn.

  Antwoord: ja dat kan!!!

  Maar dan moet er wel OOR naar zijn en kom me nou niet zoals wel vaker dat ik een en ander hier neer moet plempen want dat zou het allerdomste zijn wat ik zou kunnen doen en dus NEE!!

  Bij mij thuis komen en aanhoren onder het genot van een kop koffie, stukje heerlijke Limburgse vlaai en eventueel een wandeling in de schitterende natuur….klinkt dat redelijk of……toch maar liever toetsenbordtijger blijven!!
  En @Headshot Anonymous, sorry beste echter u heeft geen flauw benul waar u over praat maar ga gerust zo door, dat zet zoden aan de dijk!!

  Gegroet,

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 6. Fransdo // mei 8, 2018 om 09:42 //

  Rotsus1958. Ik ga je niet afbranden omdat ik denk dat je het goede met de wereld en met Nederland voor hebt. Maar mijn leven is te vol om dit er allemaal nog er bij te gaan doen.

  Mijn oplossing is een andere maar ik ga niet roepen dat ik het bij het rechte eind heb. Mijn oplossing ziet er ongeveer als volgt uit: Zelfs de Linkse Publieke Omroep begint langzamerhand het licht te zien. Eergisteren zijn er in Den Haag willekeurig drie mensen neergestoken door een Alla Akhbar roepende malloot. Het bloeden was nog niet gestopt toen de burgemeester van Den Haag al begon te roepen dat het hier om een ‘verward persoon’ ging alsof dat ergens een rechtvaardiging voor zou zijn als dat al zo is. Zelfs de aanwezige personen in de ontbijtshow spraken daar schande van. Maar dan nog, ook een verward persoon heeft niet het recht om willekeurig maar wat personen te gaan neersteken. Verward of niet, als je dat doet dien je langdurig uit deze samenleving te worden genomen. Net als in Duitsland, Engeland, Zweden, Denemarken en andere landen begint men hier het licht te zien en ik denk dat de democratie zelf door middel van de verkiezingen op een gegeven moment een andere richting zal kiezen waarbij ik alleen maar hoop dat men de Ruttes, Pechtolds en Klavers niet ergens buiten de politiek een voortgezette carriere zal gunnen om te voorkomen dat ze ook op die nieuwe positie door zullen gaan met het toebrengen van schade aan deze samenleving.

  Daarvoor is wel nodig dat wij de samenleving op de hoogte blijven brengen van het echte nieuws in zijn zuivere vorm. Daarmee bedoel ik dat we een dergelijk voorval in Den Haag moeten zien voor wat het is, te weten een terroristische aanslag en niet een handeling van een verwarde persoon met een bloedsuikerprobleem. Ook dat de aanslagen in Madrid, Parijs, Londen, Brussel en noem het allemaal maar op niet zijn gepleegd door terroristen maar door gewelddadige moslims. En dat aanranders van vrouwen en kinderen keihard worden gestraft en niet op begrip kunnen rekenen omdat dat in hun eigen land kennelijk wel gebruikelijk is waarbij ik nu maar in het midden laat wat je in vredesnaam dan hier vrijwillig binnenhaalt als dat al het geval is. En dat Linkse organisaties worden neergezet voor wat ze zijn: organisaties met een eigen agenda die het met de oorspronkelijke Nederlander niet zo nauw nemen.

  Like

 7. Bericht voor Gladiator,

  Goed idee om koppen bij elkaar te steken.
  Ik houd me aanbevolen.

  Groet

  Don74

  Liked by 1 persoon

 8. rotsus1958 // mei 8, 2018 om 11:13 //

  @don1974blog,

  U en ook natuurlijk anderen welke daar de zin en moed voor hebben zijn ten alle tijde welkom op mijn thuisadres. (Zuid Limburg)

  Een mail voldoet en ik zal er zijn met koffie én vlaai natuurlijk. Mailadres is hopelijk te verkrijgen via de webmaster en anders vraag hem om jullie mailadres aan mij door te geven zodat ik dan a.s.a.p. een mail aan jullie/jou stuur.

  En dan kort voor @Fransdo,

  Ik denk dat u niet ZIET wat er telkens maar weer gebeurd met zo’n “aanslag”!!!!!!!!!!

  Naar mijn bescheiden mening is dit een geheel in scene gezet SCHOUWSPEL om ons weer wat meer wetjes door onze strotten te duwen.

  Ik weet dat het misschien klinkt alsof ik een eeuwige complotter ben echter bedenk hierbij eens het volgende…..

  Hebben de heren terroristen vakantie gehad daar het vorige jaar elke maand “aanslagen” gepleegd werden en opeens was het…………stil…..muisstil…..je kon een speld horen vallen…..

  Ziet dit dan helemaal niemand wat deze psychopaten aan het doen zijn met de massa!!??

  Deze man pleegde zijn “aanslag” op een totaal afgelegen plek, werd uit het zicht in de schaduw neergeschoten door een politieagent in korte broek met dan weer wel een kogelvrij vest, daarna werd er nog een kleine 7 of 8 x geschoten…..op wie??? Er stonden “gelukkig” op het balkon enkele mensen klaar met een mobieltje (mooi toch) om e.e.a. te filmen en toen deze speler op de grond lag in een wel hele rechte streep “bloed” in de zon (ineens zodat het beter te filmen was natuurlijk) kwam de politieagent met een mooi nieuw speeltje om de speler te “taseren”!!!!

  Toch…..althans, dat moet u zien én geloven.

  Mijn mening hierover, (en ik heb gewerkt voor de overheid in een functie waarbij ik ook een wapen droeg), TOTALE BULLSHIT, en indien niet is deze zgnd politieagent in korte broek met zekerheid de L*L want dit druist volledig in tegen de instructie gebruik geweld overheidsdiensten!!! Punt uit!!

  Vragen…..shoot me please!!

  Gladiator

  Like

 9. Gladiator,

  Geen probleem,bedankt voor de uitnodiging.
  Gaan we doen.

  Mvg

  Don

  Like

 10. Limburg helemaal, ik zit hier in de Flevopolder met enkel een scootertje.
  Dus dat gaat niet echt opschieten zo.

  Like

 11. rotsus1958 // mei 8, 2018 om 18:55 //

  @BertG en evt anderen!!!!

  Beste mensen,

  Indien jullie Limburg (Zuid) te ver vinden dan wil ik ook wel ergens naar toe komen.
  Niets zal mij teveel zijn. Ik bedoelde het alleen maar goed dus ook voor wat dit betreft sta ik voor alles open.
  Ben naar Waardenburg gereden voor een groep mensen te treffen en trof er 2….!!!!

  Maar dat maakt mij niets uit en dat meen ik echt.

  Ik verwacht van een ander forum binnenkort ook nog 2 mensen die er evt een weekend van maken hier want ik woon namelijk naast een schitterend natuurgebied met de rivier de Maas zowat in mijn achtertuin.

  Er is altijd iets te regelen en…..waar een wil is daar is een weg.

  Met vriendelijke groet,

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s